Thursday 26 January 2012

Stari Hollywood frizura

Post Hollywood frizure su sve o glamura i drame. Velika zvijezda 40s i 50s svi su imali različite frizure da ih je doista legendarni. Tko može zaboraviti glamurozne frizure nosile vodeće dame Hollywooda poput Audrey Hepburn, Veronica Lake i Elizabeth Taylor. Čak i danas, ovi stilovi su vruća i sofisticirani i mnoge mlade zvijezde kao što su Eva Mendes i Drew Barrymore su pokušali ti starog Hollywooda frizura. Rekreacija tih stilova nisu da je teško i oni čine odličan stil izjavu za one koji puta kada vam je potrebna da bi utjecaj. Ovdje ćemo vas o tome kako to učiniti starog Hollywooda frizura kod kuće.
Post glamura Hollywooda frizura
Post Hollywood frizura za dugu kosu
To je jedan od najpopularnijih starog glamura Hollywooda hairstyles da je klasik. Prvo morate oprati kosu sa šamponom protiv kovrča i omekšivač. Dopustite kosu da se osuši prirodno i primijeniti zaglađivanje i sjaj kose serumu kada je još uvijek malo vlažna. Podijelite kosu u upravljive dijelove, a zatim puhati suho veslo pomoću četke sa svinje na ljutiti. Kada vam je kosa potpuno suha, stvoriti duboku strani oproštaja na bilo koju stranu želite. Sada izravnati kosu u dijelove, koristeći ravnanje željeza, koji rade s leđa prema naprijed. Nakon što ste učinili ravnanje kosu, koristite curling željeza s jednog inča barel stvoriti njegovan kovrče. Curl samo donje tri naprijed dio glave i držati ostatak vaše kose kao što je to. Oblikovati kovrče na početku svoje lice na takav način da se kovrče prema Vašim licem uokvirivanje vaše lice. Držite kose na vrhu i krunu području češljana natrag sleekly. Kada ste gotovi curling kosu, povucite kovrče da ih popustiti i dati mu mekši izgled. Poprskajte kosu s jakim lak za kosu kako bi kovrče na mjestu. Pročitajte više o poznatom frizura.
Post Hollywood Wedding frizura
Ovdje je velik starog Hollywooda frizuru koja je dobra za vjenčanje. Stil je sofisticiran i jednostavan i ne zahtijeva previše truda za napraviti. Prvo operite kosu sa šamponom volumizing slijedi sjaj povećanje uređaj. Dopustite kosu da se osuši prirodnim putem. Uzmi dva inča dio kose s prednje strane glave i spritz ga s volumizing kosu. Zamotajte ovaj dio kose oko velikog veslo četkom i puhati suho stvoriti volumen. Pričvrstite ovaj dio kose s Bobby igle. Uzmi mali dijelovi kose od prednjeg dijela glave i to kistom natrag, zadirkivanje ga kreirati volumen. Pin sve ove dijelove samo iza svoju krunu. Skupi ostatak vaše kose u okrenuo leđa svitak i učvrstite ga više glupan igle. Nakon stil je učinio, spritz ga s lak za kosu kako bi ga postaviti.
Post Hollywood frizura za kratku kosu
Oni s kratkom kosom ne treba očajavati jer postoje mnogi stari Hollywood frizura za kratku kosu. Najpopularniji od tih naziva Marcel val ili val prst. Za to morate imati kosa koja dolazi do vaše uši. Češalj kosu i spritz s malo vode kako bi ga vlažnom. Napravite duboko strana rastanak na obje strane vaše kose i stvoriti grebena duž svoje kose. Sa finim češljem, istaknuti greben tako da je češljanje i pritom ga prema gore. Sada bez uklanjanja češalj, češalj kosu u polukružnim smjer u obliku vrste vala. Ponovite ovaj postupak na svim dijelovima kose, dok ne dođete do krune području. Puhati suho ostatak kose i nanesite malo gela styling držati stila.
Pročitajte više na:; 1940 frizura, frizura za Soap Opera Glumice, 1950 frizura, a to je sve oko starog Hollywooda frizure i kako možete to učiniti kod kuće. Postoje mnogi stari Hollywood frizura za muškarce koji su bili made by popularne holivudske zvijezde poput Seana Conneryja, Humphrey Bogart i Cary Grant. Post Hollywood frizura glamura odmah može transformirati svoj izgled i su apt za većinu događanja i stranaka.

No comments:

Post a Comment