Wednesday 29 February 2012

Pranks povući na Učitelji

Ako ste stvarno kao nastavnik u školi ili na fakultetu ili čak i ne vole ga / nju u znatnoj mjeri, jedna stvar koju možete učiniti je izvaditi obest na njih. Obest ideje ne bi trebao biti ponižavajuće i znače. Oni su značili da bude zdrav i uzeti u pravom duhu humora. Ako možete izvući geg na svoje prijatelje, roditelje, braća i sestre, pa čak i stranci, zašto ne učiteljima? Kada ste u zadnjih godinu školu ili fakultet, a vi ste poznati učitelj za prilično dugo vremena, to je samo osjećaj prijateljstva i priznanje da vam daje pravo povući podvala na njih. Dakle, kako bi ovaj lijepi neformalni odnos sa svojim nastavnicima i neka znaju da će uvijek biti zapamćen, ovdje su neke smiješan podvale povući na učitelje!
Funny Pranks povući na Učitelji
Kao što sam rekao ranije, postoji mnogo različitih podvale povući na učitelje, možete odabrati iz, pod uvjetom da znate razliku između humora i poniženja. Prije nego što povući bilo koji od ovih neslane šale na vaš učitelj, pobrinite se da znate da određeni učitelj ima dobar smisao za humor, a ne se uvrijediti lako. Kao učitelji očekuju poštovanje od svojih učenika, tu je prilično mogućnost da je on / ona ne bi željeli da se smijali ispred drugog osoblja i djece. Nakon što je napravio siguran o svim tim stvarima, neka se dobro zabaviti i dobiti spremna za smijeh! Saznajte svoje omiljene podvale povući na nastavnika iz one dane u nastavku, pa pogledajte! Pročitajte više na bezopasne podvale.
Podvala # 1, jedan od vrlo čest podvale povući na nastavnika odbora podvale, gdje se pisati ili crtati nešto na crno ploči i pokriti ga s karte. Možete imati ogroman, slike u prirodnoj veličini ili crtež klaun ili nešto zastrašujuće vučene ili zaglavi na crnom odbora i pokriti ga s karte. Kada se željeni učitelj dolazi poučavati i pristupa zajednica i povlači se karte, on / ona je siguran da će kriknuti sa šok. Čitajte na znati više o viši obest ideje.
Podvala # 2; Jedan od studenata može držati daljinski i drugi mogu imati prijemnik za prdež stroja. Onaj s prijemnik može otići do učitelja stol i savijati djelujući kao da je pao nešto i daljinski osoba može pritisnuti gumb prdež. Nastavnik će dobiti nemirna, a možete držati događaj ovaj do učitelj stvarno dobiva annoyed. Možete to učiniti svaki put kad ustanete iz svoje mjesto postaviti pitanje kao dobro. Ova podvala je bruto, ali može biti zabavno!
Podvala # 3; Još jedan zajednički jedan od velikih podvale povući na nastavnika, onaj s papira. Napišite nešto smiješno na komad papira i staviti neke ljepila na poleđini papira. Stavite papir na učitelja stolica sa strane ljepila naopako i kada nastavnik sjedi na stolici najmanje očekuje podvala, to će staviti na leđima! Ova podvala leđa može vatru ako učitelj obavijesti komad papira na stolicu tako da provjerite da li to učiniti lukavo. Više o idejama za srednju školu podvale.
Podvala # 4, dobiti vrećicu punu lažnog bugova i držati ih sa sobom do sredine razreda. Pošalji poruku za tog učitelja, da je poziv za njega / nju i u to vrijeme, zadržati sve lažni bugovi proširila na stol i stolica. Kada se učitelj dobiva natrag, on / ona je siguran da će naći neočekivano grozan iznenađenje. Uživajte njezine reakcije! Nije li to jedan od dobrih podvale povući na nastavnike, a još uvijek ne uvrijediti nikoga.
Podvala # 5; Ako vašoj školi ili faksu koristi suho brisanje markeri za ploče, zamijeniti sve oznake s praznim ili one onda lažni krede koje se koriste za crno ploči. Do vremena učitelj dobiva zamjena za varanje i one prazne, pola razreda će biti više. This podvala može ići prilično nezapažen, a vi i dalje mogli uživati ​​reakcije nastavnika. Pročitajte više o dobrim podvale igrati.
Također možete pročitati o nekim od, Pranks povući na cimera, Pranks povući na brata svoga Pranks povući na svoju sestru, s tim velikim podvale povući na učitelje, nadamo se da ćete se zabaviti čineći najviše iz njih. Ali, pazite da ne uvrijediti bilo koje tijelo osjećaje dok radite tako i čine ove podvale zdrav način uživanja.

No comments:

Post a Comment