Sunday 5 February 2012

Kako da biste dobili čovjeka da li se vjenčati

Ti su pronašli muškarca svojih snova i vi ste osvaja s radošću. Zaljubljivanje je sjajan osjećaj i to je nebeski kad ljubav se uzvratili. Sve izgleda kao da se ide na glatko, ljubav i intimnost čini sjaj. Gdje se pojavi problem? Da li ima ikakve veze s brakom? Pa, niste sami. Pitate se kako doći čovjeku da li se vjenčati? Kada ste željno čekali ga izgovoriti 'Hoćeš li me oženiti', on ne pokazuju interes za uzimanje odnosu na svoj vrhunac najlogičnije, brak. Prije nego što počnete razmišljati o svoje lijepe svadbena haljina i pripremiti se reći 'ja', morate razumjeti da je besmisleno da bude agresivan. Da biste dobili čovjeka za vas vjenčati, prvo morate da ga želim se udati. Dakle, jeste li spremni! Evo neki odnos savjet za žene na način da se čovjek za vas vjenčati.
Kako doći do njega se udati
Kako doći čovjeku da li se vjenčati! Ako čovjek svoje snove nije pokazao interes u braku, nemojte početi ga prigovaralo. Ako ga vole duboko i on vas voli previše, morate mu dati malo vremena da sredite svoje osjećaje. Nakon što je siguran, on će doći do braka prijedlog.
Komunicirajte, ako su u taj odnos za dugo vremena i želite se udati za njega, morate izraziti svoju želju. Ako on nije postavio pitanje braka, što ste mogli. Ako se želi neko vrijeme da ga mislim više, čekati njegov odgovor. Morate mu dati prostora. Znam da možda se osjeća frustrirano, ali sulking neprestano će uništiti vaš odnos. Ako vam se ponašaju kao emocionalna olupina, moguće je da bi on mogao početi izbjegavati vas. Vaše emocionalne ispade bi ga mogli otjerati. Da biste dobili čovjeka za vas vjenčati, morate ostati emocionalno utemeljena. Dakle, budite jaki i preuzeti kontrolu nad svojim životom.
Budite sigurni, Brak donosi sa sobom puno odgovornosti. Ova odluka se ne smije uzimati u žurbi. Dakle, nemojte ga žuriti u brak. Ako on nije mislio na brak, ali, nemojte početi sebe okrivljuje. Ne dopustite da utječu na vaše samopouzdanje u negativnom smislu. Muškarci vole žene sigurni. Da biste pronašli ljubav, prvo morate naučiti voljeti sebe. Nemojte se mijenjati. Nemojte izgubiti svoj šarm. Morate znati kako da ga zaljubiti se u vas i učiniti da ljubav trajati vječno.
Provedite kvalitetno vrijeme, da bi čovjek da li se vjenčati, dajte mu trenutke koji će njegovati za život. Idi na zabavu datume. Iskoristite romantične datum ideja da ga želi još više. Komunicirati onoliko koliko možete, ali nemojte biti vrlo nametljiv. Kada su na raspolaganju sve vrijeme, on može počnete uzimati zdravo za gotovo. Dakle, neka bude nekih trenutaka kada ste propustili. Ako ste sve ono što on želi u ženu, prije ili kasnije, on će se želite biti dio njegovog života. Držite romantiku živ. Ne dopustite da život postane predvidljiva. Tu mora biti element iznenađenja. Biti žena misterija. Iznenadite ga svaki sada i onda sa svojim romantičnim gestama. Siguran sam da nećete morati razmišljati o tome kako dobiti čovjeka da li se vjenčati, jer će vam onda jurnjava.
Uzmi interes za njegov život, ako se pitate kako da biste dobili tip koji želite, morate uzeti interes za njegov život. Kada on nešto lijepo za tebe, njega cijeniti. Napravite ga osjetiti ljubio. Ako zadržite govori o sebi cijelo vrijeme, on može osjećati ignorirati. Ako on ima neke hobije, pokazuju veliki interes. Odnos je sve o stvaranju sklada. Shvatite ga bolje. Biti oko kad vam treba. Kad on vidi da stoji uz njegovu stranu u teškim vremenima, on će shvatiti da je tvoja ljubav nije površna. Iako je fizička intimnost ne ojača veze, ali to je bezuvjetna ljubav to je jedini način da se čovjek za vas vjenčati. Snaga ljubavi je najveća, ali morate biti sigurni da ste tuširanje svoju ljubav na pravu osobu.
Nadam se da sada razumijete kako dobiti čovjeka za vas vjenčati. Morate mu dati ljubav i da ga želite. Ako on je osjetljiv i pun ljubavi, on će razumjeti kako se osjećate. Prije nego što mislite težak da biste dobili čovjeka da li se vjenčati, vas oboje treba biti jako siguran u svoje osjećaje. Brak je zasigurno jedan od najvažnijih odluka da se u našim životima, tako, budite sigurni da je on jedan za vas!

No comments:

Post a Comment