Wednesday 4 January 2012

Asscher Cut dijamant angažman prstenje

Angažman prstenovi uvijek držite visoko značenje za par, jer to je izuzetan znak ljubavi između dva i predanosti pojedinaca razmišljajući o jedinstvenim obveznica braka. Parovi želja za brtvljenje svoje obveze u bendu bezvremenske ljepote i elegancije. Ovih dana Princeza i Asscher rezovi su vrlo popularna kod parova. Asscher rezati dijamant angažman prstenovi su super za one koji vole svoje dragulje velike. Njihova gladak, trg rubovima, prekrasna sjaj i živost čini svatko stane u strahopoštovanje. Ali, ono što je tako poseban i jedinstven oko Asscher cut dijamanti? Let's pronaći out!
Asscher cut dijamanti
Prvo razvio Joseph Asscher, poznati obrtnik dijamant industriji u 1902, ovaj diamond je dizajniran kao rezultat Asscher je Komisiji Kraljevske obitelji, smanjiti najveći svjetski dijamant u povijest. Josip Asscher, majstor rezač dijamant svoje vrijeme koristi svoje kreativne i inovativne vještine i izvede poznati Asscher rez. Jedinstveni izrezati bio instant senzacija i zanesen mase.
Isticanje značajka diamond Asscher rez jest činjenica da postoje određene razmjere i brojevi s kojima se rezati dijamant. Asscher rezati dijamant obuhvaća osnovne kvadratni oblik i nekoliko korak aspekata. Ovi paralelni korak fasete napravili na dijamant stvoriti raskošnih uzorak preko dijamant. Štoviše, svaki aspekt je vidio do kraja u nešto što se zove tablica. Međutim, druge osim ovih specifikacije, nema određivanje broj rezova. Posve je do dijamant rezanje kako bi se povećala svjetlo performanse i ljepote dijamanta. Pročitajte više o diamond rezova objasnio.
Dijamant Asscher rez nosi sličnost s poznatom smaragd rezati, koja je pravougaoni sa cut ugla. Međutim, Asscher rez je više squarish s jedinstvenim poskakujući sjaj. Također je dublje od moderne smaragd rezati dijamant jer treba kako bi se prilagodili različitim aspektima korak. These korak faceta daju ogledalo učinak unutar kamena. Pročitajte više o diamond posjekotine i oblike: Asscher cut dijamanti.
Originalni Asscher rezati dijamant je vrlo teško pronaći. Međutim, postoje neke od njih koji se prodaju u antičkim trgovinama. Umjetnosti na Asscher izrezati činilo da je nestao tijekom desetljeća, s nacistima preuzima Kraljevska Asscher Diamond tvrtke u Amsterdamu, Nizozemska. Asscher rez pretrpjela mraka tijekom sljedećih nekoliko desetljeća. Ova umjetnost rezanja dijamanata je ponovno revitalizirati strane Asscher obitelji. Oni su tada patentirao svoj jedinstveni dizajn i pravi Asscher rezati dijamant će imati serijski broj i obitelj grb ukrašen na skrivenom dijelu kamena.
Asscher Cut Prsteni Diamond angažman
Od tih dijamanata su dizajnirani u razdoblju art deco, berba Asscher smanjiti angažman prsten su klasični primjeri izvornog Asscher rez. Do godine 2001, samo Asscher izrezati antičkih angažman prstenovi su dostupni na starinski nakit trgovinama. Međutim, sada radimo imaju privilegiju kupnje suvremenih Asscher izrezati prstenje dijamant angažman, koje su više stilski i podebljano. Oni čine velike angažman prstenje, jer nisu kao zajedničko kao princezu cuts i neće biti naći na svaki drugi prst. To daje osjećaj jedinstvenosti i je savršen dar žena, koja voli da se nešto drugačije od ostatka ljudi.
While kupnje Asscher prstenje izrezati angažman, važno je tražiti znakovlje Asscher obitelji. Osim toga, ne zaboravite tražiti kamena individualnim identifikacijski broj. To će biti prisutni na kamenom pojas. To će potvrđuju da kamen ste granatiranja iz novac na je neponovljivo patentiran Asscher dijamant cut. The žig se neprimjetan i treba biti uvećana. Još jedno popularno angažman prsten je Asscher izrezati pasijans angažman kolutove. Pasijans dijamant tog reza je prvi put predstavljen Prije 100 godine od Tiffany. Ova vrsta reza također poboljšane sjaj i sjaj dijamanta, te je također velika mogućnost za angažman prsten. Vi svibanj također željeli saznati informacija o Asscher izrezati dijamant naušnice.
Nakon što je privilegija samo elite klase, danas Asscher cut dijamanti mogu biti availed od strane šire javnosti, kao dobro. Njegova jedinstvena posjekotina i završnu učinile su je jednim od najnovijih trendova u angažman kolutove. Asscher izrezati dijamant angažman prstenovi su prekrasni izbor za angažman prstenje, jer oni ne gube sjaj i živost i traje duže od drugih prstenje.

No comments:

Post a Comment