Saturday 25 February 2012

Završna obrada Parket troškova

Pilana podnice je nesumnjivo najviše klasičan način oblacenje podnice od svog doma. Stil, klasa i elegancija u tvrdo podnice govori mnogo o vašem ukusu. Što više, tvrdo podnice također dohvaća svoj dom dobar preprodaji vrijednosti. Samo flip strana u tvrdo podnice je da morate uložiti veliki iznos na početku i poduzeti redovno održavanje kasnije. Održavanje uključuje završnu obradu tvrdo tvrdo etaže svakih nekoliko godina da bi to sija za godina, kao i za ispravljanje manje nedostatke na vrijeme. Međutim, za završnu obradu Parket je skup posao koji također troši puno vremena. Let us saznati prosjeku za završnu obradu Parket trošak.
Završna obrada Parket procjenu troškova
Kada razmišljam o 'tome koliko košta bojanja Parket', morate uzeti u obzir nekoliko razmatranja. Postoji zapravo nekoliko čimbenika koji izravno ili neizravno utječu na troškove bojanja tvrdo katu. Stanje površine tvrdo pod određuje kakav lakiranja je potreban za to. Malo oštećen tvrdo podnice s manje ogrebotine može se refinished samo s re-premaz i screening. Budući da, velike štete može se ispraviti s opsežnim lakiranja samo.
Probir i re-premaz drveni pod je prilično jeftin posao. Ako imate malo izlizan kat, očekivati ​​da platite bilo gdje između 200 USD - USD 250 za 15 x 15 sq ft sobi. To dolazi u prosjeku od 1 USD po sq ft Ako imate šteta da pokrenuti dublje u podova, zatim pripremiti platiti 340 USD - USD 900 za troškove tvrdo za završnu obradu za sobu iste dimenzije kao gore. Tako je prosječna cijena za umjereno oštećena soba je oko USD 1,5 milijuna USD 4 po sq ft Od, štete ne samo ograničiti na površinu, morate pijesak dolje ispod drveta, kao dobro. Također, 2 - 3 sloja završne kaputi su potrebne kako bi se primijeniti kako bi se postigla željeni izgled. Više o tvrdo katu cijene lakiranja.
Ako imate opsežna obnova na umu, uz promjenu boje u tvrdo podnice, provjerite imate li dovoljno sredstava da vas natrag gore. Prilagođeno za završnu obradu uključuje, brušenje dolje drvo i primjenom niz kaputi, završi, mrlje i nekoliko drugih kemikalija kako bi se postigao željeni hlad i učinak. Ovaj proces zahtijeva USD 850 - 1125 USD za 15 x 15 sq ft sobi. Dakle, očekivati ​​da će platiti između 3,75 USD - USD po 7 sq ft
Pilana katu popravka definitivno nije DIY posao. Čak i ako imate samo malo oštećena podnice, to je najbolje dodijeliti posao stručnih ljudi samo. Vi ne možete priuštiti da eksperimentirate sa svojim skupim podnice. Osim toga, vi svibanj ne biti u mogućnosti uštedjeti znatnu količinu na taj posao sami. Čak i ako vam uštedjeti oko USD 100 - 150 USD koja inače će ići na trošak rada, i dalje ćete morati podnijeti trošak materijala i opreme.
Neki poduzetnici čak može naplatiti dodatnu naknadu, ako oni nude za izdvajanje i raspolagati prašine koji proizlaze iz rada brušenja. Međutim, to bi moglo imati smisla platiti taj dodatni trošak kao što ne može priuštiti da raspršiti prašinu u cijeloj svojoj kući. Pilana katu završnu obradu uistinu testovi strpljenje homeowner kao što su oni u borbi protiv miris kemikalija uz zvukove brušenja strojeva. Štoviše, ovaj se nastavlja danima, pa čak i tjedana. Dakle, većina kuće vole da se taj posao učinio dok su daleko, na odmoru.
Završna obrada Parket trošak također mogu varirati prema vašem države i dostupnih materijala. Neke web stranice nude vam točne procjene za završnu obradu drveta podnice, omogućujući vam da unesete dimenzije svoje sobe i obračuna troškova za odgovarajuće područje.

No comments:

Post a Comment