Friday 24 February 2012

Jednostavno Hair updos

Jednostavno kosa updos se stvarno lako napraviti. Uz nekoliko minuta muke, vaše lice će dobiti brzo makeover s lako kose updos. Duga kosa ili kratka kosa, frizura updo, vas spasiti od loše hair dana. Messy zekan ili elegantan hair updo, izbor je vaš. Sve što trebate učiniti je provesti nekoliko minuta za napraviti frizuru pravo. Najbolji dio ove jednostavne hair updos je da oni mogu biti accessorized ili lijevo kao što je, a oni bi samo izgledati dobro. Dakle, za to posebna večer večera ili za akciju pakiran dan na poslu, jednostavno hair updos uvijek poslužiti svrsi. Let's kako napraviti nekoliko jednostavnih updo frizura u nekoliko minuta.
Kako napraviti Easy updos kose
Jednostavno kose updos za srednje kose, srednje kose može biti ravno ili kovrčava. Za quintessential boem updo, meke kovrče na kosi će izgledati savršeno. Počnite s šamponiranje kose i uređaj njima. Ručnik suhu kosu i nanesite TAD bitni za styling gel ili pjene. Blow suhu kosu malo, tako da dobiva potreban volumen. Sada uvojak kose oko vrućih valjaka i stvoriti koliko god je to moguće kovrče. Nakon valjci se ohladi, lagano četkom kroz kosu i držite ih se. ih vezati u konjski rep i sa kose visi labavo, da ih pin up labavo s Bobbyjem igle. Slobodni brave na dekoltea, pružit će vam savršenu casual izgled. Pročitajte više na srednje dužine frizura za žene.
Jednostavno Hair updos za dugu kosu, po mom mišljenju pošten, duga kosa izgleda najbolje kad pustiti. Međutim, ako želite da ih vezati, francuski kolač, idealan je lako hair updo. Da bi francuski kolač, najprije temeljito češlja kosu i ukloniti sve zamršene. To će zagladimo sve ugrozili i dati svoju kosu mekanom izgled. Zatim, povucite kosu zajedno i vezati rep na odgovarajuću visinu. Obično, to je iznad potiljak vrata, pa vezati rep veći. Sada, započeti Premotavanje kose, oko rep. Vi svibanj morati koristiti nekoliko Bobby igle držati vaše kose, ako je vaša kosa je rezati u slojevima. Nakon namotavanja trake je dovršen, ugurati završava vaše kose ispod kika i to sigurno s kose pin. To je više od formalnog frizuru za ured trošenje, pa provjerite je li haljina it komplimente previše. Pročitajte više na francuskom twist frizura.
Jednostavno Hair updos za kratku kosu, kratku kosu je malo teško upravljati updo, jer se jedva uklapa u vaše ruke. Za kratku kosu updo, vi svibanj potreba neki pomoć. Počnite s šamponiranje i kondicioniranje kose. Ručnik osušite i nanesite malo styling gela da ih drže na mjestu. Spriječiti puhati sušenja, jer to će dodati volumen i pogoršati problem. Vezati kosu u konjski rep na vrlo niskoj razini. Ako vam je kosa izrezati u slojevima, oni će doći iz mjesta, tako da ih sigurno s kose bend. Pin up kika unutra na kraju, tako da liči na kolač i svoje kratke kose updo će biti spreman. Ovo se također može koristiti kao jednostavan hair for updos kovrčavu kosu ili jednostavno hair updos za guste kose. Gusta dlaka nikada ne smije puhati suho, kao što ih čini neposlušnu i unmanageably voluminozan. Pročitajte više o frizura za guste kose.
Pročitajte više na:; Easy updos, Quick updos, a to je sve o lako hair updos. Nikad ne pokušati eksperimentirati s frizure u zadnji čas. Accessorizing frizuru je vaš izbor, ali neka bude minimalan, ako je formalnu prigodu. Na kraju, uvijek pokrenuti patch test za frizerskom proizvode prije nego što ih koristiti, tako da znate kako oni reagiraju. Sigurno ne želite da se zaglavi sa svrbi updo, samo zato što svoje lako!

No comments:

Post a Comment