Friday 20 January 2012

Vanjski Ljeto vjenčanje ideje o proračunu

Planiranje vjenčanja na proračun je ništa biti zbunjen i stidi. Puše gore jednostavno previše novaca na jedan dan događaj je ništa biti ponosni. To je uvijek dobro biti mršav i oprezne. Vjenčanja su razrade poslova i ima toliko rješenja da se napravi. U takvim slučajevima, kako se može smanjiti troškove? Ljetna vjenčanja ideje, posebno jedinstven vanjski vjenčanje ideje su uvijek zabavno plan i prisustvuju. Međutim, kako se jedan plan pristojan i elegantan ljeto vjenčanje na proračun. Let's saznati!
Ljeto vjenčanje ideje na proračun
One glavni čimbenik koji će se drastično smanjiti vlastitu troškovi vjenčanja je popis gostiju. Smanjiti je broj gostiju na mali broj, a vi jednostavno možete smanjiti troškove koji su uključeni u vjenčanje. Neke druge načine na koji možete smanjiti cijenu vjenčanja odvijanjem troškove koji su uključeni u mjesto, cvijeće, hrana, usluge i druge aranžmane. Neka's imaju pogled kako:
Ljetni mjesto održavanja vjenčanja, plaže, slikovit znamenitosti, parkova, povijesnih imanja i sl. može biti neki vanjski vjenčanje ideje, međutim, za vjenčanja na otvorenom na proračun, jedno je vrlo vlastitom dvorištu će biti savršena. Ovaj način možete neće morati platiti venue stranice. Osim toga, ako imate prijatelja koji posjeduje veliko dvorištu ili mjesto, možete ga zamolite da vam omogućiti da provede vjenčanje tamo. Ljetna vjenčanja provode u parkovima ili dvorišta imaju drveće, biljke cvjetnice i drugih ukrasnih biljaka raste, koja već izgledaju vrlo lijepo. To smanjuje količinu ukras što trebate učiniti. Možete čak koristiti casual teme za ljetni wedding kao temu dvorištu roštilj.
Ljetni vjenčanica; ljetne vjenčanice za mladenku, bridesmaids i cvijet djevojke treba kupiti kada je najbolje ponude na tržištu. Specijalnost trgovine i svadbeni butici su mjesta gdje se može koristiti najbolje Rasprodaje on svadbeni haljine. Ovisno o otvorenom ljeto wedding boje koju ste odabrali za vjenčanje, vanjski ljetni vjenčanica mora biti izabrani. Stick za zajedničke boje za Vaše vjenčanje, jer će to učiniti shopping vjenčanica lako. Odabir neobična, jedinstvena boja će rezultirati višim troškovima, jer je bridesmaids haljine i haljine cvjetnih djevojke neće biti lako dostupni i svibanj trošak više. Osim toga, nemaju previše bridesmaids. Stick na jednu ili dvije bridesmaids. To će smanjiti broj haljina morate kupiti, a time smanjiti vaše ukupne troškove.
Ljeto Wedding hrane; Držite jednostavnu hranu. Izbjegavajte držati namirnice koje trebaju poslužiti toplo. Na taj način možete eliminirati potrebu za grijanje lampe ili peći. Razmislite o buffet stilu sendvič. Ako imate ograničen broj gostiju i imaju veliku tete i prijatelje koji mogu kuhati, pitajte ih pripremiti vjenčanje hrane. Štoviše, uštedjeti novac na vjenčanje tortu tako što ga sami. Opet, ako imate prijatelja ili rođaka koji mogu ispeći jedan, to će biti velik. To definitivno će smanjiti ukupni troškovi vjenčanja. Također bi mogao zamijeniti tradicionalni kolač s vjenčanja cupcakes.
Ljeto Vjenčanje Cvijeće; Kupnja sezonskog cvijeća ljeto vjenčanje će smanjiti troškove prilično malo. Osim toga, izbjegavajte izbor egzotičnog cvijeća. Stick za zajedničke cvijeće poput gladiolas, ruže ili zinnias. Te cvijeće će biti dostupan po nižoj cijeni. Osim toga, pokušajte držati na jednom ili dvije vrste cvijeća. Što više vrsta cvijeća vas inkorporirati, viši troškovi će ići. Kupnja samo jedan ili dvije vrste cvijeća u rasutom stanju od cvijeta prodavač će vam pomoći da dobijete cvijeće na diskontirana stopa, čime se smanjuje vaš ukupni trošak wedding.
Ljeto Wedding Dekoracije, budući da ste se odlučili za otvoreni vjenčanje, imate majka priroda dajući vam najviše ambijent. Cvijeće, drveće, grmlje i ukrasnog bilja napraviti mjesto izgleda odlično. Sve što trebate učiniti je malo dotjerati. Ono što morate učiniti je da provjerite je trava mowed. Možete imati dodatne saksiji cvjetnica donio na mjesto događaja i uređen na ugodan način. Za ukrasi možete imati svijeća, vrpce, čipke i ostalih takvih manje skupi vjenčani ukrasa. Isto vrijedi i za centerpieces ljeto vjenčanja kao dobro.
Ljeto Vjenčanje favorizira, najbolji način za uštedjeti novac na favorizira je čineći ih sami. To ne znači da doslovno napraviti 250 favorizira. Skupi vaše bliske prijatelje i imaju ih sve vam pomoći da napravite favorizira. Materijal za favorizira možete podići u rasutom stanju, što će dodatno smanjiti troškove. Štoviše, budući da ste agresivan ljetna vjenčanja, možete dati štavljenje losione ili kreme svojim gostima uz vjenčanje favorizira. Možete ih dobiti u trgovini na veliko, čime ih se posluži na jeftiniji stopa.
Vanjski vjenčanje ideje vam dati dovoljno opseg planirati lijepu wedding unutar određenog budžeta. Otvoreni ugođaj u sebi u šarmantne, imate samo učiniti malo kako bi se poboljšala osjećaju. Ako želite držati svoj proračun određenih iznosa, početi s iznosa wedding proračun, a zatim raditi unatrag. Dodijeliti određeni iznos novca iz konačnog proračuna na hranu, haljine, dekoracije, cvijeće, usluge, itd. i provjerite da li rade u granicama. Ljeto vjenčanje ideje su velike mogućnosti za vjenčanja! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment