Friday 17 February 2012

Cvjetni Vine tetovaže

Cvijet vinove loze tetovaže su jedan od rijetkih tetovaža dizajne koji su univerzalni apel, zbog svoje lijepe i delikatna izgled. Oni su također jedan od onih rijetkih tetovaže koje se mogu koristiti za ukrasiti bilo koji dio tijela. Bilo stavljen na nozi, gležanj, ručni zglob, ruka, strane ili donjeg dijela leđa regiji, tetovaža vino cvijet može izgledati jednako egzotično. Puzanje vino zajedno s nekoliko prekrasno cvijeće, lišće i vitice odmah može privući svakoga. Drugi razlog za veliku popularnost cvijeća i vina tetovaže je da oni mogu biti izrađene u bilo koje veličine i mogu biti jednostavno ili za stvaranje neke zamršene tetovaža dizajne.
Cvjetni Vine Tattoo Ideje
Cvijeće i vinove loze tetovaže su iznimno svestran, kao i toliko cvijeća i vina su tamo za izabrati iz. Cvjetovi, koji se najčešće koriste za tetoviranje su, ruže, ljiljane, orhideje, plumeria, Daisy, jasmin i hibiskusa. Među vina, možete odabrati bršljan, vinove loze, zimi, kao i božikovina. These vina imaju nekoliko duboko simboličko značenje povezanih s njima, što također može vam pomoći da napravite izbor. Kao na primjer, bršljan smatra kao simbol ljubavi i prijateljstva i za Rimljane, to stoji za besmrtnost. S druge strane, vinove loze bio je amblem 'izabrani narod' na hebrejskom, a to je bio korišten da predstavlja sreću i snagu.
U grčkoj mitologiji, vinova loza je simbol za Boga vina, Dioniza. No, u kršćanskoj umjetnosti, vinove loze je bio prikazan u obliku krune Neumjerenost, kada je to grijeh bio prikazivan u ljudskom obliku. Za Celticse, vinove loze u cjelini, predstavljaju i snage i odlučnosti, dok je za pogane bio simbol života i smrti. Dakle, vina može značiti nekoliko različitih stvari u različitim kulturama svijeta, a možete odabrati određenu trs, koji izgleda kao da predstavljaju svoju osobnost ili određenim karakteristikama. Poput vina, različitih cvjetova imaju različita značenja kao što su, ruža je univerzalni simbol za ljubav i strast, dok je lotos predstavlja duhovnost. Pročitajte više na cvijet značenja.
Nakon što make up your mind za određeni vina i cvijeća, možete naći veliki broj dizajna stvoriti svoj vlastiti jedinstveni cvijet dizajne tetovaža vinove loze. Uz cvijeće i vina, možete uključiti i lišće i vitice u svom tetovaže. Međutim, to nisu jedini znakovi koje možete uključiti u vaše tetovaže vina cvijet. Nekoliko drugih inkluzije, kao što su, leptira, pisma, inicijali, ptice i srce također mogu poboljšati vizualni utjecaj vaše cvjetne vinove loze tetovaže. Cvijet vinove loze tetovaže obično su šarene, a možete uključiti cvijeće raznih boja zajedno sa atraktivnim puzeći vina. No, mnogi ljubitelji tetovaža vole samo jednobojne sheme boja za stvaranje tih tetovaže. Međutim, budite sigurni da odaberete pravu boju shemu kako bi vaš vinove loze cvijet tetovaže više atraktivna. Pročitajte više na trs tetovaža ideje.
Što se tiče plasmana vina cvijet tetovaže tiče, mogu izgledati izvrsno u gotovo svakom dijelu tijela. A puzeći vinove loze, uz nekoliko manjih cvijeće isklesan duž ruke mogu izgledati stvarno fascinantno. Isto tako, dugo swirling vino s nekoliko malih cvjetova preko donjeg dijela leđa regiji i na noge, od skočnog zgloba do tele može izgledati jednako lijepo. Drugi omiljeni prostor za stavljanje vina tetovaže je strana, koji pruža puno prostora za stvaranje velikih i razraditi tetovaže. Jednostavan i male tetovaže vina mogu biti postavljene na stopalo i gležanj. Cvijet loze tetovaža pješice obično je zadržao mali, jer je to područje pruža ograničenom prostoru. Ali ipak, stopalo jedna je omiljeno mjesto za cvijet vinove loze i tetovaže. Saznajte više o; Vine Tattoo Designs, Vine tetovaže na ramenu; Vine tetovaže na nogu; cvijet vinove loze tetovaže mogu se držati jednostavne i tvore razraditi. Izbor između dva potpuno specifična pojedinca. Bilo da želite ići na jednostavan, mali cvijet i vino tetovaže ili za više zapetljan dizajne, te su jedan od najljepših i elegantnim tetovaže da su okolo, posebno za žene.

No comments:

Post a Comment