Tuesday 14 February 2012

Održavanje bazena za lutke

Održavanje vašeg bazena je bitno, jer osigurava ukupnu udobnost za vas i vašu obitelj i štiti svoju opremu. Nakon što ste dobili bazen u vaš dom, da li je tradicionalni jedan ili iznad površine zemlje, sljedeći korak je razumjeti dom komponente održavanje bazena. Iako je svibanj činiti teško, ali čišćenje i održavanje Vašeg bazen je prilično jednostavan, ako imate pravo alata. Ako želite zadržati slanoj vodi ili iznad razine tla bazeni, sljedeći članak će vam dati upute o održavanju bazen za lutke.
Slane vode bazena za lutke
Neki vjeruju da kuće s ugrađenim bazen slanoj vodi u dvorištu neće biti kao svježa kao Oceanside mjesto. Zapravo, nakon što je bazen slanoj vodi ne samo izvršna, ali i uzima istu količinu održavanja kao i bilo slatkovodno jedan. Tako ćemo pogledati osnovne slanoj vodi bazen održavanje za lutke.
Vaš Bazen; Gdje slatkovodni bazeni imaju klorirana voda, slanoj vodi bazena su slane vode prisutne u njemu. Oba bazena zahtijeva isti standard održavanja i njege, sa samo nekoliko manjih varijacija. Prvi korak ovog održavanja bazena vodič je razumijevanje razine vode ili koliko vode se u bazenu zahtijeva ili držati će vam pomoći u određivanju količine soli dodane u bazen. Točno omjer vode sub je, vode do 3.000 dijelova 1 milijuna soli. Imate kako bi bili sigurni da ste dobili taj omjer pravilan, jer ako sol kapi u bazenu, proizvodnja klora će se zaustaviti, a rast bakterija će početi. Da bi izbjegli ovu situaciju, trebate testirati vodu na redovnoj osnovi i osigurati da je salinitet vode je na odgovarajuću razinu. Možete pročitati više o slanom vodom bazen chlorinators za bazen održavanje za sve dodatne informacije. Također, tu su sol testiranje setove dostupan u lokalnom bazenu trgovinama koje će vam pomoći da provjerite sol razini.
Pravilno održavanje; Kao što je već spomenuto, omjer vode soli treba ispraviti u svako doba. Također možete dodati 2.500 do 3.000 ppm zadržati taj omjer točne. Pokušajte da ne iznad ili ispod ovoj slici. Sada ste svibanj biti zabrinuti ako slanu vodu bi zapravo okus slan ili ne. Odgovor na to je da će jedva primijetiti čak i okusom soli u bazenu. Međutim, ako je okus je jaka, koristite kit ispitivanje soli odmah. Možete također instalirati indikator soli u vašoj vode u bazenu. Ovaj indikator će pročitati razine soli u bazen vode. Kad god se razina soli povećava, okrenite gumb na pokazatelj koji će točno odrediti koliko je klor u bazenu. Ovo će također pomoći da se poveća klor i održavati ravnotežu u bazen.
Važno Rješavanje problema Upute, samo tako da ne bi bilo ljudske pogreške kao što bi trebao održavanje bazena slanoj vodi, ovdje su neke bazen održavanje savjeta za vas. Uvijek provjerite sol čitanja u vašem pokazatelj slanoj vodi. Ako netko tko ulazi u bazen i žali spaljivanje oči, neugodan osjećaj kožu i / ili visoke klor miris, odmah provjerite razine klora u bazen. Obično, visoko klor miris pokazuje da je razina klora je vrlo niska (ne jer je previše visoka). Trebate provjeriti pH bazen (kupiti pH testiranje kit), kako bi bili sigurni čitanja točni ili ne. Ako pronađete bilo kakve razlike, ali pokazatelja regulator kaže sve je u redu, možda ćete morati provjeriti da li na upravljačkoj ploči radi ispravno ili ne.
Iznad Ground Pool Održavanje for Dummies
Iznad tla bazen palube ideje i planovi su odličan dodatak bilo kojem domu ili na otvorenom zabavu tijekom ljeta. Iako uvažava iznad tla bazen može biti izazov za mnoge, to nije nemoguće. Ako vas pritom zadatak za duže vrijeme, to će samo biti teže za vas. Dakle, neka je ne otpada više vremena i pogledati osnovne iznad tla bazen održavanje za lutke.
Vaš Bazen - Pump & Filter, a najvažnija komponenta održavanja iznad tla bazen je bazen s pumpom. Razlog je zato što čisti sve / sve krhotine iz bazena kao što cirkulira vodu kroz filter u prilogu. Cirkulaciju vode unutar bazena pomaže spriječiti rast bakterija. Tijekom ljeta ili kada se bazen se koristi, držati pumpa radi za najmanje 8 do 10 sati svaki dan za optimalne performanse. Osim toga, morate očistiti filter, kao dobro. Oni trebaju biti backwashed i uložak filter treba mijenjati, kao i kad su dobili prljave. Većina iznad tla bazeni su mali uložak filtera koji ne rade točne posao. U tom slučaju, najbolji način je da li možete dobiti veću pijesak filter i pumpa za Vaš bazen.
Bazen Kemikalije, pH razina vode bazena mora biti provjerena barem jednom tjedno kako bi bili sigurni da je ova razina je održavati između 7,2 i 7,6 samo. Ako je bazen vode bilo gdje izvan raspona, ispod ili preko, kemikalijama u bazenu neće biti puno učinkovitiji. Kao što ste koristiti bazen na dnevnoj bazi, kontaminanti se dodaju u vodu. Za oksidiranje bilo zagađivači koji mogu biti prisutni u vodi, bazen šok mora se koristiti za besplatno klora u bazen i držati vodu čistom. Uz kontaminanti, bazen šok također ubija alge. Održavati rasponu od 10 ppm klora u bazenu i kupiti test traka za mjerenje hlora i lužnatosti vode bazena. Za svakih 10.000 litara vode bazena, trebate dodati 1 vrećicu šok svaki tjedan.
Pravilno održavanje Upute, Svaki put kad se bazen se šokiran, morate se vakuum i pokrenuti filter za oko 8 sati dnevno. Ako primijetite da izgled vode bazena izgleda malo oblačno, mali filter kontinuirano do voda je bistra. Dodaj algaecide jednom tjedno kako bi provjerili da nema algi rast odvija. Kao tjedni zadatak za čišćenje, morat ćete pročišćavati sve strane bazena i pobrinite se da onaj tko ulazi u bazen je čista stopala. Ne odvoditi u bazen jer će suho brod, kao i, na neki drugi način možda ćete morati zamijeniti liner uopce.
To su neke upute o održavanje bazena za lutke. Redovno održavanje će produljiti život vaše bazen znatno. Očuvanje čistog i zdravog bazen za vas i vašu obitelj zahtijeva nekoliko jednostavnih odgovornosti.

No comments:

Post a Comment