Tuesday 17 January 2012

Indie frizura za djevojčice

Pojam indie primjenjuje na kulturu indie glazbe koja se stvara neovisan o mainstream medijima. Indie frizure i modni je više konvencionalna od punk ili goth stilova i obojena s više prirodni izgled boja. Indie frizure nisu toliko visoke održavanje stilova poput celebrity stilova iz mainstream. Tu su razni indie frizura za djevojke, od kojih možete odabrati jedan Vam se najviše sviđa.
Indie frizura za djevojčice Popis
Pixie Cuts: U pixie indie hairstyles kose su cut vrlo kratko. Natrag na kosu su cut najkraći, a kosa sa strane su malo duže, tako da pada malo ispred ušiju. Prednji dio kose je izrezati na strani šiške koje su rezati naletima tako da vrhove kose izgleda dobro odvojeni. These slatka indie haircuts i stilovi su najmanje na održavanje. Nakon cisenja deterdzentom kosu, samo nanesite malo pjene blagi i stil kosu više prema bočno i neka suha prirodno.
Boem Frizura: Ako niste u potrazi za dugo indie frizura za djevojčice, onda boem frizure su veliki izbor. Boem stilovi su općenito srednje rastali kosu sa tupim Kleopatra stil šiške. A duge kose su rezati ravno, i čuvati valovita tako da oni daju bez puno buke izgled. Ako imate prirodno valovitu kosu, tada trebate samo šiške i ti si dobar to ići. Osobe sa ravnom kosom mogu koristiti curling mousse and poviti kosu kako biste dobili valovitu kosu. Pletena headbands su veliki pribor za takve frizure. Također možete ići s nekim drugim Boho opleten frizura, i držati mnogi strani hair nitima labav za opušteni izgled. Pročitajte više o, valovite frizure s šiške.
Naletima Haircuts: naletima šišanje mogu se rezati na kratke i srednje dužine dlake. Za ove srednji i kratki indie frizura za djevojčice, trebate izrezati sve različite hair nitima naletima. Da biste izrezali kosu naletima držite vlasi kose na 45 stupnjeva kut, nagnuti škarastim i napraviti rez. This način smanjiti sve vaše kose niti u različite duljine.
The promašaj Mohawk: Ove cool indie frizura za djevojke izgledaju oštar i malo punk, ali to nije tako dramatična kao pravi Mohawk stilu. Indie rock promašaj Mohawk stilu radovi na kratku kosu, rezati strane kosu kratke i srednje one malo dulje. Tada koristite dodatni držite gel, stil kosu prema gore. Pročitajte o pleteni Mohawk frizura.
Scena Frizura: Ove srednje i duge indie frizure za djevojčice, treba malo održavanja, pa ako niste tip koji voli da provedete sate pred ogledalom, a zatim staviti na mnogo jednostavniji indie frizura. Da biste dobili sceni frizura za djevojčice trebate izrezati kosu u duboke slojeve, a završava u kosu su zadržati zašiljen. Ovaj stil je zatim uz tupim bangs ili dugoj strani brišući bangs. Također možete dati tupim bangs diplomirani učinak, po održavanju strane bangs duže. Zatim rezati sve vaša kosa jako jako naletima. To će dati oštre i oštar izgled. U stilu kosu, trebat će vam da zadrži puno volumena. Za to koristite pjenu styling kose i dlaka voskom i napraviti lisnato na krunu. Koristite lak za kosu držite stil bolje.
Kratki Slojeviti Cuts: Ovo su opet lako održavati kratke indie haircuts za djevojčice. Da biste dobili slojeviti frizura s bangs, rezano leđa hair kratko i strani kose malo duže. Prednji dio kose treba držati duže, i izrezati na šiške. The šiške mogu biti duge strane bangs ili tupim bangs ravno. Nakon što šampon kosu, koristite malo mousse kose i razbarušiti kosu i dopustiti da se prirodno osuši.
To su razne ideje indie frizura za djevojčice. Dakle, odaberite stil volite najviše, i uživajte u svoj novi indie frizuru izgled!

No comments:

Post a Comment