Sunday 19 February 2012

Pidžama party igara

Hosting Pidžama party za pre-teens ili tinejdžera je odličan način pozvati sve svoje prijatelje iz škole i susjedstva za neke zabave. Bilo je party za dječake i djevojčice, dio od smijeha i galama traje dugo vremena. Svatko se raduje da ima zabavno jedni s drugima i uzimajući daleko od domaće zadaće za promjenu. Djeca vole sve vrste igara za pyjama stranke i su sigurni da se zabavljaju i energized, kada koordinirati zabavne aktivnosti za njih, povodom. Ako ste organizira zabavu za svoje dijete i tražite neke igre pidžama party, ovaj članak je baš za vas. Imamo razne Pidžama party igara koje se mogu organizirati u vrlo malo vremena i zabavna.
Pidžame Party Igre za djecu
Imate sve stranke potrepštine i hranu spreman za tu prigodu, a sve što trebate učiniti, prije nego što gosti dolaze, da je plan igre. Sjedi s vaše dijete, ako je on / ona je dovoljno stara da odlučuju o vlastitim, i dati mu / joj neke Pidžama party igru ​​ideja. Pročitajte više o drijem stranaka.
Pidžame Party Igre za djevojčice; Prom Dress: Djevojke vole modu i odličan način da se predstavim da na party je za drapiranje toaletni papir haljine maturalne. Za ovu igru, podijelite ih u dvije jednake grupe i dati najmanje četiri role toaletnog papira za svaku grupu. Jedna od djevojaka će biti model, a druge djevojke će koristiti role za ogrnuti prom haljina na njoj. Domaćica ili roditelj može biti sudac za igru ​​kako bi se utvrdilo tko je prom haljina je najbolji. Možete dati nagrade kao što su šminka, slatkiša, ili sladoled za pobjedničku momčad. , Proslijedi: Jesu li djevojke sjede blizu zajedno, a što dva jednaka retka. Djevojka ispred svakog retka dobiva priliku roll umrijeti. Držite valjanje umiru dok oni rezultat šest. Nakon što im je činiti, ima ih proći jastuk ili medo na djevojka sjedi iza nje. Držite donošenje jastuk dok se ne dostigne do djevojka sjedi na kraju. Posljednja djevojka će ustati i pokrenuti naprijed da biste dobili leđa jastuk u prednjem. Koji god grupe djevojka dobio jastuk u prednjem prvi će sjediti u prednjem dijelu linije. Drugi će se vratiti joj izvorni mjesto. Ovisno o tome što grupa završi punu rotaciju prvi, osvaja. ; Za više igara Pidžama party za djevojčice, idite na:; Slumber party igara; Djevojke Slumber party igara; Pidžame stranke igre za dječake, Crtići: Jedna od najboljih igara za igranje na pidžama party za dječake je, kad dođu na razgovor o crtića. Grab nekih papira i olovke (ovisno o tome koliko dječaka postoje), te su djeca sjede na podu s njima. Cilj igre je nabrojati koliko crtića ili crtani likovi su se možete sjetiti. Postavite vrijeme za minutu i neka igra započne. Tko je dobio najveći broj crtića napisan, pobjeđuje u igri. Ovdje je popis crtani likovi za referencu. ; Smetlar Hunt: Za više zrele djece, smetlar lov oko kuće mogu raditi do apetit. Položite tragove oko kuće, pazeći ništa pauze ili ruševine, dok oni ih traže, i pripremiti karte za vodstvo kuće. Podijelite ih u dvije grupe i postaviti ih besplatno. Ovisno o tome uspije završiti lov, pobjeđuje. ; Za više zabave i igre, idite na:; Pranks za Sleepovers; Slumber stranačkih aktivnosti; Pidžame party igre učiti svoju djecu o timskom radu i važnosti. To je zabavan način da djeca zajedno i dati im neke opuštanje od škole i domaću zadaću.

No comments:

Post a Comment