Friday 17 February 2012

Mrlje na drva Namještaj

Sinoć je party na svoje mjesto. Svi vaši najbolji drvo namještaja je zadržao vanjska strana za svoje goste. Nažalost, gosti su bili dovoljno neoprezan da se sa svojim hladno pivo naočale na njih bez korištenja coaster, ili neki možda čak imaju prolije vodu na njih. Sada su presušili i koja su ostavila neprivlačna oznake na njima. Nemate ideju kako da uklonite mrlje na drvo namještaja. Jedna glavna stvar koju trebate imati na umu za drvo namještaja briga je da bi trebao znati što je sve potrebno, i što sve treba biti učinjeno kako ukloniti mrlje. Ovdje su neke korake namijenjena za uklanjanje mrlje na drvo namještaja. Dakle, prebrišite da zabrinuti namrštiti svoje lice i vas vlastiti sredstvom za uklanjanje mrlja za drvo namještaja. Samo čitajte dalje.
Kako to Škripac mrlje na drvo namještaja?
Metoda 1, Stvari koje trebate:; pastu za zube, mekom tkaninom, limun ulje, proizvodi za poliranje namještaja i voska, cigareta ili cigara Ash, soda za pečenje (u slučaju da ne postoji pušač u obitelji); Postupak 1: Za kako ukloniti mrlje na drvo namještaja; Nanesite pastu za zube na mrlju, i provjerite da li je ispravno kaput. ; Ostavite oko 12 sati. , Nakon toga, izvadite premaz paste s mekom krpom. , Onda opet to obrišite limun ulje. ; Za završni dodir, poljski namještaj s poliranje namještaja ili vosak. ; (Koristite samo redovite pastu za zube, a ne gel temelji zubne paste.)
Postupak 2: Za kako ukloniti mrlju od drveta namještaj, a nakon cigareta ili cigara pepeo se ohladi, pomiješati s malom količinom vode, te ga koristiti na mrlje od drveta namještaj. Primijetit ćete razliku odmah. , Još bolje, umjesto cigara pepela, koristite cigareta pepela. Ona teži da rade bolje nego što bivše, za neki razlog. ; Alternativne metode
Ako ne postoje pušači u vašoj obitelji, a zatim koristiti sodu bikarbonu umjesto cigara ili cigareta pepela. Napravite gustu smjesu od sode bikarbone i vode i utrljajte na mrlju. Ostavite ga kao da je za 12 sati, a zatim upotrijebite meku krpu i limun ulje da ga obrišite. to svršiti s poliranje namještaja ili vosak. Možda ćete morati ponoviti ovaj korak dva puta, kako bi se u potpunosti uklonili mrlju.
Metoda 2, Drugi način popravka mrlje na drva namještaj je pomoću majoneze ili ulja. Nanesite malo majoneze ili ulja na papirnatim ručnikom i utrljajte na zahvaćena područja. Držite trljanje do mrlja potpuno nestala. Majoneza također pomaže ukloniti mrlje koje su mnogo godina.
Metoda 3, to nije sve. Kako bi se uklanjanje mrlje na drveni namještaj, možete koristiti mješavinu ulja i soli. izbrisati ga na pogođenim područjima, ostaviti na za 15 do 20 minuta, a zatim ga obrišite. Vaše drvo namještaja je kao nov.
Metoda 4, čak i sušilo za kosu se može koristiti za uklanjanje mrlja od drveta formirana zbog vode. Ali to mora biti učinjeno odmah nakon štetu je učinio. Sušilica neće dopustiti da se osuši vodu i stvoriti vode mrlju na drva namještaj.
Metoda 5; Ako mrlja je svježe, a zatim koristiti odumiranja tehnika. Mjesto komad tkanine preko znak, a zatim nakon postavljanje željeza najniža vrijednost moguće, držati ga na krpu za oko 15 sekundi. Držite ponavljajući ovaj postupak sve dok mrlja je potpuno nestala. Ova metoda je, međutim, ne odnosi na stare mrlje na drvo namještaja.
Ako kojim slučajem, nijedna od ovih metoda rada, jer sve to ovisi o kvaliteti drva, onda je bolje pitati za stručnu pomoć. Ponekad, to je tvrd posao uklanjanja tvrdog mrlje od drvenog namještaja. Možete naći više informacija o tome kako ukloniti mrlje tvrda voda. Oni su sigurni da bi vaš drveni namještaj izgledati kao nov.
Dakle, umjesto brige o vlasništvo to baciti svoje najbolje drvo namještaja, ili ga sakriti negdje, jednostavno slijedite korake na uklanjanju mrlje na drvo namještaja, i samo sjediti leđa i bdjeti čaroliju.

1 comment:

  1. Nisam baš najbolje shvatila kako s pastom za zube prebisati namještaj, da li poslije toga prebrišem površinu limunom ili kako?

    ReplyDelete