Thursday 16 February 2012

Južna Magnolia Tree

Poznat po svojim velikim mirisno cvijeće, na južnom stablo magnolije (Magnolia grandiflora) je porijeklom iz južnih država Sjedinjenih Američkih Država iz Virginije do Floride pa sve do Arkansas i Texas. Uzgoj sve kroz Mississippi, ovo drvo je pod nazivom države Mississippi stablo. Ovaj veličanstveni, listače zimzelena stabla s low-grana mogu postići visinu od 60-80 metara i širine 30-50 metara. Ovo stablo ima lijep waxy, tropske izgleda, 8-inčni velikim listovima, bijelim i mirisnim cvijećem i 3-4 inča dugo (u proljeće i ljeto), membrana u obliku plodova. Postoji nekoliko različitih vrsta drveta Južna Magnolia, s nekim formiranju guste piramidalnog oblika, dok drugi sadrži velike praznine između dvije grane.
Sadnja Južna Magnolia Tree
Cijenjena zbog svoje slavne bijelo cvijeće, stabla magnolije dodati natječaja i topao dodir na vrt, koji je razlog zašto tako mnogi ljudi su primamljen prema ovom stablu. One mogu zasaditi stabla, međutim, postoji nekoliko točaka koje treba uzeti u obzir, kao što su:
Prostor, svjetlost i tlo, iako južnom stablo magnolije stopa rasta je umjerena, moramo biti spremni za primanje u veliko stablo nadvila i do 80 metara širine 30-50 metara. Ako vaš vrt nema toliko prazan prostor, možete uzeti u obzir dobivanje patuljka južne sorte magnolija stablo. Štoviše, budući da stablo zahtijeva barem 5 sati izloženost suncu, stoga, osigurati da se ovaj zahtjev obvezno je ispunjen. Woodland hladu također treba biti na raspolaganju kako bi se spriječilo kiše i vjetra od štetnih cvijeće i plodove ovog stabla. Tlo treba biti dobro drenirani s pH od 4,5 do 6,5.
Kopanja, malčiranja i pozicioniranje; Uz pomoć lopatom iskopati rov koji je dva puta širinu i dubinu mladih magnolije je korijen loptu. Provjerite jesu li svi kamenja, korova i drugih neželjenih materijala su uklonjene iz tla. To možete učiniti lako s vrtom lopata. Zatim, ispunite zagrtati biljke u iskopao rupu do visine od 4 inča. Držite loptu korijen na vrhu sloja malča i držite ga na sredini. Ispunite okolice korijena loptu sa slobodnim tla i omot dobro, kao da je gornji korijenje stabla će biti u prizemlju. Nabijati oko stabla baze. Korijen lopta sada je postavljen ispravno.
Osiguranje i navodnjavanje, postoji opasnost od snapping i razbijanje zbog jakih vjetrova, važno je osigurati mladica uz pomoć udjele. Ulozi hammered u zemlju se koriste za pružanje podrške mladim južnom magnolije mladunče. The mladica je vezana uz ulog s jakim niz i na taj način mladica stoji čvrsto. Dodaj još 4 inča malča i vode adekvatno novo sadnje mladunče. Za sljedećih 3 mjeseca mladunče mora biti dobro zali, nakon čega zalijevanje je potrebno samo tijekom sezone suše. Dodaj svjetlo gnojiva. Za prve tri vegetacijske sezone čestih primjena gnojiva je potrebno.
Rezidbe, samo sadnju stabla nije dovoljno, ali pravilno južnom stablo magnolije skrb je potrebno za drvo cvjetati i rasti. Južna stablo magnolije rezidbe treba provesti kako bi stabla u dobrom zdravlju. Stablo prirodno raste u piramidalni oblik, što je razlog zašto minimalan obrezivanje je potrebno. Proljeće je vrijeme kada novi rast se vidi na stablu, što je razlog zašto je najbolje vrijeme za njih je orezati u rano proljeće, prije nego što novi rast dolazi. Neke grane moraju biti uklonjena da biste postigli željeni oblik stabla, međutim, važno je ne ozlijediti stabla ili grane susjednih dok radite tako. Sharp alati moraju se koristiti za rezidbu i izuzetnom pažnjom treba poduzeti kako biste izbjegli oštećivanje ili drobljenje grana.
Pročitajte više na:; Magnolia Tree bolesti; Magnolia Tree sorti; cvatnje vrste drveća, iako je južni stablo magnolije dodaje mistične i romantičan dodir na jedan vrt, to je veliki izvor lista legla. Tako se pripremi za puno raking! Međutim, trud se isplati!

No comments:

Post a Comment