Tuesday 28 February 2012

iHeater Recenzije

Sustavi grijanja se obično koriste tijekom zime kako bi interijera toplo. Mnogi ljudi žali se ogromna struju kada koristite grijalice. Da bi se smanjila potrošnja električne energije, mora se kupiti energetski efikasne grijače. Grijači koji troše manje električne energije, ali obavljaju optimalno su nešto što se traži. Grijači designed by iHeater tvrtke su dizajnirani imajući kupca očekivanja na umu. Što god može biti proizvođača proglas, recenzije koju je napisao kupaca i stručnjaci kažu puno o proizvodu. Vjerovali ili ne, ali iHeater recenzije su ohrabrujući i ukazuju na to da proizvod je živio do očekivanja. Pročitajte više na EP grijač recenzije.
iHeater sustavi; Što čini iHeater sustavi razlikuju od ostalih konvencionalnih grijača, je uporaba nove inovativne tehnologije. To je primijetio da iHeaters koriste infracrvene tehnologije za generiranje topline. Ova nova tehnologija je ne samo dobro za okoliš, ali i smanjuje ukupni troškovi bitno. Pročitajte više na energetski učinkovit grijalice prostorija.
Infracrveni iHeater Recenzije, ima toliko modela infracrvenih grijača dostupan na tržištu, ali je najpoznatija je 'IH-1500B Quartz Infracrveni Prijenosni bojler'. Ovaj sustav je idealan iHeater pružiti toplinu u svoju sobu. Kupci u njihove recenzije reći da je to zagrijava brže i mogu napraviti ohlađeni iz okolice topla i ugodna u nema vremena. Bilo da vaš boravak je srednje ili velike, ne smeta kao sustav iHeater grijanja se može podesiti prema veličini sobe. Njegova snaga grijanja nije ograničena na područje u kojem se čuva. Sofisticirane infracrvene tehnologije jamči da će čak i susjedne sobe ne lišene svojom toplinom. Drugim riječima, to može više topline sobe i ima kapacitet pružiti toplinu upto 1500 četvornih metara površine. To može učinkovito cirkuliraju toplog zraka u više soba, održavajući cijelu sobu toplo. Ovaj energetski učinkovit grijač koristi električnu energiju i osigurava da račune za grijanje ne napraviti rupu u svoj džep. Ono što je najvažnije, to ne bi bilo buke i siguran oko djece. Ovaj sustav grijanja dolazi s daljinskim upravljačem, pa koristite to je vrlo jednostavno. Daljinski upravljač omogućuje vam da prilagodite sobnoj temperaturi, koja osigurava maksimalnu udobnost.
Prema infracrvenim grijačem recenzije, postoji apsolutno nema potrebe za korištenje furnance ako je instaliran ovaj iH 1500 jedinica. IHeater distribuira toplinu ravnomjerno, tako da svaki dio prostorije, uključujući i kata, je toplo. IHeater ne smije ispuštati plinova i održava razina kisika u prostoriji dosljedni. Za razliku od drugih grijalice koje uzrokuju suhu kožu, iHeaters ne štete koži. U većini sustava grijanja, filtri za zrak moraju se zamijeniti s vremena na vrijeme. Međutim, filteri od iHeaters su za višekratnu upotrebu i dolazi s doživotnim jamstvom. Zadovoljnih kupaca u iHeater recenzije, također smo spomenuli da toplina proizvedena uopće nije suha, ali je mekana i udobna.
iHeater Specifikacije; iHeater specifikaciju iH 1500 jedinica, jasno ukazuje na činjenicu da je struja potrebna za ovaj sustav grijanja je daleko manje u odnosu na propan grijača. ; Potrošnja električne energije: 11 ampera tijekom operacije, ali se smanjuje na 6 pojačala kada je grijana. ; Toplinske energije (u BTUs): varira između 2000 i 6000 ovisno o individualnim postavljanje. ; Napona potrebno: 500, 1000 ili 1500 vata po postavku; Težina: 22 £. ; Termostat: dolazi sa 3 postavke (nisko, srednje i visoko) da biste promijenili sobnoj temperaturi. , Grijanje Površina: 1500 četvornih metara. , Trajanje servis (vijek trajanja): 60000 sati (15 zimama). , Tako, one u potrazi za sustave grijanja koji pružaju energetski učinkovit rad za znatnu količinu vremena, možete vjerovati iHeaters. Kao što je spomenuto u iHeater recenzije, njegove sigurnosne značajke i ekološki prihvatljive tehnologije čini ga idealnim za grijanje u sobi.

No comments:

Post a Comment