Thursday 12 January 2012

Branitelj Veličine

A tješitelj je najčešći tip pokrivača, koji se koristi za boravak toplo dok spava. Ponekad se koristi kao madracu. Comforters su uglavnom od dvije komponente, punjenje i granatiranju ili pokrivanje. Since čuvanje nam toplo je njihova glavna funkcija, one su uglavnom izrađene od slojeva toplog udaranje kao poliester, dolje perja, svile ili vune. Također možete pronaći neke izvrsne krzno comforters, koji su u kombinaciji s svile ili satena granatiranja. Granatiranje ili pokrivaju redovne tješioci, s druge strane, obično se sastoji od pamuka, poliestera ili svilenih tkanina. Možete pronaći razne jorgan veličina, boja, dizajna i obrasce prema vašim željama.
Kako odrediti Branitelj Veličine?
Morate uzeti u obzir nekoliko stvari prije nego se utvrde tješi dimenzije. Najvažnija stvar za imati na umu je krevet veličine razlikuju u širini, dužini i dubini. To znači da je znao vrstu kreveta koje ste (kao twin, kraljica, kralj, puna, dvostruka, itd.) nije dovoljno. Za više pojedinosti, vi svibanj želite pogledajte ovaj grafikon krevet veličine. Nemojte zaboraviti da ove veličine mogu varirati kao i po proizvođačima. Međutim, važno je kupiti tješi da ide se nalazi na stvarnu veličinu vaše krevet i jedan koji pruža dovoljno količina topline i maksimalnu pokrivenost krevet. Uz krevet veličine, morate uzeti u obzir madraca veličine jer je njihova dubina varirati.
Također je važno razumjeti da je tješi djeluje kao ogrnuti, jer obuhvaća sve strane kreveta. Možete jednostavno izmjeriti svoju veličinu od jednog kraja madrac na noge od kreveta na drugoj strani. Također izmjeriti širina madraca do poda. Drugo, odrediti spavanje warmth razini i dizajn, uzorak i izgradnja comforters koje su vam potrebne. Te dvije stvari će odlučiti o težini popunite i ispunite moć utješitelj da kupite. Ispunite težina je iznos udaranje koristi za to tješi. Što više udaranje, toplije Branitelj zadržat će vas. Ispunite snaga je lofting i izolacijski vlasništvo tješi. Također odluči fluffiness od njega. Tješitelj s visokim popuniti snage zahtijeva manje ispunite težine, od njegova fluffiness je veća. Ovi posljednji su neke opće upute koje dolaze u igru ​​nakon što smo sigurni o točnom tješi veličinama.
Koje su Standard Branitelj Veličine?
Ovdje je grafikon koji ukratko objašnjava utješitelj veličine prema krevet vrsta. To je važno za vas da razumijete da je stvarni tješi veličine mogu se razlikovati nekoliko centimetara od vrijednosti koje su dane u nastavku. Više o madrac recenzije.
Branitelj Veličine (prema Kreveti) madrac Veličina (u cm) Branitelj Širine (u palcima) Branitelj duljine (u cm); Crib Branitelj Size28 x 5228 do 3646 to 56; Twin Branitelj Size39 x 7566 to 6886 - 88; King Branitelj Veličina (Standard / Istočna) 76 x 80100 to 10286 - 88; Dvaput Branitelj Size60 x 8081 to 8486 - 88; Queen Branitelj Size60 x 8086 do 8896 to 100; California King Branitelj Size72 x to 84107 11096 - 98
Također zapamtite da je madrac dubine mogu znatno varirati od strane proizvođača, dakle, trebate izmjeriti točnu dubinu vaš madrac prije kupovine comforter za to. Standardni madrac dubina mora je oko 7 cm do 9 cm, a duboka madrac dubina je oko 10 inča do 15 inča. Extra duboko madraci su također dostupni i ove su koliko su 22-inčni dubine. Čine ga točku za kupnju jorgan koja sadrži odgovarajuće materijal za pokrivanje ovaj dodatni dubine. Morate biti extra oprezni dok određivanju pune jorgan veličine, koja je ispunjen dolje i tako fluffy materijal. Dolje tješitelj veličine nisu navedeni u gornjem grafikonu. Oni imaju tendenciju da se lisnato iz tkanina i stoga trebate kupiti nešto veće comforters.
Pročitajte više na:
Luksuzni comforters, Kako napraviti Utješitelj; To je sve što sam mogao reći o tješi veličinama. Nadam se da informacije u gore članak je pronađen spretan!

No comments:

Post a Comment