Thursday 16 February 2012

Kako reći ako Diamond je Real

Kada je u pitanju muškarci, žene nemaju izbora. Neki bi željeli dečki koji su galantan, druga će ići u za Bad Boys, neki će pronaći marljiv, ozbiljan vrsta zanimljiv, dok bi drugi željeli da se odlazni, smiješno tip koji čini sve smijati. No, kada je u pitanju dijamanti, žene ne stvarno imati izbor, zar ne? Dijamanti su toliko lijepe da jednostavno uzeti ženu dah. Njihov bezvremeni, prekrasna i vječnu privlačnost čini sve žene nesvijest nad njima. To je svaka žena je želju za vlastiti barem jedan od ovih prekrasnih stijena. Postoji samo jedan trzaj ipak, kada je žena ili dobiva ili kupuje dijamant, ona često se pita kako to reći ako je dijamant pravi! Ona je često čuda su oni rijetki primjerci koji su došli iz zemlje ili su oni lažni, stvoreni u laboratoriju negdje? Za žene koje se nađu u takvoj dilemi, postoje određeni načini kako bi se utvrdilo dijamant autentičnost.
Kako možete reći ako je Diamond je pravi ili ne
Certifikacija;? Ako dok kupujete dijamantni nakit, kao što je pitanje kako to reći ako je dijamant pravi, se događa u vašem umu, onda pitati za potvrdu iz zlatar dokazati svoju autentičnost. Potvrde trebaju biti iz dijamant ocjenjivanja vlasti, kao što su PGGL ili AGSL ili GIA, koji su pravi dijamant sustava ocjenjivanja. Ako ne, onda oni bi trebao biti od procjenitelj koji je povezan s organizacijama kao što je američko društvo procjenjivača.
Indeksa loma ispitivanja; Sjaj se odnosi na to koliko svjetlosti kamen zavoja kada je kroz njega prolazi. Dakle, dobar test kako dokazati dijamant je pravi, da je jednostavno gledati na to i odrediti njegovu indeks loma. Ako je dijamant, koji ima vrlo visok indeks loma, kamen će iskra puno kao dijamanti savijati svjetlost vrlo oštro. S druge strane, sintetički dijamanti ili kamenje kao što su kvarc ili staklo savijati vrlo manje svjetla i na taj način, ne iskra koliko pravi dijamant.
Voda ispitivanja; Ovih dana mnogi nakita, kako bi se zavarati kupce, kapa lažni dijamanti s pravim dijamantima na vrhu. Da bi se držati ček na ovu praksu, jednostavno pad kamena u čašu vode. U vodi, spojevi između stvarnog i lažni dijamant lako može vidjeti i na taj način, moći ćete prepoznati prijevaru.
Transparentnost ispitivanja; Još jedan jednostavan način da se utvrdi autentičnost dijamant je okretanjem naopako i održava ga na novine. Ako ste mogli pročitati, ili čak i vidjeti novina print kroz kamen, onda to ne može biti dijamant kao dijamanti nisu transparentni poput nekih drugih kamenja. Ako dijamant je montiran, a zatim provjeriti njezinu autentičnost, jednostavno pogledajte na svom dnu. Ako je pravi, da ne bi trebali biti u mogućnosti da ga vide iz vrha.
Izdisajni test, a jedan od načina za reći ako je dijamant pravi se pomoću disanja metodom. Sve što trebate učiniti je da disati na dijamant, ako to postaje vrlo maglovita i magla ostaje na to za više od četiri sekunde, kao što se događa kada dišemo na staklu, onda je vjerojatno je jedan od simulirane dijamanti. Dijamant, za razliku od drugih kamenja, je formirana od ekstremno komprimiranim ugljen molekule, što je vrlo teško u prirodi. To je razlog zašto ne ostati maglovito dugo kao drugo kamenje.
Blok za test;? U holivudskim filmovima, kada se likovi čudo, kako reći ako je dijamant pravi, vidimo da je jedan od njih ogrebotina dijamanta s ogledalom ili stakla kako bi saznali istinu. Ista metoda se može replicirati u stvarnom životu previše. Dakle, sljedeći put kada ići na kupnju dijamant, nose uz komad ogledala s vama. Kada ispočetka kamena s ogledalom, ako je to dijamant, to bi poniziti ogledalo kao dijamanti su vrlo teško. Ako je ogledalo ostaje nepromijenjen ili ako se kamen dobiva oštećen, to je siguran znak da to nije pravi dijamant.
Pročitajte više o; Sintetički dijamanti Vs prirodnih dijamanata, Kako znaš Lažni ili pravi dijamant, Na kraju bih samo reći da je, umjesto uzimajući sve radili do razmišljam kako reći ako je dijamant pravi, samo uživati ​​nosi svoje nakit. Ako je poklon od nekoga, cijenim sentiment iza njega, nego razmišljati o njegovu novčanu vrijednost. Ako je komad nakita je izgleda dobro na vas, to je sve što je bitno.

No comments:

Post a Comment