Tuesday 14 February 2012

Piling kože

Piling uključuje uklanjanje mrtvih stanica kože na površini kože. To je prirodni tjelesni proces, koji može biti spriječen u nekih osoba, zbog različitih razloga. U takvim slučajevima, mrtve stanice kože nagomilati na površini kože, što ga čini izgledaju dosadno. Takva koža su također skloni acne. Dakle, redoviti piling se preporučuje, kako bi se držati kožu čistom i blistava. Ovaj članak vam može dati više pojedinosti o piling kože.
Što je piling kože
Nove stanice kože proizvode redovito u najdublje slojeve kože te se oko trideset dana za putovanje do površine. Tijekom ovog putovanja, oni postaju sve više i više kiselog i dobiti kod keratina. Keratin je jedan od važnih čimbenika koji štite kožu od vanjskih elemenata. These mrtve stanice prolio off, naravno, i oni su zamijenjeni novih stanica kože. Međutim, ovaj prirodni proces zahvaćen, zbog raznih faktora. Budući da je sticky u prirodi, masnu kožu ne prolio off mrtve stanice, dok je stopa mrtvih stanica akumulacije je vrlo visoka u suhu kožu. Čak je i proces starenja utječe na prirodni piling sposobnosti kože. U takvim slučajevima, piling mora biti učinjeno redovito, kako bi se zadržati kožu potrazi ozaren, užaren, meka i glatka. To objašnjava zašto koža piling je neizostavni dio većine kozmetičkih tretmana na koži.
Povijest kože piling može se datirati u razdoblje od drevnih Egipćana. Kroz stoljeća, kože piling je učinio s različitih prirodnih i kemijskih proizvoda, koji pomažu u uklanjanju nagomilanih mrtve stanice kože na površini. The noviji stanice kože koje se nalaze ispod stare se otkriva kroz piling. To čini kožu čistom i glatkom. Piling kože rezultate u unclogging pora previše. Međutim, kože Piling bi trebalo biti učinjeno nježno s kvalitetnim proizvodima i na propisanim razmacima. Učestalost piling može razlikovati s pojedinim tipovima kože i kožnih problema. Sljedeći paragrafi se bave piling za njegu kože.
Piling njegu kože
Iako, redoviti piling kože preporučuje se za zdrav užaren kože, postoje različiti faktori koji se moraju poduzeti njegu, dok je piling kože. Uključiti ga tip kože, različitih kožnih problema, kao što su, akne, izbor proizvoda će se koristiti za piling, učestalost piling, itd. Postoje tri osnovne metode pilinga. Prvi je mehanički piling with exfoliants, kao što su, sol, slomiti marelica kernel ili bademovo školjke, microfiber krpe, mikro-perla lica scrubs, šećera kristala, pumice, itd. Čak i abrazivne materijale kao što su spužve, loofahs, četke, itd, su Također se koristi za mehanički piling. U kemijskim pilinga, proizvodi s enzimima, alphahydroxy kiseline (AHA) ili betahydroxy kiseline (BHAS) su uključeni. Ove kemikalije popustiti mrtve stanice kože koje se drže zajedno, čime njihova prolijevanja. Jedan takav primjer je za kemijsku exfoliant je lica peels. Postoje neke druge metode piling kože, kao što su, depilacija voskom i mokro brijanje, koji uključuje uklanjanje dlaka zajedno s mrtve stanice kože. Pročitajte više na masnu kožu piling.
Kao skin piling mora biti učinjeno po pojedinačnim zahtjevima, morate konzultirati zdravstveni stručnjak, kako bi se pripremiti piling raspored, prema potrebama vaše kože. Dok je, preko piling kože rezultate do oštećenja na koži, bez pilinga, koža može postati grub, dosadan i sklona aknama. Uvijek koristite dobar exfoliants kvalitete i to će biti bolje ako pribjegavaju home lijekova za piling kože. Osobe s osjetljivom kožom moraju biti oprezni dok piling i oni ne bi trebali koristiti oštre exfoliants. Kože lica kao delikatna, zahtijeva nježan exfoliants, koji su namijenjeni za lice. Uvijek mokro područje se exfoliated i hidratizirati kožu nakon pilinga. Pročistite nježno, ako ste koristeći mehanički exfoliants. Kožu piling, ako se radi pravilno i na propisanim intervalima, može biti vrlo učinkovit u održavanju sjaj vaše kože.

No comments:

Post a Comment