Wednesday 22 February 2012

Medusa Piercing

Je naopako dolje labret piercing je poznat kao Meduza piercing. To je oblik body piercing što je učinjeno kroz sredinu gornje usne, što pod pravim kutom s tkivu prisutni. Medusa piercing bio imenovan u sredinom 90-ih od strane kanadskog frizerski salon i model pod nazivom Kerrick. Budući da je smješten u philtrum, direktno ispod septuma nosa, to se također naziva philtrum piercing. To je poznat po nekoliko drugih uvjeta kao što su rascjep piercing, upbret i KA piercing. Medusa piercing se obično nosili s labret stud. Lopta sjedi izvan usta u umočiti u vrhu vrha. Ostali nakit komada kao što su prstenje također se može nositi. Neki stručnjaci na tijelu piercing doveli su male varijacije na Medusa piercing. Oni su mjesto piercing okomito kroz usne uz pomoć zaobljene mrena na takav način da su obje kuglice su vidljive. Čitajte na različite vrste body piercing.
Medusa Piercing: Postupak, za razliku od drugih body piercing, piercing Meduza je teško učiniti sve po sebi. Trebali biste pokušati svoje ruke na nju samo ako ste vrlo sigurni i upućen na obavljanje piercing na sebi. Ako niste, onda pogledajte profesionalac koji ima iskustvo u Medusa piercinga. Stručni šilo će to učiniti vrlo brzo i uredno. On je najvjerojatnije slijediti standardne Meduze piercing postupak.
Meduze piercing postupak počinje čišćenje gornje usne području. Obično, kirurški pročišćavati se koristi za ovu svrhu. The profesionalnog će očistiti kožu prisutna, posebno na dio gdje želite imati piercing. Kada čišćenje je učinio, šilo će napraviti mali trag na unutrašnjost, kao i izvan gornje usne. Općenito, kirurška tinte i olovke se koriste za izradu maraka. Većina profesionalnih piercers radije prave znakove kao što im pomaže pronaći Meduze piercing nakit točno na mjestu gdje želite da bude.
Sada, šilo će se održati kožu vaše gornje usne napeti. On može uzeti njegov pomoćnik za pomoć ili alat zvan spona. The šilo će povući svoje usne malo daleko od vaše lice. Ovaj korak je učinio s pažnjom kao kliženje na koži će se remeti poravnanje iglu dok piercing. The šilo će obavljati sve ove korake za pripremu vaše usne za dobivanje proboli. Sljedeći korak je stvarni piercing. The šilo će se redati iglu u desnom kutu i gurnuti ga kroz kožu. Ovo će uzrokovati nagle i oštre boli. The šilo će staviti nakit u. nakit je izabran u skladu s debljinom vaše kože tako da se može dobiti smjestiti čak i kada vaše usne oteklina nakon uzimajući proboli. Uz to, postupak Meduze piercing je kompletan.
Medusa Piercing: Njega, koje je potrebno poduzeti nekoliko mjera za smanjivanje rizika poput meduza piercing infekcije. Najvažnija je održavanje visoke razine higijene. Uvjerite se da je svrdlo koristi dobro sterilizirati instrumente i radovi na vas u čistom okolišu. Nakon što je Meduza piercing, ne jesti, pušiti ili piti barem za narednih 3 do 4 sata nakon piercinga. Ne pušiti, žvakati duhan, alkohol i droga su do Meduze piercing bol ide dalje i rane liječi u potpunosti. To je zato, sve te stavke se zna da ometati tijelu prirodnu sposobnost da liječe ozljede i vratiti normalno stanje. Ne dodirujte piercing nepotrebno, barem ne s neopranim rukama. Očistite proboli područje sa slanom otopinom jednom ili dvaput dnevno. Možete ga napraviti miješanjem čašu destilirane vode sa žličicom ne-iodized soli. Koristite novi, kvalitetan soft-bristled četkica za čišćenje zubi. Uvijek držati kist i ustima čist. Pokušajte isperite usta vodom za ispiranje usta nakon jela. To će biti velik ako sisanje na antibakterijskim ili anti-upalne grlo pastile. Ako je moguće, to učiniti za najmanje 15 dana nakon dobivanja Medusa piercing. Ako je bol uzrokovana piercing izgleda nepodnošljiv, ti svibanj uzeti bez recepta lijekove protiv bolova poput ibuprofena da biste dobili neki reljef.
Vi svibanj preferirati da pročitate više o:; lica Piercings Popis; usne Piercing infekcija; usne Piercing Care, na prosjeku, meduza piercing traje 2 do 3 mjesec da ozdravi u potpunosti. Uzimajući pravilnu brigu o njemu i jesti zdravu hranu može ubrzati proces ozdravljenja. Oni također smanjiti rizik od razvoja Meduza piercing ožiljak tkiva. To je sve na Meduze piercing informacije. Nadam se, možete izraditi pun iskoristiti od ovaj članak.

No comments:

Post a Comment