Tuesday 28 February 2012

Self Zalijevanje sadnju

Sadnja cvijeća u loncima je sjajan način da se ukras vaše kuće. Cvjetnica u posudama prepun i biljke izgledaju uljepšati krajolik, kao i patios, porches, interijera i terase. Ove saksiji biljke zahtijevaju svakodnevno zalijevanje i ogromnu brigu. Čak i ako ste na odmoru, oni zahtijevaju zalijevanje za održivost i dugovječnost. Za rješavanje problema kontinuirano zalijevanje, samo zalijevanje biljke su smislio. Oni mogu biti postavljene na otvorenom ili zatvorenom prostoru. Pročitajte više o zalijevanje biljaka.
Kako napraviti self sadnju Zalijevanje
Domaći samo zalijevanje biljke su troškovno učinkovite strategije kako bi zaštitili biljke od isušivanja i uvenuća. Proces ne treba puno rada i vrlo je uspješan. Samo zalijevanje plastične posude s ugrađenim u vodospremnik može držati biljke vlažne za dugo vremena. Sadržaj vode u kontejnere ovisi o tome koliko vode troši postrojenja i postrojenja pasmine. Evo nekoliko jednostavnih koraka za izgradnju vlastiti self zalijevanje biljke. ; Za izgradnju sebe zalijevanje biljke, morate organizirati za dvije posude raznih veličina, tako da mogu stati u cijelosti u drugim, ostavljajući prazninu na palac ili dva između njih. ; Lonci mogu biti izrađene od plastike, terakote ili keramičkih. Pri odabiru materijala za vanjski lonac, pobrinite se da nema drenaža rupa i ne-porozan. Plastike ili keramike posude treba biti izvan posude. Unutarnji plantaže može biti sastavljena od terakote. ; Sada trebate spojiti dva lonca. Izrežite vrh epoksi šprica i uklonite poklopac od klip. Sada se primjenjuju debeo bazu epoksida gel za vanjske baze manji lonac. Gel treba biti obložena na unutar baze veći lonac za pričvršćivanje. ; Sada mjesto manji lonac unutar veće i pritisnite čvrsto pečat oboje. Pričekajte preko noći i ne premjestiti lonce. Neka epoksi lijek gel. ; Nakon epoksi gel osuši potpuno provjeriti za odvodnju rupe. Rupe odvodnje treba biti u potpunosti priključen tako da nema propuštanja. U slučaju da postoji pukotina, dodajte premaz još jednom. ; Pack tla, gnojiva, organska gnojiva u unutarnjem plantaže. to Lonac s šarene biljke i cvijeće. Sada ih vode i pobrinite se da vam ispuniti, razmak između posude. Voda će se cijediti kroz porozni materijal i za osiguravanje stalne opskrbe vodom na poljoprivrednim kulturama. ; Vanjski Self Zalijevanje sadnju
Veliki sebe zalijevanje biljke mogu biti izgrađeni i čuvati na otvorenom za povrće i cvijeće u vrtu, kao dobro. Samo zalijevanje biljke za vani treba biti izgrađen s mnogo robustan materijal za izdržati otežanim uvjetima okoline. Oni bi trebali biti izgrađeni, imajući na umu sve uvjete biljaka i količine vode potrebne. Veličina i položaj kontejner vrt napraviti velike razlike u rastu biljaka. Osnovna metoda izgradnje je više ili manje isto. Jedina razlika je da su otvoreni samo zalijevanje biljke značilo za velikih razmjera u vrtu. Dakle, volumen vode potrebno je sve više i na taj način, veličine veće.
Unutarnja Self Zalijevanje sadnju
Unutarnja samo zalijevanje biljke su dostupni na tržištu u prekrasnoj dizajna i materijala. Oni mogu biti unutarnji u oknima, crtanje soba i ugla kuće. Unutarnjih voda biljke smještene u patios, porches i balkona prekrasan izgled. Oni mogu biti sastavljena od metalnih, plastičnih, fiberglas, keramika, itd. Možete čak ih objesiti od terase, uz ugrađen vodeni sustav. Pokušajte personaliziranje dizajna kod kuće i postrojenja lijepe biljke, dodajući ukrasi na svoju kuću.
Pročitajte više na:; Plant Zalijevanje Uređaji automatsko zalijevanje bilja sustava; Self zalijevanje biljke su vrlo korisni u obnovi vodu za dugo vremena. Oni su ne samo ekonomske, nego vrlo uspješan način zalijevanja biljaka kao dobro.

No comments:

Post a Comment