Wednesday 4 January 2012

Aktivnosti za Tinejdžeri

Tinejdžeri su uvijek puni energije i entuzijazma i uživajte u društvu svojih prijatelja. Oni su spremni da eksperiment pokušavajući učiti nove stvari, koje su relativno nepoznati njima. Postoji nekoliko aktivnosti za mlade koje mogu pomoći im uživati ​​u životu u najvećoj. Neka nas raspravljati o tim aktivnostima detaljno u narednih nekoliko paragrafa.
Unutarnja Aktivnosti za mlade
Izrada čestitki, izrada čestitki može biti jedan od najboljih aktivnosti za mlade. Možete prikupiti sve materijal potreban napraviti takve kartica poput grafikona papir, razmjera, olovka, škare, boje itd i početi zadatak nakon odlučivanju kako kartice trebao biti. Razmislite nekih kreativne načine za napraviti najbolji kartice i distribuirati ih svojim članovima obitelji. Vi sigurno će dobiti puno zahvalnosti za posao. Ako je cilj da rade profesionalno, onda možete napraviti ovaj si izvor novca od prodaje svoje proizvode na lokalnom trgovci i umjetnosti dućana.
Pjevačkih natjecanja, a najbolji način da provedete vrijeme kod kuće tinejdžera organiziranjem pjevanje natjecanje između sebe. Podijelite broj sudionika u dvije skupine i imaju jednak broj članova u svakoj skupini. Također, imaju jednu osobu kao sudac natjecanja. Jedan sudionik iz skupine pjeva pjesmu a druga grupa je za početak pjesma s posljednjeg slovo ove pjesme. Za svaki ispravan pokušaj, tim dobiva deset bodova, a ako je pjesma pjeva u redu ili ne pjevaju na sve, a zatim tri boda će se oduzima od bodova. Takva natjecanja pjevanje će im pomoći da povećaju svoje kamate u pjevanju. Pročitajte više na ljetne aktivnosti za srednjoškolce.
Uređenje doma, opremanje doma mogu biti jedan od najboljih zatvoreni aktivnosti za mlade. Tinejdžeri može izvući slike i zalijepite ih na vratima za bolji pogled. Oni mogu kupiti nekoliko prekrasnih okviri iz umjetnosti pohraniti i ih montirati na zidovima, kako bi ih gledati zapanjujući. Uz neke financijsku pomoć od roditelja, oni mogu obojiti zidove privlačno promijeniti cijeli izgled sobe.
Vanjski Aktivnosti za Teenagers
Tug of War Game, potezanju konopa, jedan je od dobro poznatih team building aktivnosti za mlade. Za igranje ove igre, podijeliti u dvije skupine tinejdžera i učiniti ih stajati jedan iza drugog. Ova igra zahtjeva užeta koja je fiksna na sredini i oba njegova kraja se daje za članove obje momčadi. Sada, obje reprezentativci početi vuče uže i tim koji prelazi centar gubi igru. Ovo je vrlo zabavna igra koja testovi koordinacije i čvrstoće. Ćete dobiti više zabavne aktivnosti zgrade timu pozivajući kvalitete sučelja na internetu.
Socijalna služba, Socijalna usluga može se među najbolje ljetne aktivnosti za tinejdžere. Tinejdžeri može razmotriti ideji rada u bolnicama, djeteta skrb centri, zdravstvenim centrima i starosti domova i služiti siromašnima i potrebitima pacijenata. Mimo uzimanje dozvole zabrinutih vlasti, oni mogu podići sredstva za obrazovanje siromašnih i neprivilegiranih studenata. Interakcija s potrebitima će naučiti ih važne vrijednosti u životu.
Idi na Shopping Spree; Shopping može biti dobar outdoor za tinejđere. Tinejdžera današnje generacije su dobro svjesni svojih i željama, a time i shopping with prijatelji mogu biti veliko iskustvo Dakle, ukrcaju na autobus i otići do obližnjeg šoping centar za kupnju omiljenih stavki. Također, uživati ​​jedući u željenom hrane zglobova i vratiti se s osmijehom na vaše lice. Ako želite znati o teen stranaka, a zatim pogledajte tinejdžer party aktivnosti.
To su neke od zabavne aktivnosti za tinejdžere, koji mogu dati im najbolji rekreaciju iz svoje dnevne studija. Ako imate neke druge ideje u vašem umu, svakako možete ići naprijed s njima. Zato, zabavite i biti sretan!

No comments:

Post a Comment