Wednesday 22 February 2012

Coneflower Care

Endemski na područje Sjeverne Amerike, coneflower je popularno zbog svoje različite nijanse cvijeća koje uključuju nijanse crvene, ljubičasta, roza, bijela i narančasta. Podigli debela i puf centar je također jedna od njegovih karakterističnih obilježja koja dodaje svoje ljepote. Nakon coneflower je narasla, te će biti zaprepašteni da vidimo broj leptira i ptica pjevica posjeti vaš cvjetnjak. Cvjetovi cvatu throughout ljeta na jesen, a to je relativno sušom tolerantni. Također, postoji svibanj vrlo malo slučajeva kad možda ćete primijetiti da coneflower biti gnjaviti mimo štetnika. Ne samo da je biljka je poznata kao jedan prekrasan dodatak bilo kojem vrtu, također je popularna po svojim ljekovitim svojstvima. The coneflower izgled oponaša da od tratinčica, a ovisno o vrsti sorte, ona može narasti i do 2 do 4 metara visok. Evo što morate znati o coneflower skrbi.
Kako da se brinu za Coneflowers?
Briga za biljke coneflower nije težak zadatak kao vrsta je jedna od onih cvjetnice biljke koje su nisko na održavanje. Lokalitet će biti izabran za sadnju cvijeća mora biti onaj koji prima puni sunce svjetlo hlad. Tla mora biti plodno i dobro isušen. Najbolje vrijeme za sadnju je proljeće. Prije sadnje, popustiti tlo do dubine od oko 12 do 15 inča i dodati u nekim kompost (oko 2 do 4 cm sloja). Sada, u rupu da se dug mora biti dvostruko promjer lonca postrojenja je u. Nakon toga, postavite biljke u rupu i napunite tlo oko korijena. Ne zaboravite čvrsto tlo nježno, i vode velikodušno. Pročitajte više o blijedo ljubičasta coneflower.
Važno je znati, u coneflower skrb, da tijekom prve vegetacije, mlade biljke treba zalijevati adekvatno. Ovo je pomoći biljke osnovati tvrtku korijene u zemlju. Iako, kao što sam spomenuo, dospjele biljke su otporne na sušu-, oni također zahtijevaju tjedne doze vode u cilju da opstane. Ako vam ostati na mjestu gdje je zrak suh, onda zalijevanje mora biti učinjeno češće. Za dodavanje na ovu, tijekom ljeta, ako je količina oborina dogodi da se manje od 1 inča tjedno, coneflowers mora biti zali više od normalne. Svaki proljeće, cvijet moraju biti tretirani s tankim slojem komposta, u suradnji s 2 inčni sloj malča. Znati više o malčiranje.
Sljedeća točka u coneflower skrbi deadheading cvijet. U proljeće i rano ljeto, to je poželjno da putnik bez vozne karte cvijet. To potiče novi rast u sredine kasnog ljeta. Proveo cvijeće također mora biti stečen osloboditi, kako bi produžili rok cvijet. Bilo mrtav ili bruniranje listova također mora biti učinjeno daleko sa. Ovaj bi put za rast svježeg zelenila, kasnije u sezoni. Važno je znati da je kasno-sezone cvijeće mora biti lijevo do zrele. Njihove glave sjeme će privući ptice. Da bi deblji rast kasnije u sezoni, možete smanjiti vaše coneflower na oko 1 / 3 od njegovog rasta.
Hranjenje tvoj coneflower biljka s pregršt sve namjene sporo djelujući granuliranih gnojiva je dovoljno za oplodnju. Pazite da ne dodiruje novonastalih lišća ili stabljike. Ako je Vaš biljka je dobro uspostavljena, tada nema potrebe za korištenje bilo koje gnojivo ipak.
Da zaključimo ovaj komad s jednom posljednja točka, u proljeće ili ranu jesen, kada cvjeta završite, možete uzeti u obzir dijeljenjem biljke. Nabavite biljka iz tla i izrezati ga na pola. Plant pola natrag u izvorni mjesto, a druga polovica na novo mjesto. Sjeti se da biljka biljke čuvanje prostora 1 do 3 metara ili više, a između njih. I kao što je spomenuto u navedenom opisu, voda biljke temeljito i slijedite ostale navedene upute o coneflower skrbi.

No comments:

Post a Comment