Thursday 23 February 2012

Pink i bijelim noktima

Što su roza i bijelim noktima? To su također naziva kao francuski čavala ili francuska manikura. Razlog je zato što je savjete o noktima su bijeli i nokta ili baza je ružičasta boja. Bijeli savjet je od plastike koja je zalijepljen na stvarni nokat, a zatim prekrivena akrilni prah ili gel. Dame koje su u salon ili su često dolazile nokat lječilišta su upoznati sa akril i gel roza i bijelim noktima. Međutim, ako ste nikada nisu imali priliku otići u salon i sami dobiti jedan od gel ili akril roza i bijelim noktima, a zatim ovdje je vaša šansa da biste saznali kako to učiniti jedan na sebe. Sljedeći članak će vam dati korak-po-korak francuski savjete noktiju.
Kako učiniti Pink i bijelim noktima?
Pink i bijeli nokti uvijek vrh kao omiljeni manikura odabire. Za razliku od ostalih noktiju umjetnosti, s velikim izborom boja i dizajna, tradicionalnog dizajna i dalje će nastaviti da dominiraju. Uz sve ove izbore da bi naše ruke u potrazi više božansko, Let's pogledajte kako možete primijeniti roza i bijelim noktima u vašem domu. Vi ne samo uštedjeti nešto novca izbjegavajući odlazak u salon, ali i uštedjeti na vremenu i naučiti nove umjetnosti.
Akril Pink i bijelim noktima
Materijale potrebne; Aceton odstranjivač laka za nokte, Nail buffer (kvadrat blok); Polar blok tampon, Nail rezač ili škare, kutikule potiskivač, Nail savjeti set, Nail ljepilo, akrilne tekućine; prahu akril, roza, turpija za nokte, lak za nokte Vedro; Korak # 1: Kako biste dobili akril nokte, nanesite aceton za nokte nokat ukloniti preko noktiju. Čak i ako ne imati bilo koji lak za nokte na, primjenjuju preko noktima bez obzira. To će pomoći ukloniti sve prljavštine od ulja i noktiju.
Korak # 2: Uz cuticle potiskivač, započeti gurnuti natrag kožicu na svaki prst. Pobrinite se da nisu previše grub ili drugo ćete se ozlijediti. Ti stvarno ne želite da se aceton ili u prahu akril ide unutar rane. Uzmi datoteku pribiti ogrubjeti gore nokta. Lagano napraviti cijelu površinu svaki prst noktiju grubo, pazeći da ne Odlaziš uglovima.
Korak # 3: Donesite noktiju savjete postavite na vaš rad stanica pronaći savršeno odgovara za sve prste. Postavite veličine preko noktiju kako bi vidjeli ako oni temeljito pokrivaju cijeli vrh noktiju. Nakon što ste dobili savjete spremni primijeniti samo savjete s 5 drugi čavao ljepilo. Stavite savjete preko nokte ih podudaranje ispravno. Pritisnite na savjete i nemoj ići dok ne osjetite da su u prilogu ispravno.
Korak # 4: S noktiju rezač ili škare, trim proširenja na dužinu želiš. Sada otvorite akril tekućina i sipati u male staklene zdjele. Umočiti kist u tekućinu i prije nego što uzme kist van, uklonite višak tekućine trljanje četkom na uglu u zdjelu. Nježno, umočiti kist u ružičastoj akrilni prah.
Korak # 5: Nanesite loptu ružičaste akrilni prah što bliže cuticle što je više moguće. Nježno pogladiti loptu s četkom i premazati preko noktiju, čineći ga što je stan kao što možete. Ako trebate više praha, slijedite korake ponovno vlaženje četkom u tekućinu i zatim poduzeti u prahu. Spread prah preko nokte kao da ste primjenom lak za nokte.
Korak # 6: Slijedite korake od 4 do 6 za ostatak noktiju. Dodirnite na noktima. Ako ne čujete klik zvuk, prah je otvrdnuo. S polarnim blok tampon, koža cijeli nokat dok ne osjetite da glatko sve na putu oko.
Korak # 7: Next koristiti kvadrat nokat tampon dati noktima super-fino završiti. Perite ruke pod hladnom vodom i osušite ispod ventilatora. Ako lijevo bilo mjesto, koristite tampon dati još finije izgled. Perite ruke ponovno i nakon toga nanesite lak za nokte jasno kako bi im sjaj. Voila, vaše akril roza i bijelim noktima su spremni za flaunting.
Pročitajte više na:; Manikura Savjeti, francuska manikura dizajni, gel Pink i bijelim noktima
Materijale potrebne; Aceton odstranjivač laka za nokte, gel baza i prah; noktiju savjete set, kutikule potiskivač, Nail ljepilo, Nail filer, gel premaz, za bebe roza nokte, UV svjetlo, gel za čišćenje, gel kistom, Bijeli gel, Nail buffer, Clear gel poliranje, Korak # 1: Kako biste dobili gel nokte, nanesite aceton za nokte nokat ukloniti preko noktiju. To će pomoći ukloniti sve prljavštine od ulja i noktiju.
Korak # 2: Uz cuticle potiskivač, započeti gurnuti natrag kožicu na svaki prst. Pobrinite se da nisu previše oštra. Vi stvarno ne želite aceton ili u prahu akril ide unutar rane.
Korak # 3: Donesite noktiju savjete postavite na vaš rad stanica pronaći savršeno odgovara za sve prste. Postavite veličine preko noktiju kako bi vidjeli ako oni temeljito pokrivaju cijeli vrh noktiju. Nakon što ste dobili savjete spremni primijeniti samo savjete s 5 drugi čavao ljepilo. Stavite savjete preko nokte ih podudaranje ispravno. Pritisnite na savjete i nemoj ići dok ne osjetite da su u prilogu ispravno.
Korak # 4: S noktiju rezač ili škare, trim proširenja na dužinu želiš. S noktiju filer, oblik savjete po Vašem izboru oblika. Nježno obrišite svu prašinu iz noktima s ručnikom. Nanesite gel fitilj samo nad svojim prirodnim nokta. Pustiti da se potpuno osuši i skrenite kredast bijele.
Korak # 5: Sada primijeniti kaput od baby roza lak za nokte i mjesto noktiju pod UV svjetlom za najmanje 20 sekundi. Uklonite noktima iz svjetlosti i sprej gel cleanser na njih ukloniti ljepljive ostatke. Uz gel četkom, primjenjuju bijele gel na savjete jedini. Gel će se razina u 3 do 5 sekundi.
Korak # 6: S druge čiste četkom, obrišite bijeli gel na svjež liniju osmijeha. Postavite noktiju pod UV svjetlom opet za oko 30 sekundi. Napomena: Nemojte tako jedan prst na vrijeme. Sada nanesite sloj gela i praha na bazi cijeli nokat. Provjerite jeste li pokriti cijeli bijelo područje, kao dobro. Kada sve noktima su obložene ga, staviti ih pod UV svjetlom za oko 2 minute.
Korak # 7: slijedite iste korake s druge strane. Datoteka oblika i noktima s noktiju filer i tampon, respektivno. Napravite površina glatka kao što možete i otarasiti prašine bilo koji višak sa čistom četkicom. Poprskajte gel sredstvo za čišćenje na sve nokte i obrišite čistom toaletni papir.
Korak # 8: Nanesite tanki sloj gela za nokte jasno i mjesto noktiju u UV svjetla za oko 15 sekundi. Nanesite drugi sloj i uvjerite se da sloj nije previše gust. Opet mjesto noktiju u UV svjetla za oko 2 minute.
Korak # 9: Jedno zadnje vrijeme, sprej gel sredstvo za čišćenje na svim noktima te ih obrišite čistom toaletni papir. Viola, vaš gel roza i bijelim noktima su spremni za flaunting.
Pročitajte više na:; francuska manikura Nail Art, francuska manikura kod kuće, Kako to Maknuti Pink i bijelim noktima? ; Stavite ručnik na stol i prelijte aceton odstranjivač laka za nokte u zdjelu. ; Nanesite velikodušan sloj vazelina na dohvat ruke i kožicu, ali ostavite nokte gola. ; Sada potopiti dohvat ruke u posudu s acetonom ispunjena. Samo umočiti nokte u aceton, a ne prste. ; Ukloni nokte iz posude nakon 15 minuta i koristite cuticle stick lagano struže akril daleko. ; Akril biti lakše scraped off od površine. Ako ne onda umočiti nokte u zdjelu ponovo. ; Također možete natopite ručnik u acetonu i pokušati obrišite akril kao dobro. ; Perite ruke nakon akril gotovo je nestala. Klima-suhe ruke i koristiti tampon na glatke daleko bilo ostatak akril bita. ; Biti vrlo nježni dok ste ukloniti površinu nokta. Nanesite velikodušan količine hidrataciju pokrića vam dlanove i prste da ih umiriti. Pročitajte više o uklanjanju akril nokte. ; Pročitajte više na:; Bijela Akril Nails, Akril Gel Nokti Nokti vs; Osim dva noktiju nastavcima je gore spomenuto, postoji još jedan proizvod koji vam daje slične rezultate, solarni roza i bijelim noktima. Oni točno izgledaju kao akril roza i bijelim noktima, ali se ne zove ekstenzije kao takve. Solarna nokti se primjenjuju izravno na svoje prirodne nokte je tehničar, prvi četkanje bijeli dio a zatim primjenom ružičaste akril dio. Oni traju dulje i ne čip, za razliku od akril ili gel roza i bijelim noktima. Nakon poliranje noktiju, vaša francuska manikura je spreman.

No comments:

Post a Comment