Saturday 4 February 2012

Ušteda električne energije

Struja je dosegla svakom gluho i kutu svijeta i postao bitan dio našeg svakodnevnog života. Struja je oblik energiju koja može kreirati iz ugljen, nafta, nuklearna energija, solarna energija, itd. Uz porast potražnje energenata, tu je i povećanje troškova od njega. Također, proizvodnja električne energije je štetna za okoliš kao što je teži oštećenja ekosustava zagađuje zrak, vodu, biljni svijet, tlo, itd. Ako netko želi smanjiti troškove ili želi spasiti okoliš iz uzimajući onečišćene, očuvanju električne energije je potrebno. Ušteda energije, pa čak kada je učinio u manjem opsegu kao da je u kući, može uvelike pomoći. Neka nas pogledajte neke činjenice o potrošnji električne energije i zaštiti u kući.
Facts About Ušteda električne energije
Ovdje su neke činjenice brzo o iskorištavanju energije ili električne energije diljem svijeta. , U više od pola domova diljem svijeta, rasvjete račune i do 15% za struju. Tobom, ako svakom kućanstvu instalacije jedne štedne žarulje može dovesti do znatne uštede energije i spriječiti emisija ugljika u velikoj mjeri. ; Mnogi kućanski aparati kao veliki ekran televizora, žarulje sa žarnom niti koristiti maksimalne energije, ali se može zamijeniti za druge opcije. ; U većim kućama, hladnjacima i klima uređajima konzumirati što više struje kao da zahtijeva cijeli ured. ; Stari kućanski aparati poput hladnjaka, bojler i kotlovi koristiti više energije u odnosu na novijima. ; Ušteda električne energije Savjeti
Sada kada znate uzrokuje gubitak energije, možete slijediti određene savjete koji će pomoći u očuvanju struje u kući. Oni uključuju:, Otvorite prozore pustiti svjež zrak u nego čineći korištenje klima uređaja povazdan. ; Očistite i zamijenite filtere klima uređaj redovito. ; Uključite ispušnih obožavatelji od kada nije u uporabi. ; Koristite mikrovalne pećnice za spremanje energije koju električni štednjaci i pećnice. Možda ćete povremeno mogu planirati hladno obroka za spremanje električne energije. ; Držite hladnjaci vrata zatvorena i izbjeći ga svaki otvor pet minuta. , To je poželjno da se odmrznuti svoj zamrzivač led before nakuplja u 1 / 2 inča u njoj. ; Iskoristite CFL (Compact Fluorescent svjetiljke), nego one sa žarnom niti. , Nemojte držati punjači ili akorde neiskorištenih aparata uključen u utičnicu kao oni imaju tendenciju da konzumiraju električne energije. Ti bi trebao skrenuti dolje tvoj termostat grijač vode do 120 stupnjeva. , To je poželjno oprati pun opterećenja s vašim odjeću suđa spremanje električne energije. , Ljeti i sunčanih dana, možete suhu odjeću na otvorenom radije nego da koristite sušilicu. ; Možete čak i smanjiti na struju tako što manje korištenje fenom. , Termostat bi trebao biti prilagođen po razumnoj temperaturi nego što drastične promjene u njemu. ; Ne isključite termostat dok izlaska iz kuće jer troši više energije, sljedeći put kad ga uključite. ; Je poželjno da biste dobili osloboditi od starih uređaja kao što su konzumirati veće količine električne energije te ih zamijeniti s novije i učinkovit verzije. ; Kupi samo one aparate koje stvarno trebate. It is nerazuman da ide za veći hladnjak za jednu osobu ili par. ; Frižideri treba isprazniti, očistiti i isključen, kada uzimanje dugo odmor. , Jedan bi trebao koristiti pribor za kuhanje s ravnim dnom i široka oprema pokriva za spremanje električne energije. , Možete odlučiti za jedan solarni panel, ako je moguće koristiti solarnu energiju i spremite ili struju. Slično tome, da korištenje drugih alternativnih izvora energije u kući. , Na kraju, sva svjetla, grijači, televizore i sl. u sobi bi trebao biti isključen kada ga ne koristite. To pomaže spasiti puno električne energije. : "Ovo su neke savjete o očuvati struju u kući. Sjetite se čak i slijedeći ove jednostavne uštede energije savjete, možete doprinijeti mnogo u uštedu električne i zaštitu okoliša. I ona također pomaže vam uštedjeti mnogo novca. Srecno.

No comments:

Post a Comment