Monday 6 February 2012

Odvodni Hot bojler

Gotovo svako domaćinstvo ima jedan vrući bojler kao jedan od bitnih kućanskih aparata. On pruža toplu vodu za domaće svrhe, kao što su kupanje, čišćenje i kuhanje. Konfiguracija i strojeva vruće bojler svibanj varirati, ali je osnovni princip rada ostaje isti. Izvora topline (ugljen, benzin, propan plin, solarne ploče, itd.) koristi se za zagrijavanje hladne vode do željene temperature, koji se potom dostavlja putem pipa.
Nekoliko uštedu energije vruće modeli bojler razvijeni su u posljednjih nekoliko desetljeća, što možete odabrati u skladu s Vašeg proračuna raspon i zahtjevima. Ovisno o tome koji brand ste se odlučili za određene njegu i održavanje savjeti su potrebne, kako bi se zadržati maksimalnu funkcionalnost i istovremeno, povećati dugovječnost uređaja. Jedan od takvih nužan korak je isušivanje vruće bojler. Ona pomaže u uzimajući osloboditi od neželjenih naslaga naselili na dnu spremnika za vodu. Pročitajte više o najboljim električni bojler tople.
Kako Ocijedite Hot bojler vode?
S vremenom i korištenje, pijeska, šljunka i drugih netopivih nečistoća prisutnih u dolazne hladnu vodu su pohranjena u bazi vode holding tank. Također, nije neobično da se sediment buildups u dijelova stroja. Niska količina sedimenta iz Morinjskog zaljeva nije briga. Ipak, velika taloženja koči radnu učinkovitost vruće bojler. Ili na vrijeme, uređaj prestane raditi na sve. Dakle, da se izbjegne tim slučajevima, morate odvod svoje jedinice bojler u redovitim razmacima. Slijedeći su koraci u pogledu odvod tople vode grijača za zimu:
Korak # 1: Isključite izvor topline, prije svega, isključite izvor energije je presudno kako bi se izbjegle bilo kakve rizike. Uostalom, za sigurnost je glavni prioritet, nakon čega dolazi drenažni grijač za vodu i ispiranje od naslaga. Za plinski bojler modele, podesite termostat čitanje pilot postavljanje. Dok za električne tople vode grijača, isključite napajanje iz, glavni panel.
Korak # 2: Isključite vodoopskrbe, drugi korak u odvod tople vode grijač je isključuje hladnom vodom. Potražite ulazne cijevi koji hrani spremnik za vodu i napraviti potrebno. Bolja alternativa je da se zaustavi glavni vodoopskrbe. Nakon što su učinili s tim pripremnih koraka, sada ste spremni za odvod tople vode bojler sigurno i bez stvaranja nereda.
Korak # 3: Ocijedite Hot bojler, Za to, pronađite ventil za odvod na dnu spremnika za vodu i priložiti crijeva na njega. Upućivanje sigurni da je dovoljno široka, spojite crijevo za odvod cijevi. Donesite kraju cijevi izvan kolni prilaz ili drugim mjestima oko kuće da neće biti pogođeni toplom vodom. Zatim, otvorite slavinu tople vode kako bi se izbjeglo stvaranje vakuuma u cijevi tople vode. Otvorite ventil za ispuštanje i dopustiti da se isušiti vodu.
Korak # 4: Flush Off taloga; pričekati nema vode ostaje u spremniku. Nakon toga, povratak u glavni vodoopskrbe i uključite ga. Ako ste prestali ulazne cijevi u spremnik, a zatim ga uključite. Dopusti hladnu vodu da unesete spremnika. To će pomoći u ispiranje od preostalih naslaga lijevo u vodi holding tank. Kao što je jasno voda ne počne dolaze u cijevi, zatvorite ispusni ventil.
Za više informacija, pročitajte na:; Hot bojler Problemi, rješavanje problema Hot bojler problema; Nakon što ste učinili s odvod tople vode bojler, napunite spremnik s hladnom vodom. Zatim isključite tople vode slavina da vam je zadržao na za vrijeme procesa. Na kraju, uključite napajanje ili podesite termostat postavku na normalu. Mnoge kuće imaju upit o "kako se često za odvod tople vode bojler '. Jednom godišnje ispiranje je dovoljno da biste dobili osloboditi od sedimenata. Ako slijedite do-it-yourself (DIY) savjete kako treba, problemi u odvod tople vode Grijač se ne očekuje.

No comments:

Post a Comment