Friday 10 February 2012

Duge kose Punk

Imate li dugu kosu? Ako vam je dosadno konvencionalnog frizura za dugu kosu, a želite pokušati nešto drugačije, dugo punk frizure su savršeni za vas. Pa, ne trebate da biste dobili osloboditi od vaših dugo brave kako bi dobili punk frizuru. Ove frizure su dio punk subkulture, te su namijenjeni ljudima koji žele pokazati svoje ne-konformista odnos prema društvu. To su poznati po punk rock bend umjetnika, koji su vjerovali u izražavanju svoje individualnosti i sported nekonvencionalni i ponekad, nemoralan punk frizura da se pojavi jedinstven. Ako planirate da isprobate dugu kosu punk stilova, vrijeme je da se prolio konvencionalne slike. Pročitajte više na punk hairstyles za žene.
Dugo Punk frizura za djevojčice
Duga punk stilova kose može vam dati jedinstven izgled. One se mogu koristiti za definiranje vašeg ne-konformista stav prema stilu. Prije nego što namjeravate stil vaše duge kose punk način, pobrinite se da imate povjerenja u sport ove vrste izgled. Let's saznati više o ovim funky i jedinstveni punk frizura za djevojčice i djevojke s dugom kosom.
Punk cipal, jedan od zanimljivijih dugo punk frizura je punk cipal. To je stil u kojem se dlaka je kratko zadržao na prednjoj i bočnim stranama, i dugo na leđima. Asimetrične linije i slojevi mogu vam dati jedinstven izgled sigurno. Dugu kosu mogu razgraditi se na krunu s britvom rezanje metoda i duge vlasi mogu biti lijevo na leđa ili sa strane. Hair styling proizvode poput gela ili pomada može se koristiti za stil tresses na krunu. Možete klasa kose na kruni ili koristite bold boja za isticanje vaše kose.
Morski vranac, mnoge slavne osobe imaju obukao ovaj svestrani šišanje. Morski vranac je jedan od najboljih načina da vaš stil dugo tresses punk način. Ovaj dugo punk stil kosa sigurno će dodati na svoj seksipil. Vaša kosa će se smanjiti u različitim dužinama svim nad glavom. the frizer će se koristiti brijač stvoriti tražen nakon oštar izgled. Osvjetljavanje kosu u jarkih boja uz šiške će sigurno jazz svoj izgled.
Naletima slojeva; naletima slojevite komadi s šiške također izgledaju vrlo zanimljivo. Možete dobiti neravnomjeran slojeva i glatka ili kutna šiške stvoriti prepoznatljiv stil punk dugu kosu. Možete stil vaše kose dobivanje vrlo kratkom zupčast slojeva na vrhu ili strane, a kosu na leđa mogu biti lijevo netaknuta. Jedna strana može rezati na vrlo kratke dužine, dok dugo niti se može držati da bi pozornost-grabbing dugo stil punk kosu. Različite boje poput crvene, ružičaste ili ljubičaste može se koristiti za isticanje kose.
Bangs; Bangs se može koristiti da bi začinio duge punk frizure. Geometrijske šiške koje padaju na čelo ili strani plakao šiške mogu biti uključene u funky punk frizura. Šiške može biti glatka ili izrezati na kut. Šiške se mogu rezati na kratke dužine za razliku od vaše duge kose. Blunt šiške na slojevite neredu tresses je još jedan trendovski duga kosa punk stil koji je vrlo u modi ovih dana.
Briga za Long Hair Styles Punk
Ako ste svi vi postavili da se dugo stil punk kose, pobrinite se da dobijete šišanje koji najbolje odgovara Vašim lice strukture. Iako možda volim svoj jedinstveni punk frizuru, ali za održavanje ovaj izgled, možda ćete morati shell out novac na kosu styling proizvode poput gela, voska i kosa sprejeve. Upotreba kemijskih i bojanje kose može ostaviti vaše kosa suha i oštećena, pa, morat ćete obratiti pozornost na aspekt za njegu kose.
Pročitajte više na:; Cool Punk frizura - Sušilo Ideje za pankeri, Punk Kratki Haircuts za djevojčice, Punk frizura za muškarce, Nadamo se da ćete naći informacije na dugim stilovima punk hair zanimljiv. Ako ste zainteresirani za sportske jedinstveni izgled koji će okrenuti glave, duge punk frizure su savršeni za vas. Dakle, što čekate? Izrazite svoju individualnost flaunting svoj dugo punk hairstyle.

No comments:

Post a Comment