Monday 30 January 2012

Bračni Rastava Ugovora

Bračni odvajanje nije lako stvar za probaviti. Iako neki mogu baviti situaciju bolje od ostalih. Drugi može samo kolaps iznutra. Točka ovdje je da odvajanje nakon braka je okrutna stvarnost i onih koji se podvrgnu takvim okolnostima, nažalost, morati nositi s njom. Stoga, ako bračni par je odlučio da se odvojeni, zakon dopušta da to učini, ne ide sve na razvod. Tekst u nastavku će razjasniti malo više o bračnom odvajanje sporazum koji uključuje veliki komad bračnih problema.
Što je Bračno Rastava Ugovora?
Jednostavno rečeno, bračni odvajanje ugovor je pravni dokument, ugovor kroz koji bračni par može dogovoriti de-facto odvajanje od jasno definiranje podjelu imovine, obveza, imovine, održavanje, pritvor i pohođenja pitanja. To je učinio između para i koristi se u kasnijim fazama, ako je par razmišlja o razvodu. U slučajevima kada se radi o djeci, razdvajanje sporazum uključuje privremene dogovore za njegu, čuvanje i financijsku potporu djeci. Pročitajte više o pravnom brak razdvajanja.
Rastava Ugovora Uzorak
_________________, U daljnjem tekstu kao muž, a _________________, u daljnjem tekstu kao supruga, prihvaćate sljedeće:
A. Preliminarni stvarima; 1. Muž i žena zakonito su se vjenčali na ____________, ______, na ______________ (grad), _____ (država), u županiji ________________. Budući da imaju određene probleme razvila između muža i žene, oni su suglasni da žive odvojeno i odvojeno, u skladu s odredbama i uvjetima kao što je navedeno u nastavku.; 2. Muž i žena su napravili potpuni, pošteno i točno otkrivanje međusobno o svim financijskim pitanjima koja se tiču ​​ovog sporazuma., 3. Muž i žena imaju svaki je savjet i savjetovali odvjetnici po svom izboru, o njihovim zakonskim pravima u odnosu na ovaj ugovor.4. Ovaj sporazum je trebao biti konačni raspored na pitanja upućena ovdje i može se koristiti kao dokaz i ugrađeni u konačni dekret razvoda braka ili razvoda.; 5. Ukoliko spora u vezi izvršenja ovog Ugovora, prevladavajući stranka će imati pravo na svoje razumne troškove i odvjetničke naknade.
B. pritvor i pohođenja, djeca tog braka su:; ime; _____________
Datum rođenja; _____________
Social Security broj, _____________
Sljedeći djeca će se nalaziti s Muž: ____________; sljedeće djeca će se nalaziti sa suprugom: ____________; sljedeće djeca će boraviti zajedno s muž i žena: ____________; pritvor će se dijeliti prema sljedećem rasporedu: ____________; muž će imati pohođenja s djeca nisu u njegovu pritvoru prema sljedećem rasporedu: ____________; žena će imati posjete s djecom nisu u njoj pritvoru prema sljedećem rasporedu: ____________
C. Child Support, muž će platiti za ženu iznos $_____________ svaki ____________ (tjedan, mjesec, itd.), kao i za alimentaciju.; Supruga će platiti Muž iznos $_____________ svaki ____________ (tjedan, mjesec, itd.), kao i za alimentaciju.
D. braku podršku, muž će platiti za ženu iznos $_____________ svaki ____________ (tjedan, mjesec, itd.), kao i za potporu braku.; Supruga će platiti Muž iznos $_____________ svaki ____________ (tjedan, mjesec, itd.), kao i za potporu braku.
E. Homestead, muža / ženu (jedan krug) će ostati u obiteljskoj kući, koji se nalazi u ________________. ; Suprugov / supruga je (zaokružite jedan) nova adresa će biti ____________; Troškovi koji se odnose na obiteljskoj kući će biti plaćeni od strane stranaka kako slijedi:, muž će platiti:; ___________________
Supruga će platiti:; ___________________
F. Ostala Dug & Troškovi isplata; suprug suglasan da plati dugove i sljedeći troškovi i neće održati Supruga odgovorni za iste ____________; Supruga obvezuje platiti slijedeće troškove i dugove, a neće održati Muž odgovorni za iste: Ni ____________; Muž niti žena može izazvati dodatne duga koji može dovesti do zajedničke odgovornosti. Svaki dug nastao jedna od ugovornih strana nakon tog datuma bit će isključiva je odgovornost te stranke.
G. osobne imovine, a osobne imovine od stranaka će se podijeliti kako slijedi:, da muž; ___________________
Za ženu:; ___________________
H. osiguranje, muž će održavati životnog osiguranja u iznosu od $_____________ za korist: ____________; žena će održavati životnog osiguranja u iznosu od $_____________ za korist: ____________; muž će održavati medicinske i zubarske osiguranje u korist od: ____________; Supruga će se održavati medicinske i zubarske osiguranje u korist: ____________
I. Potvrda, pristala na ovu _______day od ________, ____________., Po; Muž _________ ________ Supruga Svjedok :_____; (svjedoka ili savjet potpis )__________ (svjedok ili savjet potpis )__________
[Javni bilježnik MOŽE staviti PEČAT OVDJE]
To je kako bračni odvajanje ugovor izgleda. To je opći oblik i može se promijeniti iz jednog stanja u drugo, gdje par može biti nastanjen. U konačnici, to nije isto kao pravna razdvajanja, a ne, ovaj svibanj dokazati da bude korisno u slučaju da par datoteke za razvod.
Na kraju dana, pravi bračni ugovor odvajanje može vam pomoći uštedjeti mnogo glavobolje za par, ako stvari idu do razvoda na sve. Inače, oni su se međusobno pristanak na odredbe i uvjete ugovora. Pročitajte više na zakonsko razdvajanje forme.
U redu je. Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Take care!

No comments:

Post a Comment