Monday 13 February 2012

Tonirana balzam za usne

Balzam za usne je u osnovi mast za čuvanje vaše usne, vlažne i pukotina besplatno. Prirodne sastojke u balzam za usne promicanja zacjeljivanje ispucale usne. Balzam za usne uglavnom sastoji od vazelina ili prirodne tvari poput pčelinjeg voska. Balzam za usne se razlikuje od ruž ili sjajilo za usne, od kojih oba služe samo kozmetičke svrhe. Do sada, usne balms bili dostupni u neutralan, bezbojan hladu. Međutim, mnoge kozmetičke tvrtke sada su uveli tonirano usne balms koji, osim njegovanja svoje usne i dati im željenu boju.
Tonirana balzam za usne
Lip balzama su tonirano prema okus oni predstavljaju. Jagoda okusom balzam za usne dolazi u lijepu nijansu ružičaste, a višnje usna matičnjak dolazi u jarko crvenoj boji. Duboko crveno obojene brusnica i borovnica ljubičasta balzam za usne je također vrlo popularan. Bubblegum okusom balzam za usne dolazi u različitim bojama kao što su funky fluorescentne zelene, žute i narančaste. Mint okusom balzam za usne je dostupan u cool plavoj boji. Ostali okusa poput breskve, kava su dostupni u neutralne boje. Tonirana usne balms vam omogućiti da primijeniti poniženi verziju svoje omiljene ruž za usne. Budući da je ton usne balms je vrlo lagana, oni pružaju prirodni izgled usnama. Neki zasjenčen balzama usne također dolazi sa svjetlucavim učinkom koji umanjuje potrebu za primjenom sjajilo.
Baš kao i obični usne balms, zatamnjena usne balms također uključuju niz hranjivim sastojcima. These balzam za usne sastojci uključuju vitamin E, ulje jojobe, bademovo ulje i drugim hranjivim tvarima. Tonirana balzam za usne sa SPF 15 ili više pruža zaštitu protiv oštećenja uzrokovanih suncem. Sunca oštećenja je glavni uzrok napukao, ispucala usta, budući da usne dehidrirati i izgubiti sve svoje vlage. Najbolji zasjenčen balzam za usne, ne samo hidratizira usne ispucale, ali i čuva ih mekom i podatnom za dugo vremena. Više o najboljem balzam za usne.
Make Your Own Tonirana balzam za usne
Možete jednostavno napraviti svoj vlastiti zatamnjena balzam za usne kod kuće. Recept za izradu zatamnjena balzam za usne je isto kao da je obični balzam za usne recept. Vi jednostavno morate dodati bojanje agent po vašem izboru dati svoj balzam za usne željeni ton. Možete koristiti svoj stari šminka proizvode, ili mogu napraviti tonirana balzam za usne u potpunosti od prirodnih sastojaka. Više o prirodnim usna matičnjak receptu.
Da bi zasjenčen balzam za usne od makeup proizvoda, prikupiti sve stare rumenila, sjenila i ruža za usne. Odaberite boju sjenilo ili rumenilo u prahu i dobro pomiješati s malom količinom Chapstick ili vazelin, u kontejner. Ako planirate koristiti ruž za usne, a zatim odlomiti jedan mali komad ruž i slomili ga dobro miješati s Chapstick ili vazelin. Na taj način možete stvoriti laganiju verziju svoje omiljene podebljano obojena ruž za usne. Više o domaćim balzam za usne.
Drugi način izrade zatamnjena balzam za usne je za miješanje određene prirodne sastojke zajedno. Toplina jednaku količinu bademovo ulje i med u mikrovalnoj zdjelu. Uzmi šaku brusnice i da ih slomili da objave svoje sok. Dodaj ovu brusnica celuloze u smjesu meda i bademovo ulje, i podgrijati. Dodaj malu količinu sok od cikle na gore smjesu obogatiti ton na balzam za usne. Procijedite smjesu i dodati prstohvat višnje u prahu za poboljšanje okusa. Ulijte smjesu u malim balzam za usne cijevi ili spremnika i omogućiti im da se ohladi u hladnjaku. Ova vrsta prirodno tonirana balzam za usne mogu se koristiti na djevojčice koje žude za boju svojih usana. Više o pčelinji vosak usna matičnjak.
Tonirana balzam za usne izgleda glamurozno, ali ne previše hrabar, za razliku od ruž ili sjajilo za usne. To je pogodno za pokorio još sofisticirani izgled.

No comments:

Post a Comment