Sunday 5 February 2012

Goth šminke oko očiju

Mistični goth kulture privlači svakoga u nekim ili drugi put. Za razliku od bilo koje druge kulture, goth je povezana s tamnim, misterija. Goth ljudi nikada se lako vidi, da ne vole pretjeranu pozornost. Vi nikada neće vidjeti goth shopping djevojku na ulici ili na plaži! Govoreći o Goth šminke, za razliku od goth ljudi, to je lako identificirati, pronaći ćete koristiti samo neke određene nijanse. Goth pravi uvijek će imati ove tri osobine, vrlo blijede kože, tamne usne (uglavnom crno) i dramatične šminka očiju. Pale kože može se lako postići malo od osnutka. Međutim, za goth oči, malo više napora su obavezna. Knjigovodstvena Goth šminke oko očiju je tako teško kao što primjenjuje. Djelujući kao goth nije jako teško, sve što trebate učiniti je, održavati bezizražajno lice s puno stav i djelovati kao da su alergični na sunce! Sada kada znate kako se ponašati kao divljak, da vidimo kako to učiniti goth šminke oko očiju. Pročitajte više o šminke oko očiju ideje.
Goth šminke oko očiju dizajni
Korak # 1: Prvo, očistite područje oko očiju sa dobrog čišćenje, nakon čega slijedi krema. Prije nanošenja bilo kakve šminke, to je vrlo potrebno da biste očistili područje primjene. Nanesite kremu oko, pustiti da stoji 10 minuta, a zatim primijeniti ispod oka jatak, uredno ispod oba oka. Pročitajte više o Gothic makeup savjete.
Korak # 2: Početak primjene baze sjenilo, općenito šminke oko očiju, sjenilo baza nije potrebna. No, za Goth makeup to nije potrebno jer je boje potrebno isticati se, i zadržati svoje dramatičan izgled tijekom dana. Možete primijeniti sjenilo uz pomoć četke ili prst savjeta. Koristite prst prsten, jer to je prst najnježnijim jastuk, to će osigurati malo i nježno primjene sjenilo baze. Pročitajte više o Gothic šminka ideje.
Korak # 3: Sada je važan korak, primjena sjenilo. Trebat će vam dvije nijanse za sjenilo goth šminke oko očiju, očito jedan crni a drugi sve srednje tamno sjenilo. Prvo nanesite srednje-tamno sjenilo, koji može biti bilo nijansu smeđe ili sive boje.
Korak # 4: nanesite srednje-tamno sjenilo uz pomoć šminke četkice za cijeli kapak ili samo na vanjski dvije trećine, što je po Vašem izboru. Pričekajte nekoliko sekundi, vidi ako je sjenilo je uredno primjenjuje, provjerite za bilo kakve oštre linije, te ih zbrisati, a zatim prijeđite na sljedeći korak.
Korak # 5: Kad srednje-tamno sjenilo osuši, nanesite sjenilo crne. Koristite kutni četkicu za nanošenje. Napravite dramatičan izgled oka šminka primjenom dvije haljine, možete biti eksperimentalni ovdje. Kao primjer, možete primijeniti sjenilo malo iznad oka, to će vam dati elegantan izgled goth. Možete koristiti više srednje tamno sjenilo ako boja izgleda neujednačena. Četka daleko oštre linije, ako ih ima. Zapamtite, to je važno da se izglađuju sjenilo, tako da to ne izgleda neravno.
Korak # 6: Sada se primjenjuju tekući eyeliner na oba kapka. Tekući eyeliner izgleda više prirodnih i traje dugo. Primjena oka liner uredno je vrlo važno, jer je oku liner koji daje dubok pogled na osobu u oči. Ako je crna oka liner ne odgovara vašem boja očiju, možete ići na tamno smeđe ili sive sjene. Goth brod oka uvijek treba imati oštar kraj njega. Također se primjenjuju debela udaraca, tako da oni izgledaju izgovara.
Korak # 7: Posljednje, ali ne i najmanje važno, primjenjuju crna maskara. Možete sklupčati vaše trepavice prije nanošenja maskare, učinit će vaše oči izgledaju šire i otvoreni. Nanesite dva sloja maskare na gornje i donje trepavice. Nakon primjene maskara, češalj trepavice s trepavica češalj, tako da nema razredi maskara su lijevo. Pročitajte više o tamne šminke oko očiju.
To je sve o goth šminke oko očiju. Kao što morate imati primijetio, goth šminke oko očiju nije težak zadatak, sa samo malo spretnosti i puno crne boje, možete lako postići pravilan goth izgled!

No comments:

Post a Comment