Wednesday 22 February 2012

Shaggy frizura za žene

Shaggy frizure su prilično jednostavan za održavanje, i dati zapušten neuredan izgled. Ove frizure također daju opušteni izgled. Ako imate valovitu kosu, a zatim čupav frizura poput valovite kratke bob ili šiparica Bob cuts mogu vam dati romantičnu izgleda previše. Postoje mnogi načini za stil kosu u Shaggy frizura, tu su razne Shaggy frizura za žene od kojih možete odabrati jedan Vam se najviše sviđa.
Shaggy Frizura Ideje za žene
Pixie Šišanje: Pixie frizura daje jako sladak pogled i jedan je od najjednostavnijih za upravljanje. Takve frizure s šiške su dobar izbor shag frizura za starije žene. U Pixie frizura, kosa je izrezati vrlo kratko. Dlaka u blizini potiljak i vrat i strane je izrezati u kratke usjeva, a kruna je kosa lijevo duže. Tada prednji dio kose je stil u šiške. Možete stil prednji dio kose u stranu šiške ili u ravno bangs. U stilu kosu u stranu bangs, koristite malo pjenu na mokru kosu, i stil kosu postrance, s nekim nitima dlaka pada na čelo. U stilu kosu u prednji bangs, koristite malo kose pjenu na mokru kosu i češlja kosu s prstom na čelu u smjeru ravno, i odvojene vrhove kose da biste dovršili svoj izgled.
Kratki rezovi Slojeviti: Ove frizure su popularni kao ispucao frizura za žene. Da biste dobili tih stilova cut vaše kratke kose u duboke slojeve. Tada stil kosu ih flipping prema van. Kako bi ublažio ovu frizuru izgled, pratiti ovaj stil sa strane brišući šiške. Također možete stil kosu srednje razdjeljak i šiške.
Long Shaggy Frizura: Da stil kosu u dugim dlakama i frizura za žene, evo nekoliko savjeta. Izrežite prednji dio vaše kose u tupim Kleopatra stilu šiške. Ostavite ostatak kose neobrezani. Zatim na stil kosu, koristite curling kose pjenu na mokru kosu. Zatim poviti različite dijelove vaše kose, tako da ih držite u dlanove i njima cijeđenje. Neka vaša kosa suha, naravno, nakon nekog vremena imat ćete lijepu valovitu kosu. Ovo dugo frizura inspirirana je boem frizura.
Romantični Bob: Ako imate srednje dužine kose, a zatim pokušajte ti medij ispucao frizura za žene. Bob frizura savršene su za formalne strane. Cut vaš medij kosu u tupi bob, a zatim stil Vašeg pola kosa valovita. Brave će vam dati romantičnu lijep izgled. Pratiti s nekim klimanje naušnice, a vi si dobar to ići.
Naletima Haircuts: naletima frizure su također vrlo popularna kao ispucao frizura za žene, i ne zahtijevaju puno održavanja. Možete izrezati kosu u naletima na postojeću frizuru, ili smanjiti svoje običan ravnu kosu naletima. Da biste izrezali kosu naletima, uzeti vlasi vaše kose i držite ga stupnjeva kut, nagnuti škarastim i napraviti rez. Na taj način smanjiti različite dijelove vaše kose u različitim dužinama, a što ste izrezali kosu naletima.
Messy updos: Da stil kosu u updo frizuru koja izgleda neuredan, vezati kosu u niskom kolač u blizini potiljak i vrat. Osigurajte kolač pomoću gumene bendova i kosu igle. Zatim uzeti neke vlasi vaše kose sa strane, kako bi se omekšati svoj izgled. Također možete pratiti ovaj stil sa strane bangs.
To je sve o dlakama frizura za žene. Ako želite da se vaše ispucao stil i korak dalje, a zatim pratiti frizuru sa nekim idejama boja kose, za suptilne boje kose i dobiti puno mršav naglašava. To će dodati još više textured izgled vaše kose.

No comments:

Post a Comment