Friday 24 February 2012

Stripping boja kose

Ono što je profesionalno poznat kao "korekcija boje", je zapravo postupak za skidanje boja kose, koju svibanj pribjegavaju kada ste se odlučili za boju kose koja nije sasvim ispalo onako kako vi to htjeli. Ovo je vrlo čest, kao konačni rezultat nikada ne može biti zajamčena, ni vi, niti najbolji profesionalni okolo. Oni od vas koji su apsolutno nezadovoljni konačnim rezultatima, svibanj izabrati za svoj strip boju kose, a zatim ga boja na boju koja bolje odgovara. Iako je taj postupak je najbolje obaviti profesionalno, postoje i neke načine na koje možete pratiti kod kuće.
Stripping Boja kose kod kuće
Boja kose može biti učinkovito, ali ne u potpunosti, svuče samo ako je tamniji od stvarnog hladu vaše kose. Inače, kada je druga boja primjenjuje se vratiti prirodnu boju kose, učinci mogu biti neočekivano. Ako je boja kose je lakši od stvarnih boja kose, možda ćete morati primijeniti drugu boju kose preko njega. To je jedini način neželjenih svjetlije boje kose može skinuti. Stripping boja kose također ovisi o vrsti boje koje ste primijenili, a vrijeme koje je lapsed između aplikacije boju kose, te postupak stripiranja boja kose. Prije što ste poduzeli akciju, to će lakše biti za vas da biste dobili osloboditi od neželjenih dlaka boje. Ako je boja kose ste podnijeli zahtjev bio polu-trajna, ona će brzo nestati sama po sebi, bez da imate poduzeti određene mjere. Bacite pogled na neke od tih lijekova za skidanje boja kose kod kuće. ; Pokretanju postupka za pranje kose s toplom vodom. Topla voda otvara kutikule od kose, te omogućuje da se boja oprani. ; Slijedite ovaj gore uz korištenje anti-perut šampon, ili šampon značilo eliminirati izgraditi. Takav šampon lako će traku za kosu od nepoželjnih boju kose. Prije nego što slijedite ovaj postupak, primjenjuju se puno maslinovog ulja na kosu, i neka to ostane za najmanje pola sata. To malo će umanjiti štetu uzrokovanu kemijski proizvodi opterećen ćete koristiti. Također, uvijek stanje vaše kose nakon korištenja svih tih proizvoda. ; Za učinkovitije liječenje, mix dobar iznos od sode bikarbone s razjasnili šampon i operite kosu s tom smjesom. Svoj konačni smjesa treba biti gusta, ali ne kao tijesto. To je jedan od boljih metoda skidanja boje kose, naravno, i pomoći će vam riješiti boju koju su toliko nezadovoljni. , Možete kupiti kit za izbjeljivanje hair, tako da sve boje za kosu trajno ukloniti. Međutim, to će također utjecati na prirodnu boju kose, a kada pokušate primijeniti drugu boju kose, ishod je vjerojatno da će biti drugačije nego što se očekivalo. , Drugi način skidanja boje kose prirodno je primijeniti svježe rajčice sok na kosu (ne na kožu), i ostavite ga na jedan sat. Zatim slijedite ga sa svojim šamponom i uređaj rutinu. ; Redovne primjene 3 dijela sok od limuna, pomiješati s 1 dijelom uređaj prikladan za vašu kosu, na obojenu kosu nakon čega slijedi šamponiranje i kondicioniranje nakon oko 30 minuta, također će dobiti osloboditi od viška pigmenta od neželjenih boja kose, nad vrijeme. Vi svibanj također uzeti pogledati na ovom članku o tome kako posvijetliti kosu s limunovim sokom, za dodatnu pomoć. ; Savjeti za imati na umu dok guljenje boje kose
Stripping boja kose također trake vaše prirodne kose svoje vlage, a čini ga izuzetno slab i krhak. U tu svrhu, pogledajte neke savjete o njegu kose, a nakon postupka da se svuku boju kose. ; Iako savjete i trikove kako trake boja kose kod kuće su spomenuti ovdje, uvijek je poželjno konzultirati za njegu kose profesionalno voditi brigu o ovom problemu. Pokušaj to učiniti na svoju ruku može pogoršati problem ponekad. ; Nakon bilo kojeg od gore navedenih postupaka posvijetliti boju kose će potrajati. Dok se to dogodi, važno je da se brine za kosu drugo da će izgubiti sve svoje prirodne sjaj. Kako voditi brigu o tome, uvijek slijedite duboko tretman uređaj za održavanje prirodnu vlažnost vaše kose. To možete učiniti pod vodstvom profesionalnog, ili jednostavno primijeniti puno maslinovog ulja na kosu preko noći, i oprati ujutro. Kada se ne primjenjuju šampon da se svuku, boju kose, probati i koristiti blage šampone za kosu. ; Radi stripping boja kose, proizvodi su mnogo i lako dostupni na tržištu. Međutim, ti teško mogu oštetiti vaše kose. Izbjegavajte korištenje ovih po svaku cijenu. ; Za daljnje informacije o ovoj temi, u sljedećim člancima mogli biti korisni:; Uklanjanje crna boja za kosu; Olakšaj obojena kose; Kako Olakšaj Hair Naravno, iako bojanje kose je norma na dan, postoji razlog zašto ljudi kažu da postoji ljepota u jednostavnosti. Umjesto dobivanje kosu obojen u krivu boju, a zatim moraju proći kroz postupak skidanja boje kose i uzrokujući daljnja oštećenja na svoju kosu, ne bi to biti samo jednostavan ostati prirodne i biti tko ste vi?

No comments:

Post a Comment