Monday 13 February 2012

Razlika između sunroof i Moonroof

Pitate li uvjete sunroof i moonroof mogu se koristiti naizmjenično? Oni koji imaju veliki interes u automobilima već bi mogli biti svjesni uvjetima 'krov' i 'moonroof''. Većina luksuznih automobila su operabilne ploči u vozilu krova koji omogućava i zrak i svjetlo za ulazak u putnički prostor. To je svakako vrlo atraktivna osobina automobila koji pripada segmentu luksuznih. Sunroof je generički izraz koji se koristi za opisivanje ove operabilan ploči.
Krovni otvor prvi je dizajnirao Hollandia, nizozemska tvrtka. Što se tiče moonroof je u pitanju, u 1973, ovaj koncept bio uveden i napravio popularne Ford. Iako je ovaj moonroof ili stakleni krov je izrađen od strane američke tvrtke krovni otvor, ali to je bio instaliran prvi Ford. Prvi automobil imati moonroof je Lincoln Continental Mark IV. Od tada, koncept ove operabilan ploči u vozilu krov je postala vrlo popularna. Pročitajte više o sunroof instalacije.
Koja je razlika između sunroof i Moonroof
Iako Ford koristi ovu značajku u 1970, ali je inspiracija dolazi od ljudi. U one dane, čak i prije uvođenja moonroof od strane Ford, ljudi su počeli da je smjestio neproziran i metalne ploče na krovu njihovog automobila. These ručno operisano. Zbog sve veće popularnosti ovog trenda, automobili proizvođači odlučili ugraditi takvu mogućnost u svojim vozilima. Kako se tehnologija napredna, nekoliko promjena bili su uvedeni. Ranije ove prozore su se radile ručno, ali ubrzo je proizvođačima automobila je došao gore sa bolje mogućnosti i to počela biti operiran elektroničkim putem. Uz napredne tehnologije i stručnosti projektiranje, određene promjene. Verzija koja je uvedena od strane Forda u 1970 koristi stakleni zid i bio je imenovan kao moonroof. Što se tiče pitanja u vezi razlika između sunroof i moonroof je u pitanju, trebate pogledati u povijest evolucije automobila dizajna, kako bi pronašli odgovor. Razlika između sunroof i moonroof can uglavnom pripisati čimbenicima kao što su bolje tehnologije i automobila dizajna.
Kada imate raspravu o sunroof vs moonroof, morate znati da s vremenom, pojmovi su počeli da se koriste kao sinonimi. Sunroof je obično kruto tijelo-obojen panel koji pops gore ili je ukloniti, a, a moonroof je određenu vrstu sunroof. Klizanje staklena ploča čini moonroof više stilski nego zasjenjivače. Moonroof značajka smatra njegovan i to je razlog zašto možete uočiti moonroof značajka na raznim luksuznim automobilima. Ispričat ću vam još jedan veliki razlika između sunroof i moonroof. Sunroof biti neproziran ploča omogućuje svjetla ili zraka u, samo kad je otvoren, a, moonroof na račun bude stakleni zid, omogućava svjetlosti da uđe čak i kada je zatvorena.
Kada se pojam moonroof uveden, on je postao sve više popularan jer staklene ploče izgledao gladak i dopustiti putnicima da biste dobili pogled na nebo, čak i kada moonroof bila zatvorena. Na tržištu je potopljena s svim vrstama luksuznih automobila koji koriste ovu značajku. Razlika između sunroof i moonroof nije vrlo relevantna ovih dana. Zasjenjivače više nisu izrađeni od metala. Proizvođači moraju dostaviti na ukus kupaca i poboljšane verzije potrebno da ih zadovolji. Prošli su dani, kada moonroof značilo jedan sloj stakla koje je morao biti operiran ručno i mogao samo otvoriti minimalno. Ovih novijih verzija su ploče od kaljenog stakla koji nagnuti gore ili povucite natrag u krov u potpunosti i dopustiti automobil putnika disati u svježem zraku i uživati ​​u sunce. Sada je naglasak na bolje kretanje krova i nekoliko stilova, kao što su pop-u, sklopivi, top-mount, spojler, panoramski krov i prijenosnih paneli su uvedene kako bi osigurati bolje mogućnosti. Većina zasjenjivače se elektronički upravlja.
Pročitajte više na:; Auto dijelovi, krovni otvor za popravak, Nadamo se da ćete naći informacije o razlici između sunroof i moonroof koristan. Pojam sunroof i moonroof razlika je gotovo zastarjeli i jer su sve zasjenjivače od stakla, ovim uvjetima koriste se naizmjenično. Dakle, nema potrebe da se zbunjeni između dva.

No comments:

Post a Comment