Saturday 11 February 2012

Pirate Party Ideje

Jack Sparrow: Jedina pravila koja stvarno stvar su ovi: što čovjek može učiniti i ono što čovjek ne može učiniti. Na primjer, možete prihvatiti da je vaš otac bio pirat i dobar čovjek ili ne možete. No, gusar je u krvi, dječak, tako da ćete morati kvadrata da je neki dan. A mi, na primjer, mogu vam utopiti, ali ne mogu donijeti ovaj brod u Tortuga sve po meni onesies, pamet? Dakle, može li ploviti pod komandom pirata, ili ne možete?
Siguran sam da će biti teško tko ne zna Jack Sparrow i gdje je taj lik iz. To je Pirati s Kariba, iznimno popularnog i kultnog filma oblikovanje je ono što ovaj citat potječe iz. More života, gusari i visoke vode su oduvijek fasciniran mnogi od nas u našem djetinjstvu ili čak posebno u kasnijoj fazi u našim životima. To ne dolazi onda kao veliko iznenađenje da je proslava rođendana i opće stranke imaju teme a la Pirates of the Caribbean. Coming up je točno objašnjenje o tome, gusar party ideje stoga Ship Ahoy drugar!
Ideje za Pirat stranka
Ruho satire, dobro, to nije ni raketna znanost fellas da većina očito faktor u temi party kostimu. To je prva i najviše najlakši ideje za gusar party. Neka pozvanima biti odjeven u kostim pirat - oko krpa, znak oglavlja, bandanas, gusar košulje, jazzy i ekscentrične pribor i tako dalje. Netko može čak dress up kao mornar iz olupine broda koji je marooned. To je osnovna stvar da počnete sa. Ako ne postoji mogućnost da možete dočarati kostim, bez brige, ti bi ih sigurno dobiti u kostimu dućan i dobiti osjećaj kao gusar za najmanje jednu noć! Pročitajte više o gusar party pozivnica.
Decor '(um), a ambijent treba odražavati temi, dakle dok je uređenje svoje mjesto consider ribe mrežama, blago škrinje, sidra, modela brodova i mačevi, itd. Imajte na umu da željene gusar boje, oni su crvena, crna, bijela i zlato. Ove boje se mogu slobodno koristiti u gotovo svim aspektima stranke. Dok radiš stol postavku, ako je moguće, koristite pirat tematske tanjure i salvete. Osim toga, imaju plastične čaše temu i poslužiti pića u njemu od onih tipičnih gusarskog tikvice. Pirat stranka ideje nikad ne može biti napunjen bez tih ukrasa. Pročitajte više o gusar party ideje za djecu.
Označavanje stranka, ako imate vremena na rukama, čineći višekratnu gusar zastave će biti jedan od onih zaista jedinstvena gusar party ideje. Učinite to u veličini koju želite za kupnju bijele osjetio i crne tkanine. Jeste lubanje i kosti, ili sidro ili voli cut od tkanine i zalijepite ga na crnom krpom. Veliki, čupav šavovi će napraviti cijeli nastojati još više autentičnih. Dodaj u da su neke aktivnosti poput lova na blago, bojanje i slikanje u vezi s temom (za djecu), hoda od daske uz pomoć drvene daske, gusar se odnose trivijalnost i još mnogo toga mogu biti uključeni u gusarskim stranačkih aktivnosti. Pročitajte više o gusar party igre.
Dostava hrane; Siguran pucao pogodak kada je u pitanju gusar party ideje za malu djecu je da imaju uvijek zelena zlatna ribica krekeri. Oni nikad ne može otići iz stilu i ukusu s obzirom na gusarski party hrane. U slučaju odraslih, staklene šalice za posluživanje alkoholnih pića kao pivo može biti dobar izbor. Hrane u gusar party ideje za odrasle može biti nešto poput pileća krilca ili čak drummies. Osim toga, možete imati povrće pladanj škampi i peciva. Oni su lijepo uklapaju u shemu hrane u gusar party ideje. Na kraju za odrasle osobe koje uopće ne trebaju pločice kao zapamtiti gusari ne zahtijevaju tanjure i razraditi kulinarski primjeraka! Pročitajte više o gusarskom ideje party hrane.
Na kraju partije, ne dopustite da gosti odem bez gusar stranke favorizira! These gusar favorizira stranke mogao biti sve, od zlata umotana čokolada novca, malo sidro memento veličine, mini škrinja i tako dalje! Svi oni su velika da zaključiti your gusar party!
Usput ovo je mjesto gdje gusar party ideje dolaze na kraju ovdje! Zabavite se, kao što je Johnny Depp je rekao s obzirom na igranje pirata, Život je prilično dobro, a zašto ne bi to moglo biti? Ja sam gusar, nakon svega.

No comments:

Post a Comment