Monday 6 February 2012

Sredstvo za čišćenje mješovite kože

Kao što ime sugerira, kombinacija koža je kombinacija ulja i suhu kožu na licu. Neka područja su izuzetno suha i pahuljast, a neki su masni i vrlo osjetljiv na prištić izbiti. Područje lica koja obično pokazuje slatkorječivost dolaze pod T-zoni. T-zona je dio lica koja počinje na čelo, pomiče prema dolje do nosa, područje oko usta, a uključuje i brada. Sve ove dane lice dijelovi imaju tendenciju pokazati slatkorječivost jer oni sadrže više ulja žlijezde od ostatka lica. T-zona je više sklona blackheads, whiteheads i stvaranje velikih pora. To izgleda sjajna i masna u roku od nekoliko minuta za čišćenje sapunom ili opere lice. Područje izvan T-zoni su suha, pahuljast, i skaliranje. Dakle, kombinacija koža je najteže upravljati. Ako ste u potrazi za informacijama o kombinaciji sredstvo za čišćenje kože, proći kroz sljedeći račun kako bi unaprijedili svoje znanje. Slijedi nekoliko prijedloga na balansiranje kombinaciju kože. Pročitajte o kombinaciji tipu kože.
Koji je najbolji čišćenje lica za mješovitu kožu?; Najbolja kombinacija za čišćenje kože bi trebao imati neke posebne sastojke koji su namjenjeni za suhu i masnu kožu. Lica pročišćavati treba sadržavati nekakav piling agent, kao što su microbeads, pumice žitarica, itd. To bi trebalo imati salicilna kiselina kao što je antibakterijski u prirodi. Takva pročišćavati će očistiti duboko razbiti blackheads, whiteheads, i boriti se bakterija odgovorna za njih uzrok. Skin tonera je još jedan oblik sredstvo za čišćenje. Najbolje kože toner za kombinaciju kože bi trebao sadržavati malu količinu alkohola, oko 20%. To treba imati potrebne količine vode i humectant kao glicerin. Takav kože toner dolazi pod kategoriju kože tonics. Njegov primjer je naranča cvijet vode. Kože toner bi stegnuti čisti pore kako bi se smanjili ulaz bakterija. To je razlog zašto kože toner je potrebno za mješovitu kožu kao što to ima neke masne dijelove. Od kože toner je sušenje u akciju i može naškoditi suhe dijelove kože, trebali biste razmisliti o korištenju bezuljni ovlaživač s dodanim krema za sunčanje, s najmanje SPF 15. To će spriječiti suhoća iz tonera kao i vas zaštititi od sunca oštećenja. Evo više o kombinaciji kože moisturizer.
Kako uskladiti kože kombinaciju?; Balansiranje je važan dio kombinacija za njegu kože. To uključuje održavanje kontrole ulja u T-zoni i sadržaj vlage u drugim dijelovima lica. Ovo je definitivno težak posao. Ne možete koristiti različite proizvode na različitim dijelovima svog lica. Međutim, možda ćete postići cilj do neke mjere pomoću proizvoda koji sadrže neke specifične sastojke. Ovi sastojci su one tvari koje se mogu primijeniti na cijelo lice, bez otegotna masnoću ili suhoću kože lica. Neke od bitnih sastojaka su alfa hidroksi kiseline (AHA), vitamina i retinols. AHA su nevjerojatna tvari koje promiču polako uklanjanju mrtve stanice s kože. Salicilna kiselina i benzoyl peroksid su prekrasan alat za udaranje natrag breakouts. Da biste dodali na njega, oni ne suhu kožu previše. AHA i retinols mogu povećati osjetljivost kože na sunčevu svjetlost. Stoga, uvijek koristiti krema za sunčanje prije izlaska u ned
Čitajte na:; Care Tips Za mješovitu kožu, najbolju čišćenje lica, uz korištenje najbolje sredstvo za čišćenje mješovite kože, trebate ga očistiti iznutra. Pijte puno vode na dnevnoj bazi za detoksikaciju kože. Također, slijedite zdrave prehrane. Jesu li potrebne količine voća i povrća. Oni su bogati vitaminima, mineralima i vodom. Sve te hranjive tvari su neophodni za zdravu kožu, bez obzira na njegov tip. Nada, informacije dobivene iz ovog članka na 'čišćenje mješovite kože' vam pomaže u pronalaženju dobar cleanser za mješovitu kožu.

No comments:

Post a Comment