Wednesday 8 February 2012

Pupak Piercing aftercare

Ovih dana modeli hodanje rampe na modnim revijama sportu proslavi piercinga pupak, a oni su tako lijepe i jedinstveni sa svojim pupak prstenovi, koji u općoj populaciji je počeo slijediti trend. Međutim, dok uzimajući piercing samo mogli zahtijevati neki živac, vodeći brigu o tome kasnije je druga stvar u cijelosti. Iako uzimajući pupak piercing može izgleda cool, vrlo je važno znati kako se brinuti o piercing tako da se ne bi zarazila. Pupak piercing nepromjenljiv nije teško uopće, samo trebate držati nekoliko stvari na umu nakon što ste dobili svoj piercing učinili. Ako ne, vi riskirate od pada plijen na određene infekcije, koje su razmatrana su ukratko, u sljedećem stavku.
Pupak piercing Infekcija
Neki od infekcija koje mogu nastati zbog piercinga pupka su apscesi uzrok bakterijske infekcije, što može dovesti do septikemije (infekcija krvi). Ako piercing se obavlja pod nehigijenskim uvjetima, postoji rizik od infekcija kao što su hepatitis i HIV. Korištenje unsterilized iglica također može uzrokovati oticanje i ožiljke oko proboli području. Pretpostavlja se da osobe s dijabetesom, hemofilijom, a neki srce uvjetima trebali izbjegavati piercing kao što su ovi uvjeti spriječiti proces ozdravljenja.
Piercing pupka aftercare
Da biste izbjegli sve komplikacije koje proizlaze iz zaraženih pupak piercing, bitno je da se nekoliko mjera opreza. Dok pupak piercing trošak je promjenjiva, a možda i jeftiniji u nekim studijima, pobrinite se da studio ste izabrali ima dobru reputaciju i higijenski. Ne dobiti svoj piercing iz učinio studio koji se koristi piercing 'top', kako je pištolj ne može biti sterilizirana, a rizik od ugovornog infekcija je vrlo visoka. Ovdje su neke dodatne savjete o pupku piercing nepromjenljiv, tako da vaš trbuh piercing ne dobiti okužen, i liječi brže.
Držite Proboli područje čisto, dok čišćenje pupak piercing uvijek koristiti antibakterijski sapun za čišćenje proboli području. Također je neophodno očistiti proboli području najmanje dva puta dnevno. Izbjegavajte rigorozne vježbe, kao i znoj mogu uzrokovati bakterijske infekcije. Potopiti proboli područje sa slanom vodom brisevi, ovo ubrzava proces ozdravljenja. Koristite samo čiste soli more. Ne zaboravite oprati ruke prije diranja pupka. Ne dopustite da jedan dodir, poljubac ili igrati s probušene regiji jer to može uzrokovati infekciju.
Izbjegavajte uporabu Kozmetika, Odgodi korištenje kozmetike oko proboli regiji, nemojte koristiti bilo koji losion za tijelo, dezodorans ili druge ljepote proizvoda. Izbjegavajte sunčanje i korištenje sunčajte losion, jer to može izazvati iritaciju. Nemojte koristiti javnim bazenima ili hot kace nakon što su body piercing. Ako ne možete izbjeći korištenje javnih bazena, koristiti band aid dokaz vode da pokrije proboli području.
Nosite široku odjeću, nosite široku odjeću, kao i široka odjeća može uzrokovati upalu i osip. Provjerite jeste li nositi čistu odjeću, kao i bakterije iz prljave odjeće može uzrokovati infekcije. Se suzdržati od nošenja traperice, kao i tkanina može izazvati svrbež. Ne nosite leotards, remenje ili pantyhose. Uska odjeća uzrokuje trenje koje bi moglo dovesti do ozljeda kao pupak koža je osjetljiva. Nositi široku odjeću koja se omogućilo da zrak prođe, kao zrak pomaže proces ozdravljenja.
Izbjegavajte alkohol i kofein; ograničiti ili zaustaviti pijenje alkohola, kao i konzumiranje alkohola smanjuje imunitet tijela. Kofein je također poznato da ometaju proces ozdravljenja, tako ograničiti unos kave, kao dobro.
Povećajte unos vitamina; pupak piercing vrijeme zacjeljivanja znatno je smanjen s unos multi-vitaminske tablete. Potražite OTC (over-the-counter) lijekova koji su vitamin C, vitamin E i cink. Nanesite lavande i tea tree ulje koje se zna da smanjuju rizik od anti gljivične infekcije.
Razdoblje cijeljenja od pupak piercing varira od pojedinca do pojedinca. On svibanj uzeti 2 do 3 mjesec za neke, dok za druge to može biti kao čeznuti kao 12 mjeseci. Nakon pupak piercing nepromjenljiv upute navedene svakako će pomoći i ubrzati proces ozdravljenja. Studio gdje ćete dobiti vaš piercing učinili će vam dati čišćenje / ozdravljenja gel koji mora biti korišten kao što je propisano. Pupak piercing briga upute također su dali piercing studio, mogu se sjetiti da ih slijede. Također je preporučeno da koristite visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika nakita kako bi se izbjeglo pupak prsten infekcije.
To su bili nekoliko prijedloga za pupak piercing nepromjenljiv, učinite konzultirati s dermatologom prije nego ste dobili svoj pupak proboli. Mi ne bi trebali podcjenjivati ​​opasnosti i rizike od pupak piercing i zapamtite čistoća je ključ za pupak piercing nepromjenljiv.

No comments:

Post a Comment