Saturday 25 February 2012

Drugi Datum Savjeti

Kako idete o tome na svoj prvi dan? Uvesti jedni druge i razgovarati o nekoliko trivijalne stvari kao što su hrana, vrijeme i okolici? Je li to sve što trebate znati o osobi? Prvi dan je nikada nije dovoljan razlog da se nekoga suditi. Drugi dan ideja pojavi kada prvi je uspjeh. Pa kako da vaš plan drugi datum? Kao što je dr. John Grey spretno stavlja ~ Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere, pa drugi dan savjeta za oba ići drugačije. Počnimo s drugi dan savjeta za žene na prvom mjestu!
Drugi datum Savjeti za žene
Dolazak malo kasno: Točnost izložene žene tijekom drugi datumi mogu biti u zabludi za očaj. Dakle, pazite da ne dolazimo rano ili točno na vrijeme za datum.
Shed vaše emocionalne prtljage i nastaviti: Nemojte završiti opisala svoj kockast prošlost ako je bilo u drugi datum. Muškarci ne vole takve razgovore i da se može biljka nepotrebne sumnje u njih bez rima ili razlog.
Razgovarajte o originalan tema: Ovo je drugi datum i vrijeme znati osobi dobro. Ne brbljanja čim se skrasiti. Neka vaš dan započeti razgovor. Nakon što je započeo, pitajte ga pitanja pokazuje svoju znatiželju da ga znati.
Ne bacajte izbirljiv stav oko: Muškarci su odmah odložiti uz nemiran stav. Arogancije i sekiracija su dvije stvari koje mogu uništiti bilo koji odnos u kojem trenutku. Umjesto bacanje taj stav - ja sam ono što jesam. Ne usuđuju me mijenjati!, Pokušati zadržati vaše oči i uši otvorene u znajući osobe dobro, i budi što ugodniji.
Dopusti mild flert: Koketiranje zapravo i nije kriminal, kao čeznuti kao posrijedi je bezopasna. Dakle, ako vaš datum koketira malo, ne morate dobiti annoyed. Svaka žena voli malo laskanja i ti si iznimka! Ako zaista sviđa datum, vi svibanj coyly signal trećine datum kao dobro.
Ne potaknuti intimnosti: A drugi dan je najbolje vrijeme da li se osoba osjeća pravi o vama ili ne. Zato ne napravite bilo motiva za svoj datum koji se može dobiti njemu ideja o dobivanju fizički s vama. Do prijateljstvo razvija u odnos, intimnost može čekati!
Nadam se da gore navedenih drugi dating savjeti za djevojke dohvatiti najbolje rezultate!
Drugi datum Savjeti za muškarce
Preuzmu inicijativu i pokažu interes: Žene uvijek cijeniti ljude koji preuzmu inicijativu. To stvara kamatni faktor u njima.
Predloži zanimljiva mjesta susreta: Većina žena radije u susret na film dvorane, muzeje i sportske događaje. Tako da bi točku da ponudi svoju djevojku izbor prije odlučivanja mjesto. Vjerujte mi, djevojke vole biti pitan se da mjesta. Također, provjerite da li ste ju pokupiti na vrijeme i ispusti ju natrag kući, kao dobro. To sigurno će zaraditi koju joj poštovanje i pažnju.
Komunicirajte pravilno: Da biste riješili datum, obavijestiti joj plana najmanje 3 dana prije. Žene uvijek kao neskraćeno razgovarati. Svaki nedostatak u komunikaciji je siguran da će promijeniti svoj dojam o vama. Dakle, držati ravno komunikacija bez sumnje i koketni namjere.
Održavati udaljenost: Drugi dan definitivno nije pravo vrijeme da biste dobili udoban. No, malo koketiranja, kao što su cijeni njezin izgled ili njezin dressing smislu ili može biti njezin način govori je u redu. Male geste kao poljubac na obrazu i dopušten je samo ako je vaš datum nema grižnje savjesti o tome. Žene, osim ako i dok ne udoban nikada neće cijeniti pretjerano koketni poteze. A ako ste ozbiljni o Vašem datumu, osjećaji buttery vodi do intimnosti može sigurno čekati! To je jedan od najvažnijih dating savjeta za muškarce.
Budite iskreni: Iskrenost je najbolja politika je univerzalna istina čak i za odnose. To ide s plaće žene povjerenje što nije tako lako steći.
Priuštite joj poseban: Na drugi dan, joj tretirati s buket cvijeća ili bombonijeru ili soft igračku. Dama je siguran da biste dobili impresioniran ovim gestom. U isto vrijeme ne bude ekstravagantan u tuširanja previše romantičnih darova. To može dovesti do bi joj vjerovati da ste prilično očajan!
Samo se treba: Žene cijeniti ako muškarci su istinski u sebi izražavanje. To je osjećaj koji dolazi iznutra. Nema pretenzija potrebno impresionirao žene. Samo se treba i znat ćete rezultate!
Neke uobičajene Drugi Datum Savjeti
Nekoliko savjeta za drugi datum zajedničke i muškarcima i ženama. , Ako ste zainteresirani za dobivanje ga znati / joj bolje, onda 'Slušaj', kao što je to najbolji način da se razumije netko. ; Poštujte svoje ponašanje znati voli i dislikes. , Nemojte skočiti na zaključke. Početak judgmental je kao dobar kao slijepi na činjenice. , Nemojte pogrešno interpretirati kao dating odnos. Uostalom, drugi datum je procjena provjerite da li se u odnos je vrijedan uzimajući naprijed. ; Dating bi trebalo biti manje o podudaranje van okolnosti od sastanka svoje unutarnje nužnosti ~ Anonymous.
Dakle, s pravom navedeno. Nadam se da gore navedenih dating savjete će vam pomoći u izradi Vaše datum veliki uspjeh. Pa što čekate? Dovoljno je probati ove savjete drugi datum i osjetite razliku! Na taj način ići .....Sretan Dating!

No comments:

Post a Comment