Sunday 26 February 2012

Uzgoj avokada iz sjemena

Za svaki vrtlarstvo entuzijasta, gledajući proces sjeme postaje biljaka, a biljke rastu u stabala je nevjerojatan osjećaj. Ako imate bilo daje puno vremena za ovaj hobi i ljubav uzgoj povrća i voća, onda morate uzeti u obzir sve druge voćke u svom vrtu. Pa, ja govorim o ukusni avokado voće.
Siguran sam da ćete možda biti koristeći ovaj plod u nekoliko kuhanje receptima. Sljedeći put kada jedete zrela avokada, ne izvatkom sjemena. Tih sjemena može se koristiti rasti avokado. Nije li to amazing? Također možete uključiti svoju djecu u ovom zabavna projekta. Oni će sigurno biti presretan da vidi proces klijavost sjemena. To će biti obrazovno iskustvo za njih. Ako ste zainteresirani za uzgoj iz sjemena avokado, vrijeme je da skupiti više informacija o avokado raste savjete. Pročitajte više o tome kako rastu avokada stablo.
Kako to Grow avokada iz sjemena
Odabir avokada Seeds, sljedeći put kada namjeravate koristiti avokado u bilo kojem od vaših recepata za kuhanje, ne bacati sjeme daleko. Potražite mekanim i zrelim avokado. Da biste dobili sjeme iz ploda, morate rezati voće na pola. Budite vrlo oprezni dok rezanje voća. Pazite da sjemenke ne dobijete oštećen tijekom procesa. Sada twist rezati voće nježno kako bi se sjeme van. Operite voće pravilno kako bi se dobili osloboditi od celuloze. Sada kada imate sjeme spreman, Let's saznati više o načinu uzgoja avokada iz sjemena.
Proklijavanje avokada sjemena u vodi; Ako želite koristiti ovu priliku da pokaže svoju djecu kako biljke rastu iz sjemena, možete mladica avokado sjeme u vodu. Za klijanje sjemena avokado, morate najprije operite sjemenke u vodi. Pobrinite se da ne postoje ostaci pulpe. Avokadom sjeme je suza u obliku. Stabljike i lišće će rasti na užim strani, dok je korijenje će rasti na širem kraju. Mjesto čačkalicama oko strane sjemena i stavite ga u čašu vode. Morate stavite ga na takav način da široki kraj avokada usmjerena prema dolje. Donji dio mora biti uronjen u vodu. Možete se ovo staklo na prozoru prag. Mjesto bi trebalo biti toplo, ali to ne mora primiti izravnog sunčevog svjetla. Pobrinite se da je dno polovina sjeme uvijek ostaje prekrivena vodom. Mijenjajte vodu svakih nekoliko tjedana.
Primijetit ćete da je sjeme ili jame počet će ispucati za 2-3 tjedna. Bilo bi uzeti još 3-4 tjedna za korijen da se pojavi na donjem dijelu sjeme koje je potopljen u vodu. Gledanje ovog procesa je vizualni liječiti. Pričekajte da korijen raste oko 2-3 cm u dužinu. Kad je korijen i raste nekoliko inča, možete biljka sjeme u tlu. Možete ga biljke u glinenim lonac ili u tlu izravno. Ovo je zanimljiv dio procesa uzgoja avokada iz sjemena. Pročitajte više o tome kako biljka sjeme avokado.
Sadnja avokada sjemena u tlu; za uzgoj avokado iz sjemena, možete izravno staviti sjeme u tlu. Ako planirate da rastu avokado sjemena izravno u vrt, odaberite mjesto ispravno. Koristite mjesto koje prima puni ili djelomični ned Iskopati rupu duboko koliko veličine korijena loptu i stavite korijen loptu vrlo nježno. Što se tiče avokado vegetacije tiče, pogodno vrijeme će biti da im biljka u razdoblju od ožujka do lipnja. Za brži rast, morate postaviti avokada u dobro isušen tlu. Pobrinite se da je tlo plodno. Plant ih na takav način da se vrh sjeme treba samo zaviriti jedva iznad površine tla. Pritisnite čvrsto tlo oko njega. Što se tiče zalijevanja tiče, morate vodu kako bi se zadržati tlo vlage, ali preko zalijevanje mora biti potpuno izbjeći. Ako je voda vrlo često, korijeni mogu dobiti oštećena zbog korijen proklinje.
Idealna temperatura za avokado rasti u rasponu od 65-80 stupnjeva. Kada sadnica doseže visinu od oko 12 inča, to bi trebao biti stegnut unatrag do oko 6-8 cm kako bi se potaknuo rast novih izbojaka. Koristite ove savjete avokado raste i pružiti sadnica s tim avokado raste uvjete za promicanje bolji rast. morate biti jako strpljiv, ako ste ljubitelj raste avokada stablo. Dok raste avokado iz sjemena, ne očekujte stablo uskoro uroditi plodom. To može potrajati oko 80 do 20 godina za stablo donositi plod.
Pročitajte više na:; kako rastu avokado, avokado stablo problema; avokada za njegu drveća, Nadamo se da ćete naći informacije o rastu avokada stabla iz sjemena koristan. Ispitivanje klijavosti sjemena avokada u vodu će biti veliki znanstveni projekt za djecu. Sada kada ste svjesni procesa raste avokada iz sjemena, možete koristiti to znanje kako bi dodali još jedan plod stabla u svom vrtu. Ne bi li bilo lijepo koristiti ukusna avokado raste u vlastitom vrtu? Dakle, što čekate? Koristite avokado sjemenke i dodati još stablo u svoj vrt. Sretan vrtu!

1 comment:

  1. Don't use google translate for whole sentences. This text is full of grammar errors.

    ReplyDelete