Tuesday 7 February 2012

Kako Recite Guy vam se sviđa

Općenito, djevojke su neodlučan da prizna svoje ljubavi za nekoga u odnosu na dečke. Mnogo puta, oni su manji od riječi da mu kaže da su oni zapravo ga ljube! Neke djevojke imaju strah od odbijanja, dok neki drugi previše su sramežljivi govoriti o ljubavi. No, sve djevojke treba da shvatite da li danas ili nakon nekoliko dana, morat ćete razgovarati o ovom pitanju u vašem životu. Dakle, zašto odgoditi stvari nepotrebno, ako imate priliku da ih odmah? Također, odlaganje predlaganje momak može stvoriti mnogo problema, kao što je on svibanj biti svjesni svoje osjećaje i on može započeti odnos s nekim drugim djevojkom. Dakle, kao iskreni s njim će zaista biti korisne za vašu budućnost. Dakle, proći kroz korisnih sugestija o tome kako reći Gvido ga kao za svoju vlastitu korist.
Kako Predložiti tvoj dečko?
Dana bit će vam reći vaš tip koji ga vole, bit će najveći i najvažniji dan vašeg života. Dakle, trebali biste planirati za ovaj dan unaprijed i pripremiti se u potpunosti. Možete razmotriti ideju pozivajući ga na popularnom restoranu ili tihom mjestu kao vrt za iste. Nosite najbolju odjeću morate dobro izgledati i doći na licu mjesta prije vremena. Kada je vaš čovjek stigne na mjesto događaja, ga dobrodošli uz srdačan zagrljaj. Trebali bi ga pozdravi sa nasmijana lica i biti sigurni u svoje postupke.
Sada, tražiti lijepo mjesto gdje se vas dvoje naći mir vam je potrebno i započnite razgovor odmah. Započnite reći Gvido kako ste se osjećali kada ste prvi put ga je sreo. Pomoć mu je podsjetiti na sve ono što se dogodilo kada se prvi put susreli. Pričati uspomene one posebne trenutke, smiješno incidenata i vrijeme provedeno zajedno i temeljito uživao. Reci mu što vam se sviđa o njemu i što je svoje mjesto u vašem životu. Budite kao romantičan što je više moguće, a sada pametno pomak fokus svog razgovora odnosa. Početak rasprave o tome kako idealan suprug ili supruga treba i slušati svoje mišljenje o istom. Sada, to bi bilo pravo vrijeme za reći da je bočica konačna kazna 'Volim te'! Držite vaš partner za ruku i gleda u oči, reći mu koliko ga volim. Za izraziti svoje ljubavi, jedan od onih slatka ljubav citati mogu doći na Vaše pomoći, ako se nalaz je teško da riječ svoje emocije. Ovdje je što mogu reći u ovom trenutku važno u vašem životu:
Mislim na tebe cijeli dan i noć, a ja postao sretan na tvojim očima,, Moj život je potpuna samo s tobom, a ja bi zaboraviti na ostatak svijeta, samo za vas!
Dakle, ovo je idealan odgovor na svoje pitanje-kako reći Gvido ga želite. Budite iskreni u izražavanju svojih osjećaja kao nešto što je iskren, kad se iskazuje u pravo vrijeme je siguran da će doći do njegova srca. Nakon što on zna ono što vi osjećate za njega i ako on nosi slične osjećaje za vas, možete misliti o uzimajući vaš odnos na višu razinu. Sada, ako ste previše sramežljivi da se govori izravno, možete ići s konvencionalnim način da se kaže volim te uz pomoć ljubavna pisma i prekrasne čestitke. Također, pošaljite lijep poklon za njega, uz karte koje će biti znak svoje ljubavi za njega. Iako ne postoji krivo u tome, tvoj dečko će poštovati Internet ako možete reći istu stvar verbalno. Zapamtite, momci iz današnje generacije kao što su sigurni, pametne i odlasku djevojaka nego miran, stidljiv i obiteljski one. Dečki, koji žele predložiti svoje djevojke može čitati kako reći djevojku li joj se sviđa.
Znam da daje savjete o tome kako reći Gvido ga kao daleko lakše nego što zapravo radiš to. Ali, slijedeći ove prijedloge, svakako će se odvijati na pravi način i pojavljuju pobjednici u igri ljubavi. U ovom trenutku, želio bih zaključiti od vas želi sve najbolje za svoj ljubavni život!

No comments:

Post a Comment