Saturday 28 January 2012

Voda Mrlje na strop

Prekrasna kuća s lijepim bojama, lijepo uređena sa skupim namještajem. Ali čekaj, šta je to? Veliki prljavi vodostaja, spoiling izgled svoje kuće i na vrhu ruining vaše slike u društvu! To je u vrijeme kada pokrenete cursing your slikar - tko naslikao loše, arhitekt - tko pogrešno dizajniran vaše kuće, radnici - tko je krivi posao i popis ide dalje. Umjesto gunđanje, započeti saznate razlog mrlje na stropu.
Mrlje mogu prouzročiti plijesni, a za uzvrat oni mogu učiniti vaš strop slaba i ružno. Ova boja dekolorizovati the boja na zidu i vide kao mrlje na stropu. Plijesan metode uklanjanja treba biti usvojen, kako spasiti strop za trajno oštećenje. If mrlje su male, možete to popraviti vlastitim, ali u slučaju veće saten da je bolje savjetovati stručnosti.
Što uzrokuje mrlje:
Voda mrlje na plafon je vrlo uobičajena pojava. To se može dogoditi zbog istjecanja iz cijevi, voda stajaćica, kondenzacija, itd. Osim ovih, tvrda voda također može biti razlog za propuštanje, kao što oštećuje vaše cijevi prerano. Hard vode čak i ostavlja iza tvrdokorne mrlje i time postaje potrebno ukloniti tvrda voda mrlje. Voda mrlje su uglavnom uzrokovane u kiša ili u zimskoj sezoni. Tijekom snijeg padati, tu je stvaranje leda brane što rezultira propuštanja.
Potražite glavni razlog za mrlje:
To je vrlo važno da saznate i glavni razlog iza mrlje. Ako poziv slikar kad je problem s cijevi, to će biti samo gubljenje vremena i novca. Svibanj biti iznad curi strop ima kupatilo ili cijevi koje treba popraviti. Voda može biti kotrljale niz od glavnih izvora te se stagnirala na određenom kraju, i stoga je rezultiralo mrlje. Ovaj slučaj će vam vaš posebna pozornost kako bi saznali izvor curenja, jer ne može biti mrlje na stropu pločice.
Vlaga na zid daje priliku mikro-organizama poput bakterija i gljivica raste i širi se na zidovima daje svoje mrlje različitih boja i ružna oblika. Slikanje preko vode mrlje na strop biti će od koristi, ako nije vlage uklonjen iz zida. Mrlje će iskočiti opet iz svog novog svježe boje nakon negdje. Pa je poželjno tražiti razlog prije nego uzimanje bilo kakvih koraka. Pravilno traži o sredstvom za uklanjanje mrlja tehnika će vam pomoći da saznate odgovarajuće rješenje.
Kako to škripac mrlje na stropu:, saznajte razlog iza mrlja i to popraviti. ; Očistite površinu od mrlja i provjerite je li područje je potpuno suha. , Ako je mrlja su manje, lakše ih je popraviti i pokriva mrlje na stropu pomoću kreda, kreda u boji ili cipela poljski will do neke mjere riješiti stvar. Ti bi mogao pročitati kako to maknuti krejon od zidova za više informacija o tome. ; Ili ih jednostavno čišćenje vodom i deterdžentom. ; Bleach se također može koristiti za uklanjanje mrlja. , Traka s bojom u slučaju veće mrlje i savjetovati slikara ili stručnost za rješavanje Veći problem. ; Škripac problema prije lakiranja zida da se izbjegne ponovno pojavljivanje mrlja. ; Možete zaustaviti mrlje uz pomoć mrlja bloker ili uljana boja. ; Mrlja problem trebalo riješiti što je prije moguće, kako bi se izbjeglo daljnje oštećenje na svoju kuću. Pazite na mrlje, tako da sljedeći put kada netko posjeti tvoj kuća neće biti mrlje na stidjeti i da ćete biti u mogućnosti dati im sredstvom za uklanjanje mrlja savjete. Pa, svatko može imati lijepe kuće, oni samo moraju slijediti ispravan način u borbi protiv mrlje na stropu. Dobili osloboditi od njega i dati vaš dom divan izgled.

No comments:

Post a Comment