Monday 13 February 2012

Prirodni deodorant

Dok shopping za dezodoranse i antiperspiranti, ono što većina od nas imaju tendenciju da imaju sastojci su tiskani na poleđini. Neke komercijalne dezodoransi sadrže aluminij, sintetičkih materijala, i preko 10 drugih kemikalija koje su teško čak i izgovarati. Postoje slučajevi kad su neki ljudi postali alergični na određene proizvode ili kemikalija i razviti rashes i iritacije kada koristite ih. Dakle, ono što možemo učiniti kako bi voditi zdrav, higijenske život uz čuvanje naše umove i novčanike u mirovanju? Postoji jednostavno rješenje. Zašto ne napraviti prirodni dezodorans koji radi za vas i vašu obitelj? U članku će vam dati različitih recepata za domaće prirodne dezodoranse od neotrovne komponente. Pročitajte više na tijelo miris lijekova.
Prirodni deodorant Recepti
Sljedeći recepti su kemijsko-free, na snazi ​​za prekomjerno znojenje, a ne cijene onoliko koliko većina komercijalnih marki učiniti na tržištu. Probajte ih za sebe kako bi vidjeli koji prirodni dezodorans se slaže s vama. Pročitajte više o dezodoransa bez aluminija.
Roll-o prirodnim deodorant
Sastojci, 5 kašika kokosovog ulja, nerafiniran, 3 kapi ulja čajevca, ¼ šalice kukuruzni škrob, ¼ šalice sode bikarbone, deodorant spremnik; Smjerovi
U tavi, ulijte nerafinirano kokosovo ulje (može se dobiti u zdravstvenim trgovinama) na laganoj vatri dok ne postane tekući. Izvadite posudu iz peći dodati kukuruzni škrob i prašak za pecivo i. promiješati sa žlicom dok se smjesa postaje glatka. Sada dodajte ulje čajevca, više ili manje od navedenih kapi po Vašem izboru. Uzmite čistu plastičnu epruvetu dezodorans. Neka se tekućina ohladi i spremiti u hladnjak. Ako ste alergični na bilo sastojaka navedenih, kao što je bilo koji od ulja, učiniti ih promijeniti.
Prirodni deodorant Stick
Sastojci, 20 kapi limuna, lavande i kadulje, ukupno, 8 oz pčelinjeg voska, 4 oz kukuruzni škrob; 2 oz prašak za pecivo, 2 oz destilirane vode; 2 oz vodke (zamjena vještica ljeska); 1 oz tekućina klorofila, deodorant spremnik; Smjerovi
U srednje zdjela, kombinirati sve sastojke osim pčelinji vosak, ulja i klorofila. Pripremite dvokrevetnoj kotao i držati pčelinji vosak na vrhu zdjelu. Neka vosak otopiti na laganoj vatri. Izvadite zdjelu od vrućine kada se vosak topi. Brzo dodavanje klorofila i promiješati ispravno. Nakon što je smjesa ima vremena da se ohladi, ali ne uključite teško ponovno, dodati eterična ulja. Sada ulijte smjesu u posudu dezodorans i neka ga potpuno otvrdne. Ako ste alergični na bilo sastojaka navedenih, kao što je bilo koji od ulja, učiniti ih promijeniti.
Witch Hazel & Bergamot pljusak
Sastojci; 60 kapi bergamota ulja, 10 kapi ulja čajevca, 10 kapi eteričnog ulja, 1 čaša vještica ljeska, stakla; Smjerovi
U tavi, ulijte vještica ljeska i bergamot ulje. Stavite pan na niske topline za oko 2 do 3 minute dok se sastojci ugrijati. Sada dodajte čajevca i ulje lavande u tavi. Sa žlicom, dobro promiješati ispravno. Izvadite posudu s peći i ulijte smjesu u sterilizirane posude staklene pomoću lijevka. Osigurajte poklopac na vrhu i protresite spremnik snažno za najmanje 15 do 20 sekundi. Ostavite kontejner na hladnom, tamnom mjestu preko noći da se ohladi prije nego što ga koristiti. Shake boca svaki put prije nanošenja. Koristite sprej za mister prirodni dezodorans pod ruku.
Pročitajte više na:; antiperspirant dezodorans Vs; Izrada Domaći sapun, možete nositi ove prirodne dezodoranse na posao, školu, teretanu, ili bilo gdje je potrebno. Nakon napornih aktivnosti, kad stvarno treba sakriti offensive miris tijela, ništa ne radi bolje od dezodoransa. Korištenje okoliš komponente ne samo da će vam dati mir uma, ali i potaknuti vaše samopouzdanje i uštedjeti nešto novca.

No comments:

Post a Comment