Thursday 23 February 2012

Stvari koje treba imati u Apartman

Većina od vas svibanj imati stvarno uzbuđen o preseljenju u svoj novi stan. No, nakon preseljenja tamo, ti svibanj biti stumped o tome što učiniti s njim, kako ga postaviti, i kupiti sve potrebne stvari koje trebate u stanu. Vjerojatno ste već je dobio popis od osnovnih stvari za kupiti za novi stan od tvoja mama, ili još jedan prijatelj, koji je nedavno odselila. Po potrebi i one stvari, postoji i nešto drugo što govori stana kao i tvoje, dcor. Živim na vlastiti stan, trebali biti u mogućnosti prikazati sve one osobine koje ste definirali. Dakle nakon što ste kupili sve te osnove, pogledajte sve ove druge stvari imati u stanu.
Cool Stvari koje treba imati u Apartman
Nije bitno da li ti si dečko ili djevojka jer ti stan uređenja ideje su prikladni za oba. U konačnici, sve se svodi na osobni izbor. Tip može kao cvjetnim printevima i djevojka može plakati kao da je najnovije i najbolje automobile i bicikle oko nje!
Kauč-sperma-krevetu; Ako imate sobu u stanu, svoj krevet, učinit će to tamo, a kauč-sperma-krevetu može se koristiti kao rezervni za one boravak-destinacije, ili kad netko dođe u posjetu. Ako živite u studio apartman, kauč-sperma-krevetu je sjajna alternativa za redovne sofe, te je veliki prostor saver. Ne zaboravite kupiti boju koja odgovara vašem stilu. Na primjer, ako vam se sviđa to trendi ići za tiskane presvlake. Sorta je bezbroj, od polka točaka crta za cvjetne i apstraktne grafike. S druge strane, ako vam se sviđa to sa stilom, ići za pune boje s otisnutim jastucima.
Baciti Jastuci; Koristeći baciti jastuci različitih veličina dodaje potrebne jazz u vaš stan. Da, jastuci su značilo da se sve paperjast i mekana i sentimentalan, ali oni ne služe svrsi, i kada se koristi s pravom pokriva, oni transformiraju u stan u potpunosti. Opet, postoji ogromna raznolikost u boja i dezena, čak i oblika bacati jastuci. Odaberite nešto što nadopunjuje vas i vaš stil, a vi si dobar to ići. Važan savjet: ako koristite baciti jastuka na jednoj boji kauč, ići za kontrastne boje, ili još bolje, jedan tiskani mekane prevlake. S druge strane, ako je vaš kauč je tiskana, solidan koristiti boji baciti jastucima. To stvara pravu ravnotežu u dizajnu.
Recliners, postoji ništa kao što je naslonjača za kick leđa i uživati ​​u big game, ili gledati svoj omiljeni film. Ako imate prostora, recliners može napraviti za veliki opuštanje sjedećih aranžmane.
Multi-Purpose Coffee Table, kava stol može poslužiti u razne svrhe. Ako to dolazi s ostavom, to je odgovor na sva vaša Woes posebno ako vaš jastuk je mali. U stvari postoji nekoliko takvih projekata za kavu tablice koje su dostupne za vas biti u mogućnosti da se brine o Vašim prtljagu problema. Jedan takav jedinstveni dizajn je da je stolić za kavu sa spremnikom stalak. Ne samo da služe osnovnoj svrsi, to je funky i dodaje stil u svoj prostor. Ovisno o vašem zahtjevu, pokupiti pravo stol za kavu za vas.
Bean bags; Što je stan bez grah torbe? One su udobne i pružaju za dodatno sjedalo kada imate vaše prijatelje preko za neke zabave. Čak i ako nemate, sjednite na svoj bean bag i čitati knjigu, slušati neku glazbu, ili samo dan-san. To je svi-namjera za sjedenje rješenje!
Funky svjetiljke; Umjetna rasvjeta ima veliki utjecaj na način na vaš stan izgleda. Također, dok je uređenje stvari u stan, ne možete propustiti na vizualni apel da čudno oblikovani i funky svjetiljka pruža. You poželjno kupiti slobodno stojeće svjetiljke ili podne svjetiljke, a ne jedan onih koji su fiksirani na zid. Na taj način ćete biti u mogućnosti to premjestiti oko stan, kao i kada je to potrebno.
Rugs, uz sve ostale stavke gore spomenuto, rugs također dodati bogatstvo boja u vaš stan. Koristite ga da ispunite prazna patch, ili jednostavno radi ukrašavanja. Jedan od najboljih koristi od tepih je da se baci na pod preko svoje kauč, i imaju neke baciti jastuci na njima. I to je to! Imate još jednu Raspored sjedenja za smještaj svih tih posjetitelja! Tepih sa bacanje ublažuje se čak i odličan izbor za ugodan kutak za dvije osobe. Dostupan u različitim bojama i grafike, i teksture također, od vas će biti pobrkan za izbor kad je u pitanju odabir savršenog tepih za vaš stan.
Ugodan kutak za dvije; izveo vaše datum dom uživati ​​u romantičnoj večeri i više? A udoban kutak za dva će stvarno začiniti stvari, i osigurati prikladno okruženje za savršen dan. Općenito Također, čini za veliku žarišnu točku u stanu. Čak i ako koristite grah dvije torbe i mali stolić za kavu smješten na tepih, to služi svrsi. Dovoljno je sjetiti se držati svjetla dim, a nekoliko lijepe svijeće pri ruci. Tko kaže da morate ići van uživati ​​u savršen svijeća-lit večere?
Čitatelji '/ Glazba / Umjetnost zone, da li ćete uživati ​​čitanje, igranje ili slušanje glazbe, ljubavi stvaranje umjetnosti, ili jednostavno kao što je pisanje, pokušajte uživati ​​u svoj hobi u zoni određenom za ovu svrhu. Čitatelja ili pisac zona idealno bi obuhvatiti udobno sjedenje (možda jedan od šećerne trske ljuljačka), mali stol, uz policu za knjige (također dostupan u različitim funky oblika i veličina). Za glazbenik, dovoljno prostora da bi glazbeni instrument (e) je vrlo bitna. Za ljubitelj umjetnosti, a komoda za smještaj svih osnove za tu svrhu, uz stol, ili prostor za stalak, ako je potrebno čini veliki prostor za uživanje u hobi. Koristite svoje skladištenje namještaja soba razdjelnika na obilježiti svoj hobi zoni. Određivanja prostora za uživanje u strast će vam prijevoz u neki drugi svijet zajedno, i izvući najbolje u vama. Koji god vaš hobi, učinite to u prostoru koje su vam najvažnije udoban.
Wall Umjetnost i pribor; Goli zidovi su kao prazno platno na koje možete dodati apsolutno sve što vam se sviđa. Budući da su u stanu da ne bi moglo biti dopušteno da se bojite zidove ili primijeniti pozadinu. Ali ti definitivno mogu koristiti neke lijepe zidne dekoracije ili zid umjetnosti za dekoriranje vašeg stana. Put do slike o sebi, obitelji ili prijateljima u različite boje okvira. Ako ste uživati ​​u fotografiji kao hobi, ukrasite zidove s nekim od vaših najboljih fotografija. Film buffs mogu staviti plakate od svojih omiljenih filmova, idole, zvijezde, i općenito, previše automobila. Stavite se umjetničko djelo koje ste stvorili, bilo da je zid visi ili ulje na platnu. Sjajan način da biste dobili najbolje od svega je da stavite jednu veliku pin up odbora, te stvoriti kolaž svih vaših favorita u jedan div prostor! Ideje su beskrajne, a izbor, u potpunosti tvoj. Čak i funky obliku ogledala su sada vrlo popularan kao dijelovi zida umjetnosti. Diviti se, i vaš izbor za dobivanje jedan od onih. Cool satova kao što su "Felix je mačka 'su još jedan način accessorizing vaše zidove. Nabavite neki vješanje police i mjesto svih BRIC-a-Brac ste pokupili iz garaže prodaje, ili iz svoje omiljene namještaj trgovine. Odaberite zid koji može stvoriti žarište u svoj stan, recimo iznad kauč, ili zid prema kojoj ništa drugo nije postavljena.
Beaded Zavjese, osim redovnih zavjese i zastori za vaše prozore, beaded zavjese su još jedan veliki izbor, a zapravo idealno ako želite podijeliti prostor u svoj stan, ili čak ukrasiti zid golom. Boje i oblika su dostupni u ih većina jedinstven unutarnjeg uređenja pribor.
Biljke, Real ili umjetni, biljke disati cijeli novi život u vaš stan. Oni donose sa sobom svježinu prirode, te su jedna od najboljih stvari koje treba imati u stanu. Držite ih sve okolo i dobiti inspirirala!
Za više ideja o stanu ukras, pogledajte na:; Studio Apartman uređenje Ideje, mali stan, uređenje Ideje, Retro Home Decor, čak i ako to nije vaš prvi stan ili prvi put da su žive sami, morate imati barem jedan od tih navedenih cool stvari imati u stanu. Osobni stil odražava na način na koji ukrasiti svoj stan, tako da bi većina od toga dodavanjem osobni dodir na svoj mali raj. Samo zapamtite, dno crta dobrog apartman življenja je udobnost. Nemojte pokušavati sve stvari u svoj stan. Samo izaberite ono što mislite da bi bilo najbolje za vas i uživati ​​u ovom iskustvu.

No comments:

Post a Comment