Friday 10 February 2012

Crno Mohawk frizura

Mohawk frizura tradicionalno su nosili američki Indijanci, kako bi se prikazati sektu kojoj su pripadali. Samo divlji Indijanci nosili ove šišanje, jer je to značilo da izgledaju kao sjekira nož. Mohawk frizura postao popularan tijekom 1980-ih, kada su svi pokušali napraviti spikes kao čeznuti kao i šarene što je više moguće. Takva frizura je styled s ljepilom i željeza stan, što nije dobar stil za održavanje za njegu kose. Međutim, danas Mohawk frizura su više nježnije i suptilnije. Također, postoje mnoge vrste Mohawk stilova, a većina uopće ne uključuju impulse. One također mogu odlučiti za promašaj Mohawk stilova, gdje se ne treba brijati sa strane svoje glave. Jedan može ići s vitičasta kose, ravna kosa, kratka kosa ili duga kosa Mohawks, postoje mnoge varijacije, od čega se može odabrati. Ovdje su različite stilove crne Mohawk frizura za muškarce i žene. Pročitajte više na crnom hairstyles.
Crno Mohawk frizura za žene
Navedene u nastavku su različiti Mohawk frizura za crne žene od kojih možete odabrati jedan želite.
Zabodena Up Curly Mohawk Stil: Ako imate kovrčavu kosu, onda je ovo stil može izgledati velika na vas, i za taj stil ne morate brijati sa strane kose. Sve što trebate učiniti je pin sve dlake u središte vaše glave. Ostavite neke labave kovrče u prednjem, za opušteni izgled.
Fierce Mohawk Cut: Za ove podebljano tražite šišanje stilove i ideje, trebat će vam ravnu kosu. Stil vaše strane kosu na leđa, i koristiti lak za kosu ih drže na mjestu. Zatim rezati sredini kosu na ravno, ali opušteno impulse. Možete koristiti žilet dati krajevi kose više karaktera. Comb srednjem dijelu kose natrag.
Kovrčava Mohawk: Za ovaj stil koristiti curling željeza za stvaranje kovrčavu kosu brave. Smanjiti svoje strane u sitnim usjeva. Nanesite pomada njima, da ih sigurno na mjestu. Koristite svoje prste usmjeriti kovrče prema gore i onda formirati dodatne strane bangs.
Bold Mohawk Stil: Za ovu frizuru, cut vaše strane hair vrlo kratko, i dodati dodatni držite gel na duže trake za kosu i pokrenite ga kroz prste. Češalj kosu kao ravno moguće i kut prema naprijed i prema gore. Sprej na lak za kosu, da se držite stilu bolje.
Crno Mohawk frizura za muškarce
Ovdje su razne ideje crne Mohawk frizura za crni ljudi, od kojih možete izabrati onaj koji vam odgovara.
Tradicionalna Twisted Mohawk: Za tih ljudi frizura, brijanje strane vaše glave, i ostaviti oko 4 mm od vrha duge kose. Nanesite opuštajući proizvod kosa rad na kosu lako, a zatim ih šiljak s gelom, ali raditi kako bi suptilne šiljcima, neka padne malo prema naprijed stvoriti neredu Mohawk.
Jednostavno Mohawk: Ove kratke crne Mohawk frizura su vrlo lako dobiti i održavanje Mohawk stil. Sve što trebate učiniti je smanjiti vaše kose vrlo kratko, a zatim brijanje na obje strane i ostavite srednji kosa na to, i voila! Imate Mohikanac hairstyle.
Promašaj Hawk: The promašaj hawk kratke frizure i stilovi su napravljene popularan David Beckham. Izrežite strane glave kratkog i srednjeg traka za kosu ispravno. Zatim sa škarama, snip off neke dlake na vrhu od kose završava. Tada koristite dobro drži gel, i stil kosu gore.
Punk Mohawk: Za ovaj stil što brijanje strane vaše kose, oblik i spikes s kose na sredini glave. Boja klasa savjete s različitim svijetlim boja kose. Pročitajte više na punk hairstyles.
To su razni crni Mohawk frizura za žene i muškarce. Dakle, odaberite svoj stil i sporta divan Mohawk rez!

No comments:

Post a Comment