Wednesday 15 February 2012

Azalea Cvijeće

Azalea grmova su iz iste obitelji rhododendrons i oni mogu biti listopadne ili zimzelene. Možete dobiti listopadne Azalea cvijeće boje žute, narančaste ili crvene boje. Lišće kao listopadnih grmova se o bojama narančaste, crvene i kesten duboko tijekom zimske sezone. Evergreen azaleas, s druge strane, dolaze u pastelnim bojama. Svake godine, ove zimzelene vrste azaleas grow dva seta listova, od čega je jedan set je prolio u jesen, a drugi, u proljeće. Neka nam sada imaju pogled na ono što se mora brinu da se brine za svoje Azalea cvijeće, svoje plantaže i raste. Pročitajte više o cvjetnica.
Kako se brinuti o Azalea Cvijeće
Briga za opskrbu vodom je najvažniji dio u brizi za Azalea cvijeće. Nemojte dopustiti tlo suho, kao što to čini teško rehydrate biljke i cvijeće. Također, ne dopustite korijene sjediti u vodu te osigurati da spremnik ima nekoliko drenaža rupa, kako bi se spriječilo truljenje korijena. Držite tla ravnomjerno vlažna. Ako se osjeća svjetlo ili vam je gornji sloj suhog tla, a zatim razmislite zalijevanje biljke. Nedostatak vode je naznačeno venuća biljaka i ako vaše biljka ne hoćeš, a zatim ga stavite u posudu vode i neka ga potopiti na nekoliko sati. To će pomoći u dobivanju biljka rehidrira. Iako, biljka će dobiti natrag svoj izvorni položaj, postoji svibanj biti malo naborana i suha Azalea cvijeće, brown leaf savjete, pa čak i list kap. Što možete učiniti je ukloniti uvenuo cvijeće i dati biljka dobar rezidbe nakon što je procvjetao opet. Zapamtite da ne orezati biljke nakon sredine ljeta. Pri tome može sabotirati proizvodnju cvijeća u narednih godinu dana.
U kasno ljeto morate imati uvid u sve oštećene grane. Izvadite ih na mjestu odakle štete je počeo. Azalea cvijeće ne zahtijevaju gnojivo dok im je osigurana dobra zagrtati biljke. Međutim, ako je lišće vidio da rastu svjetlija u njihovom duboke zelene boje, zatim hrane postrojenje s malom količinom gnojiva Azalea. Pobrinite se da ne prejesti se biljka s njom kao što svibanj se spali korijenje.
Sadnja i uzgoj Azalea Cvijeće
Pad ili proljeće smatra idealno vrijeme da se biljka Azalea biljaka. Tlo je potrebno, mora biti labav i dobro drenirano. Dodajte neke komposta u tlo da bi ga organski. Kao što sam rekao, tlo mora biti dobro dreniranom i kako bi se osiguralo ovo, iskopati rupu i napunite ga vodom. Dajte ga čekati 1 sat da vidi je li voda odvode van. Ako ne, onda dodati cijev za odvod na dnu rupe poticati pravilan odvodnje. Alternativno, izgraditi uskrisi krevet sadnju. Područje gdje je biljka se sadi mora biti 12 inča duboko, kao Azalea korijen ne idu duboko, ali se proširila. Dok sadnje biljka, osigurati da ona ostaje viša od tla liniju, jer to će pomoći da se nastaniti. Voda velikodušno i nanesite tanki sloj malča. Ne stavljajte biljke pod izravnom suncu, svjetlo zasjenjenom području je poželjno. Također, jakim vjetrom može broj dana svoje Azalea cvijeća. Dakle, odaberite lokaciju koja ima građevinsku ili ograde kao zaštita. Ako je temperatura svoje mjesto ide ispod 0 do 10 stupnjeva F, onda bi bilo poželjno zadržati svoje Azalea biljaka u zatvorenom prostoru ili unutar klima kontroliranim staklenika.
Pročitajte više na:; Azalea skrb; azaleas Sadnja, Rhododendron skrbi; Da zaključimo, bolesti koje mogu utjecati na vaš Azalea cvijeće uključuju Azalea gusjenica, Azalea čipke bugove, Azalea list rudari, whiteflies, Agall, latica štetiti, pepelnica, hrđa i grančica medljika .

No comments:

Post a Comment