Wednesday 1 February 2012

Jeftini Crown Molding

Crown letvice su vijenci na gornji rub zida, gdje se sastaje stropa, koji su dizajnirani kako graciozno flare out završio gornjeg ruba. To je obično se koristi za prekrivanje zidova, pilastara i ormarići koristiti u interijera i eksterijera skupštine vrata prozora i kapuljačama. Postoje mnogi materijali koji se koriste kako bi ove krunu vijenci i cijene na tržištu ovise o ovim materijalima. Oni su dio viktorijanske arhitekture za godina i sada u novije vrijeme, oni se koriste za ukrašavanje razloga kao što su ukrasi zidove gdje susreću stropove. These letvice su definitivno velike zidne dekoracije, koje daju uobičajene običan zidovi više elegantan i fancy izgled, tako saznati što one mogu koristiti kao jeftin krunu letvica, od one navedene u nastavku.
Jeftin Crown letvice
Vaš dom, ne mora biti velika i Victorian za to imati krunu kalupljenje na zidovima. Čak i ako imate mali stanova, te krune letvica, čine zidovi izgledaju kraljevski i velika. Uz dodavanjem sofisticirane dodir na svojoj dnevnoj sobi, oni također vam dati prednost na štednju na još nekoliko interijer. Jedina stvar koja treba razmotriti, dok dobivanje ove ideje krunu kalupljenje za vaše sobe je, treba imati na umu njihove cijene. Tu su materijali poput drva i plastike koji su vrlo povoljno za korištenje, jer oni mogu biti dizajnirani na bilo koji način želite, a također su jeftini u džep. Budući da oni mogu dobiti vrlo skupo, bolji izbor da su jeftini vijenac vijenci je da popraviti ih na svoju vlastitu. Let's saznati kako!
Kako napraviti Jeftini Crown Molding; Iako postoji nekoliko jeftini vijenac vijenci koji su dostupni na tržištu, upotrijebljenih materijala za njih, ne može biti pouzdana. Dakle, ne može biti opcija, ako ne želite kupiti jeftini krunu kalupljenje, jednostavno bi ga sami! Ako imate materijala, kao i informacije, možete dizajnirati i učiniti ih dodajući vlastite kreativne dodir i također imaju slobodu da bi ih gledati skupo. ; Za instalaciju jeftino letvica krunu, u prvom redu naći materijale koji vam trebaju. Te se od drveta, metala, plastike i stiropora. Drvo i plastika su ipak najjeftinije materijale možete ići, jer su lako dostupni, kupio u rasutom stanju i daju pravi izgled kao kamen. Također, pročitajte na rezanje i instaliranje krunu kalupljenje. , Također ćete morati pobrinite se da imate dovoljno materijala da ide po sobi dva puta. Druge stvari koje će zahtijevati su mitru pila za rezanje profilacije, bijele boje i noktiju pištolj. Možete kupiti ove jeftine moldings krunu u svim trgovinama home poboljšanje, što prodati krunu profilacijama jeftin materijal. , Nakon što, vi ste spremni, mjeriti cijeli opseg u sobi i provjerite imate li dovoljno materijala. Profilacije krunu ne bi trebalo biti više od 2''do 3''široke, šire one ne mogu odgovaraju zidovima vašeg doma. Tako da bude siguran, možete koristiti ove dimenzije i da ih imaju u bilo kojem dizajnu želite. ; Nanesite krunu kalupljenje svi put oko sobe, što je bliže moguće stropu. Učinite ovo uz pomoć noktiju pištolj i rezati rubove mitru vidio ako znate kako rezati krunu kalupljenje. Ako je soba izgleda dobar sa samo jednim krunu kalupljenje ostaviti ga na to, ako ne, idi za drugi. , Mjera, na udaljenosti od 4''do 5''dolje sa krunu kalupljenje i označite to sve na putu oko sobi. Nanesite krunu kalupljenje ponovno na isti način. ; Boja this primijeniti oblikovanje s bijelom bojom, tako da izgleda kao kamen, a zatim ga možete ukrasiti kako god želite. , Jer, drvo, plastika, a ponekad stiropor su neke od jeftinih krune letvica na raspolaganju, te bi trebao ići za njima umjesto izgradnje betonskih one za vaše zidove. To ne samo izgledaju stvarne i uštedjeti novac, ali i stil svog doma jako lijepo, dajući mu elegantan i sofisticiran završiti.

No comments:

Post a Comment