Wednesday 15 February 2012

Visoki struk Shorts

Berba modni trend visokog struka gaćice postali mainstream ponovno tijekom godine 2007, kada su mnoge poznate osobe opredijelila za njih preko low-struk hlače i suknje. Mnogi modni blogeri i celebrity trač kolumnisti ih podržao. Danas, oni su iznimno popularna, posebno među fanovima od Mary-Kate Olsen je i Fergie's. Visoki struk hlače, kratke hlače, suknje i hlače su mršavi više popularno izabrani nad onima prostran i širok nogu niske ustati hlače. Visoki struk gaćice odgovarati većini tipova tijela, a oni zapravo nude prikladniji nego traperice niskog struka. Više o žensku odjeću.
Visoki struk Shorts Patterns
Možete pronaći brojne obrasce ove voguish tipa modne odjeće. U stvari, možete dobiti malo kreativni i razviti jedinstveni obrazac vlastiti previše. Sve što trebate učiniti je da se okupe slatka tkanina i nula dolje trendy uzorak za šivanje visoke struk gaćice. Također možete naći neke zaista trendy uzoraka ako dvoličnost ipak interneta ili raznih modnih trgovina i dizajner butici. Evo nekoliko zanimljivih visok struk gaćice uzorke, da vam svibanj želite uzeti u obzir. Više o djevojčinoj odjeća.
Visoki struk Shorts Uzorka # 1: "Ovo gaćice nisu previše visok porast, a time i ljudi koji žele držati ga malo konvencionalni može definitivno odlučiti za njih. Oni su također naziva kao Ruby gaćice. Možete ih mijenjati u kukovima, dok je čuvanje njihovih visina ispod ili oko pupka. Oni nose pokaži na svakoj strani šav a oni otvoreno s obje strane. Posteljina i pamuk su savršeni tkanine kako bi ove visoke struk gaćice. Da bi ih više moderan, možete koristiti različite boje tkanine i napraviti dodatni remen koji ide oko pojas. Oni su savršeni za ljeto izleti.
Visoki struk Shorts Uzorka # 2; Ovo je odličan uzorak visok struk gaćice, također poznat kao Megan gaćice. To nisu baš gaćice, nego kombinacija visoke struka suknje i kratke hlače. Zbog tog razloga oni su također nazivaju 'skorts'! Ovi izgledaju sjajno s materijalima poput lana, pamuka i drugih materijala pomiješan. Oni izgledaju kao suknje s prednje strane, dok se kao tipična gaćice s leđa. Ova stvar daje im stvarno casual izgled, što je vrijedno obavlja bilo kakve casual društvenog okupljanja.
Visoki struk Shorts Uzorka # 3, a to je udoban verzija visokog struka gaćice na habanje. Oni su također poznat kao Bella gaćice. To su nabrane gaćice, što je razlog zašto oni su više jedinstveni. Ali ako niste zadovoljni s naborima onda ih možete izbjeći uzimajući straighter verziju. Možete ih naći ili ih napraviti s gabarden ili lagani traper tkanina. Oni su veliki imati u svom ormaru za klasične proljeće stranke i sve ostale casual prigode. Više o ormar osnove.
Kako nositi Visoki struk gaćice?
Iako svatko može nositi visoke struk gaćice, oni su više pogodna za ljude koji imaju ravne, jabuke ili pješčani sat tjelesni tip. Nakon što su svjesni o vaše tijelo tip, onda sve što morate učiniti je donijeti sami lijep i ispraviti par visokog struka gaćice. Za to morate odlučiti želite li svi iskićen stilu ili casual stil. Sada također trebate naglasiti visok struk gaćice. Ne skrivati ​​ih je prvo pravilo. Tako, nositi monter vrh, kratke gornje ili košulja koja se može tucked u, ako je potrebno. Također možete se odlučiti za talasati vrhovima. Ako ste fancy to raslojavanje, tada možete odlučiti za sportska jakna ili kardigan kao dobro. Više o visokim struk traperice.
Te isto tako trebate biti malo više oprezni dok odabirom modni dodaci ići sa svojim visokim struka gaćice. Kao pravilo, pokušajte ga zadržati kao jednostavan kao moguć i stoga, nose izrazito manje pribor kao vrlo uskom pojasu koji je napravljen od metala, kože, plastike ili bilo kojem od vaših omiljenih dekorativni materijal. Nosite visoku petu ženske cipele i ako želite izgledati boem, a zatim ići za ravne cipele ili sandale. Na kraju, ako morate, onda nositi kraće strapped torbu, koja će pogoditi put iznad struka. Možete nositi jednostavan oblik modni nakit, kao običan metalni lanac, ili velike naušnice i da ste svi postaviti na blještavilo!
Pokušavajući se podebljano modnih trendova može biti neugodan za mnoge od vas sve, ali ako se podebljano je tvoja muza, zatim visoki struk gaćice su vrijedno probati!

No comments:

Post a Comment