Saturday 4 February 2012

Lip Plumper Recept

Želite li imati punije, šljiva usne? Pa, tko ne! Mnoge žene pokušavaju različitim tehnikama primjene usana šminka da su one punije usne. Kupnja najboljih usna plumper na tržištu tako da su one sexy usne je ono što možda se pitate o. Ili ste planira ići za usne plumping injekcije? Pa, ne trebate ići za ove skuplje opcije. Ovdje su neke domaće usna plumper receptima pomoću kojih možete napraviti usana plumper i primijeniti ga da biste dobili mnogo željene izgled. Dakle, možda ćete biti u potpunosti žele znati recepte, zar ne? Let's check out.
Kako napraviti Lip Plumper kod kuće?
Recept # 1; Evo DIY usna plumper recept. Trebat će vam 1 žličica nafta žele, ½ žličica pčele vosak, zemlju đumbir, 2 kapi paprene metvice i ekstrakta 2 žličice crvene paprike. Također uzeti malu posudu s poklopcem, možete koristiti onima koje se koriste za spremanje usana balzama. Započnite miješanje vazelina i voska pčele u plastičnu zdjelu. Sada dodajte zemlju đumbir i crvenu papriku te u zdjelu. Zatim, dodati određeni iznos nane ekstrakta u smjesu. Zatvorite poklopac i stavite u hladnjak. Provjerite jeste li napraviti malu količinu u isto vrijeme, kao što je najbolje kada se koristi svježe.
Recept # 2: "Za ovo usna plumper recept, morat ćete cimet list eteričnog ulja i jojobe. Također možete koristiti maslinovo ulje, kokosovo ulje, ili bilo koje druge prirodne ulje umjesto jojobe. Također, uzeti malu posudu s poklopcem. Zatim uzeti 2 kapi jojoba ulja ili drugih prirodnih ulja u posudi. Dodajte 2 kapi cimeta lista eteričnih ulja u istoj posudi. Zatvorite poklopac i dobro protresite bočicu za miješanje ulja. Sada primijeniti ga na svoje usne da imaju savršen učinak šljiva. Pa, pobrinite se da ne koristite ulje cimeta izravno, kao što to može snimiti vaše usne. Morate ga razrijediti s uljem, ne s vodom.
Recept # 3; Evo sljedeći recept da se one punije usne. Uzmite 6 žličica maslinovog ulja, 6 kapi ulja cimeta i 2 vitamin E kapsule. To je među najbolje usna plumper recepte koje možete isprobati kod kuće, kao što će također djelovati kao sjajilo. Što je više, maslinovo ulje i vitamin E koji se koriste u ovom receptu će hraniti svoje usne. Započnite miješanjem maslinovog ulja i cimet ulje zajedno u malom jar. Sada obiti kapsulu vitamina E i dodajte njen sadržaj u ovu smjesu. Zatvorite poklopac i dobro protresti. Sada primjenjivati ​​ovu usna plumper na usnama i pogled u ogledalo nakon nekoliko minuta. Uglavnom, cimet ulje koje se koristi u ovom i prethodnim recept odmah potiče i šljive svoje usne i daje im da se savršeno punini.
Pročitajte više na:; Lip Plumper Sastojci; Lip Liner Savjeti; Osim pomoću spomenutih usna plumper receptima, morate se sjetiti neke usne plumping savjete za konačan izgled. Dok koristite ove usne plumper, vaše usne neće dobiti bilo koju boju. Dakle, pobrinite se da koristite usna liner podudaranje s vašom prirodnom bojom usana. Ova prirodna šminka će dati više definiran izgled na usnama. Trik je u tome da se primjenjuju usna liner malo izvan prirodne linije usana, stoga što ih još puniji, a zatim primijeniti usna plumper unutar ovog granica. Nabavite spremni za don ubojica izgled s plumped usnama.

No comments:

Post a Comment