Saturday 18 February 2012

Pauk novčića na biljke

Biljke daju osjećaj mira i mira u domove. Nakon povratka iz stresnog i napornog dana na poslu, malo zelenila koje biljke mogu biti umirujuće. Ali pauk novčića na biljke mogu uništiti ove biljke, i stoga je izuzetno važno da zadržite te pauk novčića daleko od biljke.
Što su pauk novčića?
Spider novčića pad u kategoriji paučnjaci, što uključuje i druge insekte kao što su pauci, škorpioni, krpelji, itd. Oni su vrlo male i nije baš lako uočiti golim okom. Postoji mnogo vrsta pauk novčića, a time i njihove boje mogu varirati od crvene, smeđe, žute do zelene. Pauk novčića na biljke obično nalaze na donjoj strani lišća biljaka. Oni su zajednički štetnik među biljke. Ovi insekti su uporan kao i zarazna među biljkama. One uzrokuju oštećenja biljaka probijanje svoje stanice, kako bi se na njima hrani.
Pauk novčića su manje od 1mm i stavi malo, sferni jaja, koja su transparentna u početnim fazama. Da bi zaštitili svoje kolonije izvan opasnosti ove grinje pauk spin svile mreže. Vruće, suhi uvjeti su pogodna za rast pauk novčića. Oni imaju piercing dijelovi usta, a oni sisati tekućine iz lišća i oduzima hranjive tvari iz biljaka, što ih čini slab. Listovi postaju hrđe boje i ispunjen mnogim sićušne čestice, i otpasti preuranjeno.
Kako da biste dobili osloboditi od pauk novčića na biljke? ; A biljka zaražena pauk novčića može se prepoznati po držeći bijeli papir ispod donje strane listova i nježno kuckanje lista. Ako se sićušne čestice hrđe boji pada na papir, a zatim vaš biljka je zaraženo. , Izolacija zaraženih biljka je jedan od prvih koraka u kontroli daljnje širenje pauk novčića na druge biljke, kao dobro. ; Pljusak jak mlaz vode na cijeloj površini biljke, ako je moguće umočiti cijele biljke u vodi. Provjerite jesu li zaražene dijelove kao donja od lišća, stabljika, itd., su temeljito oprati. To će pomoći u pranju od insekata, kao dobro. Također, najviši sloj tla može se isprati jer može biti zaražena je pauk novčića previše. ; Važno je napomenuti da čak i ako je mali broj pauk novčića su ostavili, od vas će imati još jedan napad zaraze, kao što su ovi štetnici više brzo. ; Za organski rješenje, možete koristiti mješavinu insekticid sapuna i ulja. Neem ulje ili piretrin se također može koristiti za ubijanje pauk novčića na biljke. , Prirodnih predatora i hladno vrijeme su najučinkovitije metode za smanjenje i uklanjanje pauk novčića. Prirodni grabežljivci od pauk novčića su bube, kukce i druge vrste grinja.
Ovi savjeti sigurno će vam dati ideju o tome kako ubiti pauk novčića. , Kako kontrolirati pauk novčića na sobno bilje? , Najbolji način da se izbjegne pauk grinja napada na vaše biljke je da provjerite dok kupujete biljke sama. To će uštedjeti vaše druge biljke od uzimajući okužen. ; Također imajte provjere svoje biljke za bilo kakve znakove infekcije kao što su sićušne čestice, remenje, i sušenje lišća. ; Biljke koje su već pod stresom su laka meta za pauk novčića. Većina pauk obol infestacija se dogoditi unutar vruća suha kuća ili staklenika, gdje nema prirodnih grabežljivaca. Dakle, čine ga točku za vodu biljke redovno i dati im dovoljno prirodnog sunčevog svjetla. , Uzimajući osloboditi od pauk novčića na biljke nije jednostavan zadatak. Stalne provjere potrebne kako bi se osiguralo da biljke ne dobivaju re-opustošen. Ali sve nevolje vrijedi kako bi se mnogo zelenila potrebno oko vas tako da možete uživati ​​u blagodatima sobno bilje koje vam može dati mir i sreću.

No comments:

Post a Comment