Tuesday 14 February 2012

Azbest uklanjanje Siding

Azbest prilaženje sastoje se od azbesta, prirodni vlaknast mineralnih i Portland cementa. Te dvije namirnice su stisnute u obliku šindre. Azbest prilaženje popularno je koristiti u tim kućama koje su izgrađene između 1920 i 1970, zbog nekoliko korisnih svojstava. To je jeftin, izdržljiv, ne zahtijeva puno održavanja, ima odlična izolacijska svojstva i odličan je vatra retardant. Međutim, njegova proizvodnja je prestala u 1980-ih kada su opasni učinci izloženosti azbestu bili otkriveni. Ako živite u staroj kući, onda postoji mogućnost da je sporedni kolosjek vaše kuće se sastoji od azbesta. Prije uklanjanja azbest sporedni kolosjek, te bi trebao potvrditi je li to zapravo sadrži azbest ili ne. Za to morate prikupiti Uzorak panel kuće sporedni kolosjek i poslati ga u EPA, ovlašteni laboratorij, gdje kvalificiranih inspektori će provoditi test kako bi to potvrdili.
Kako to Maknuti azbest Siding
Prije pokretanja posla, morate se opremiti s nekim alatima i materijalima. To su: čekić, zagledati bar, crijeva za vodu, plastični listovi, kartonske kutije za odlaganje otpada, ljepljive trake, itd. To je bitno za vas da se prikrije uz adekvatnu zaštitnu opremu kao što su ruke rukavice, za jednokratnu upotrebu kombinezoni, respirator, zaštitne naočale i čizme. Kada ste spremni, morate nastaviti sljedećih koraka:
Pripremni radovi; prikriti zemlju područje oko azbest prilaženje s plastičnim folijama i sigurno ih s ljepljive trake. Tada sporedni kolosijek azbest treba skroz mokar, tako da je štetan azbest vlakna se ne ispuštaju u zrak. Uzmite crijevo za polijevanje i prskanje vode po cijelom sporedni kolosjek. Možda ćete morati ponavljati nekoliko puta dok radite, svaki put kad otkrijete da sporedni kolosjek presušilo.
Uklanjanje Siding; Za početak, nokti da se drži sporedni kolosjek ploče moraju se ukloniti uz pomoć čekića. To će vam omogućiti da ih ukloniti u jednom komadu. Kad su svi nokti su uklonjeni, zagledati se bar i pritisnite ga prema rubu sporedni kolosjek tako da je odignuti temeljni zid. Koristite istu tehniku ​​za uklanjanje svakog sporedni kolosjek panela. Ako vidite bilo kojeg dijela ploče pucanja gore, trebali biste ga mokro, tako da vlakna nisu pustili. Nemojte rezati ili vidio sporedni kolosjek na komade. Bilo loma sporedni kolosjek treba izbjegavati, kao što će dovesti do oslobađanje azbestnih vlakana u prahu.
Završiti Ostaci, mjesto velike plastične trake za oblaganje unutar kartonskih kutija. Stavite mokri sporedni kolosijek krhotine unutar okvira. pokriti ih sa višak plastike. Seal kutija ispravno sa ljepljive trake. Umetnite okvir u veliku torbu ona otpada kao oznake azbest odlaganje vrećica. Stavite vaše materijale odjeće koju su nosili u jednoj od tih kutija. Tada Kutije trebaju biti zbrinuti off na određeno mjesto za opasni otpad materijala, utvrđeno od strane lokalnih vlasti ili tijela za zaštitu okoliša.
Prođite kroz slijedeće srodne članke:; Kako ukloniti azbest Siding; Azbest Siding uklanjanje troškova; Azbest Siding popravak; Azbest uklanjanje prilaženje je neophodan ako su sporedni kolosjek ploče oštećene, koji imaju tendenciju da oslobađanje azbest vlakana u zrak i predstavljaju problem po zdravlje. Ako azbest je u dobrom stanju, onda nema opasnosti od azbesta i pitanje njegovo uklanjanje ne nastaju. Postoje neka područja gdje lokalni zakoni čine ga obvezno zapošljavati stručnjake za zadatak uklanjanja azbesta sporedni kolosjek. U tom slučaju, morate poduzeti pomoć od stručnjaka u pitanju. Procijenjeni trošak za azbest uklanjanje prilaženje će biti oko $ 20.000 do $ 30.000.

No comments:

Post a Comment