Thursday 16 February 2012

Jatak Recenzije

Najbolji korektor je onaj koji je u stanju maska ​​sve one nepoželjne znakove na vašoj koži i ne dopustite drugima osjećaju njegovu prisutnost. Takav proizvod radi trik miješanje nesavršenosti s okolne kože ton. Kao očite činjenice, jatak je dama proizvod. Međutim, neki ljudi ne smeta isprobavanja njegovim koristima. A korektor razlikuje od temelja po teškim pigmentacije. Također, jatak je pogodan za primjenu na manjim područjima, za razliku od zaklade koja je idealna za pokrivanje većih površina.
Možete koristiti korektor u raznim nijansama, nudi oba svjetla i duboke promjene. Možete staviti na korištenje proizvoda koji će vam dati prirodni tonus kože, ili vi svibanj također probati koristeći boje koja može proizvesti kontrast određenu vrstu mane, itd. Na primjer, možete maska ​​your tamne krugove čineći korištenje a bijeli korektor ili voditi brigu o koži crvene zakrpe, uz pomoć jedne zelene i plave boje jatak. Osobe s plitkim ten može imati koristi od ljubičasto-zatamnjenim jatak. To je oko jedan kratki uvod o ovom proizvodu. Sada ovdje su neke brzo korektor gostiju će vam pomoći da odlučite na najbolji proizvod za vaše potrebe. Pročitajte više o tome na prvome mjestu - korektor ili temelja.
Najbolji korektor Recenzije
Bobbi Brown Kremasta jatak, dolazi prvi na popisu najboljih stopa concealers je Bobbi Brown Kremasta jatak. Svijetli žuta-based proizvod trenutno radi na obrazac masku za tamne krugove. Kao što ime sugerira, ovaj kremasti proizvod osigurava glatko, puni i prirodni izgled pokrivenost. Njegov sadržaja vitamina A smanjuje suhe linije i bore i vitamina E, vlaži kožu i pruža antioksidativna svojstva. Znati kako primijeniti jatak.
Yves Saint Laurent Touche Eclat Ljepota Radiant Touch, Ovaj proizvod se zove blistava dodir za ništa. Proizvod je mica-temelji osvijetljena tekućine i to svjetla gore umorne oči i crvene camouflages splotches. Osim od vas služi kao korektor, ovaj proizvod, također vam može pomoći da malo sa svojim blemishes i linije.
Neutrogena 3-u-1 korektor za oci; Još jedan proizvod koji je priznat od strane većine pod okom jatak recenzije, Neutrogena je 3-u-1 korektor za oci. Osim krije tamne krugove pod očima i fine linije, ona također štiti kožu sa SPF 20. Za dodavanje na ovu, ona ostaje cijeli dan zajedno i ne pokazuje znakove naseljavanja, mješavine dobro i jednostavno, a također raditi kao sjenilom i mane prikriti. Pročitajte više na kožu recenzija proizvoda za njegu - najbolji proizvodi za njegu kože.
Dermablend Glatko korektor; Još jedan proizvod za privlačenje pozitivne recenzije jatak je Dermablend Glatki jatak. Poznato je da se među najbolje concealers za pimples. Ne trebate puno toga stvari za napraviti posao, samo malo je dovoljno. To je pripisano kao najbolji ljepota kupiti većina ljepota časopisima.
Stila Osvjetljavanje korektor, za razliku od drugih concealers, ovaj ne daje cakey izgled lica. Opet, jedna mica-temelji osvijetljen proizvod, Stila Illuminating jatak je na snazi ​​dovoljno uljepšati oči, bez da svojim izgledom previše glasno i svjetlucavi.
Chanel Correcteur Savršenstvo dugotrajna korektor, korektor recenzije za dugotrajnu proizvode jamčiti za ovaj proizvod pod nazivom 'Chanel Correcteur Savršenstvo dugotrajna jatak ". Osim borave duže vrijeme, ona ima sposobnost da se lako uklopiti i stvoriti dobru utakmicu s najviše tonove kože. Razlog zašto ovaj proizvod, također je napravio svoje ime prema popisu najbolje ocijenjene korektor gostiju je njegova funkcija osigurati bešavne kamuflaža za svaku nesavršenost, bez naseljavanju u fine linije.
Druge učinkovite concealers, La Mer blistavog jatak SPF 25; Maybelline New York Dream Mousse jatak, Bourjois Spot Ispravljanje Dopisivanje, Neutrogena SkinClearing oil-free jatak, Laura Mercier Secret bjelila; Guerlain savršenu osvijetljenost u svjetlo; Dermablend Cover Creme; Pixi Illuminating Nijansa i skrivaju ; Pročitajte više na:; korektor za muškarce, korektor za tamne krugove; najbolji korektor ispod očiju, a ja se nadam gore korektor gostiju će vam pomoći da dobijete najbolju ponudu na tržištu potopljena s toliko tih proizvoda. Investirajte na proizvod koji se može dostaviti Vašim potrebama i uklapa račun od vas pružiti željene rezultate.

No comments:

Post a Comment