Monday 9 January 2012

Valjane Krovovi

Valjane krovište se može opisati kao list krovište, koji su dostupni u obliku valjaka. Najčešće naći valjane krovnog materijala sastoji se od asfalta ili obložene staklenim ili osjetio. Prosječna životni vijek roll krovnih varira šest-dvanaestgodina. Kada ste odlučili instalirati valjani krovište, postoje dvije različite opcije na raspolaganju s vama. Jedan je jedan roll krovište, a drugi je dvostruki roll krovište. Jedna rola krovište je najprikladnija za nagnuta ili nagnuti krov, dok je dvostruki roll mogu dati odgovarajuću zaštitu ravnih krovova, gdje postoje šanse stoji kišnice.
Valjane Krovovi Upute za instaliranje
U odnosu na bilo koje druge vrste krovište, način ugradnje valjanih krovište je vrlo lako i jednostavno. Možete obaviti zadatak na vikend. Korak po korak upute za instalaciju su valjane krovove kako slijedi:
Korak # 1: Prije svega, očistiti cijelu površinu krova temeljito, kako bi dobili osloboditi od svih vrsta prljavštine i krhotine, jer oni mogu oštetiti krov. Onda stavi pojas širine 3 metara uz rub podloge krova i to sigurno s čavlima, koji mora biti smješten u razmak od 6-8 cm. Položite drugi pojas podloge od 2 noge širine uz prvi na takav način da njihovi rubovi preklapaju jedni druge. Nastaviti ovaj proces postavljanja underlyament do cijele površine krova je pokriven i siguran svaki od trake s čavlima.
Korak # 2: Sljedeći korak je dodavanje starter trake uz rubove krova. Za ovu, izrezati dva traka iz valjanja krova koji su od 18 inča širok i dužina je jednaka dužini krova. Također, izrezati još dvije trake od iste debljine, ali duljina mora biti ista kao širina krova. Nanesite velikodušan iznos od krovnih cementa duž rubova krova i mjesto trake preko njih i sigurno ih ispravno.
Korak # 3: Sad je vrijeme da izvaljati materijal krovište. Zamolite nekoga da držite svitak na jednom kraju krova i raširena da prikrije krov u potpunosti. Ako radite na nagnut krov, a zatim početi od dna i kretati se prema vrhu. Zatim rezati savit vanjska strana dio lima iz role, koristite uslužni nož. U slučaju više od jednog lista je potreban za pokriće do krova, pobrinite se da su dvije plahte međusobno preklapaju najmanje 6 inča po šavovima.
Korak # 4: Prilagodite poravnanje krovnog materijala uz rubove krova. Sada primijeniti krovne cementne ispod krovne ploče i to popraviti do podloge. Za njih sigurno dalje, koristite noktiju nakon jaz svake 3 inča. Koristite pocinčane čavle u tu svrhu, kao i oni ne bi oštetili hrđe. Posebnu pozornost treba posvetiti učvrstiti preklapaju šavova kako bi ih spriječiti dobivanje sklopljena u budućnosti. Saznajte više o tome kako instalirati roll krovove.
Možete vidjeti da je ovaj projekt home poboljšanje nije težak zadatak uopće. Osim toga, uklonio krovište cijena varira u rasponu od $ 50 do $ 150 za 100 četvornih metara prostora. Svaki drugi materijal krovove stajat će mnogo više od toga i je vjerojatno da će biti više od 500 dolara za istu površinu. Glavni nedostatak ove vrste krovište je da teži razviti pukotine, ako temperatura ide ispod 45 stupnjeva. Stoga, trebali biste ga instalirati samo ako je temperatura u vašem području i dalje 45 stupnjeva i iznad, tijekom cijele godine.

No comments:

Post a Comment