Tuesday 21 February 2012

Kako naći sebe

Da bi se nitko, ali sebe u svijetu koji čini sve, danju i noću, kako bi vas svi drugi znači boriti se najteže bitke koje svaki čovjek može boriti i nikada ne prestati boriti. - EECummings
Najveći istraživač na ovoj zemlji nikada ne traje putovanjima kao čeznuti kao one o čovjeku koji se spušta do dubine svoga srca. - Julien Green
Takva citati o pokušavate naći sebe i radi ono što netko vjeruje u, putem povezivanja s jednim svoju nutrinu, često čine mnogi od nas pitaju: "Što to znači pronaći sebe? Jesmo li uistinu izgubili da moramo pronaći sebe? Da biste pronašli odgovore na takva pitanja, jednostavno pogledajte se u ogledalo. U svoj odraz vidiš osobu koju ste željeli biti kad ste bili odrastanja? Je li to način na koji ste uvijek željeli gledati ili akt ili misliti? Mislite li da je osoba ispred vas živi svoj život najbolje? Ako su odgovori na sva ova pitanja su u negativnom, onda je vrijeme da počnete razmišljati o svom duhovnom rastu po sebi nalaz. Ako ne znate kako to učiniti, uzeti nekoliko savjeta iz nastavku.
Pronalaženje sebe
Dajte sebi break; Ako razmišljate, kako pronaći sebe kad ste izgubili, onda prva stvar za učiniti je uzeti pauzu od svega tj. rad, osobni život i sve zemaljske stvari?. Dajte vremena sebi da razmisli zašto se čini izgubljeni. Je li to zato što više rade? Je li to zato što se ne vodi život koji želite? Ili je to zato što niste zadovoljni sa ljudima, ili stvari oko vas? Pokušajte pronaći odgovore na ova pitanja kako bi utvrdili uzrok iza nemira.
Usredotočite se na sebe, za jednom, umjesto da je način na koji drugi žele da budeš, biti sami. Pogledajte unutar sebe i pronaći u vama. Razmislite o stvarima koje bi želite učiniti ako niste imate obiteljskih obveza ili bilo koji novac pitanjima. Razmislite o tome kakav odnos što bi željeli biti, mjesto koje želite da ostanu u, vrstu života koju želite voditi, ako nisu imali društvo ili ljude oko vas, sudeći svih vremena . Ako doista želite znati kako pronaći unutarnji mir, onda mislim, ono što bi željeli da drugi vama opisati kao - pošten čovjek? Ili avanturistički? Ili voli ili realno? Nakon što gledati u, od vas će znati odgovor, a zatim pokušati da se upravo to.
Razmišljajte o prošlosti, sjećajući se prošlosti, u vrijeme ili situacijama kada ste bili najsretniji, još je jedan način da se naći. Razmislite što ste radili ili s kim si, kad ste bili najsretniji. To će vam pomoći identificirati ono što želite učiniti u životu da bi vas rado i neki ljudi čija je tvrtka da ćete uživati. , Da bi odražavala i spajanje sa sobom, upuštati u podsvijesti vježbe kao što su meditacija, vizualizacija i self hipnoza.
Održavati dnevnik, sami Poznavanje i određivanju što želite učiniti sa svojim životom, a ne će doći k vama u dan ili dva. Otkrivanje sebe je proces u tijeku, a to može trajati mjesecima ili ponekad čak i godina kako bi uistinu naći. Dakle, važno je da vam održavati pisanu evidenciju o svim svojim osjećajima, mislima i Musings, koji možete proći kroz u kasnijoj fazi. Počnite pisati dnevnik na dnevnoj bazi, te u njemu snimiti malo stvari koje su vam sretan taj dan. Sipati sve svoje emocije i osjećaje o životu u njemu i tko zna može biti jedan dan ide kroz njega, naći ćete se.
Zakona, nakon što su otkrili ono što želite učiniti sa svojim životom, poduzeti akciju za promjenu i poboljšanje samouprave. Čak i ako to znači da uzimanje malih stvari kao što je plesom na štangi ili slikarstvo, ići naprijed i učiniti. Ako želite promjenu karijere, planirati i poduzeti korake tako da se može odvijati glatko. Ako ste zapeli u lošim odnosima i pronaći sebe u mogućnosti popraviti ga, otrgnuti. U početku, vi svibanj pronaći sebe malo neuravnotežen, ali s vremenom će sve biti u redu. Pa čak i ako stvari ne ispasti onako kako očekuje, praksa pozitivnog razmišljanja i što je najvažnije, imati hrabrosti za ponovno pokretanje svi nad. Ponekad, sigurnost mora biti žrtvovani za zadovoljstvo.
To je vrlo važno za vas doista naći sebe, prije nego što bude prekasno. Ako ne pronađete sebe sada, od vas će provesti svoj život s nekim ne znaju sami tj. Dajte vremena sebi da izgledaju iznutra i tražiti odgovore. U međuvremenu, poduzeti korake bebu prema sebi nalaz radeći stvari koje vas molim.

No comments:

Post a Comment